Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
9.6.10 08:37

Dobré ranko těhulky jak se dneska máte? :-) Jsem ráda, že ten meloun nebudu nosit přes léto, protože už teď je mi z toho horka zle :poblion:
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
9.6.10 08:42

dobre rano vsem, ja prave snidam a je mi dobre, jeste zadny meloun nemam, jen to vypada ze mi hodne chutna :-D tak me to horko nevadi…ale chapu ze pak uz je to otrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
9.6.10 08:46

Krásné ránko! Jak jinak miluju léto, tak teď se před sluníčkem vyloženě schovávám do chládku. Jsem taky ráda, že nás čekají zimní miminka.
Jinak stále žaudek na vodě, ale ne :poblion: , takže musím skoro pořád něco málo jíst, nebo pít (ikdyž s tím pitím je to horší, protože mě natahuje každé polknutí vody…ale samozřejmě se nutím). Už mažu bříško a prsa, abych se vyhnula striím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 08:51

Jíst musím taky furt něco jinak je mi špatně ale jinak jsem úplně v pohodě:)Zatím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
9.6.10 09:03

Kaspi mě horko vadí, ale jen v práci nemáme okna a nejde vyvětrat a to je mi celé odpoledne špatně motá se mi hlava a je mi na zvracení. Doma to jde, ale já sluníčko a horko nemusím nikdy a teď je to ještě horší. Nejradši bych léto strávila někde ve vodě, nebo v jeskyni. Taky jsem ráda, že se nebudu muset trápit přes léto s velkým bříškem. Už tak to pro mě bude nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 09:17

Když já moc nemusím ani vodu, nemáme zahradu takže bazén nehrozí a veřejný koupáky mě ve městě nelákají :-? Teď jsem nejradši zavřená doma nebo někde vevnitř:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.6.10 09:30

Holky, ty vedra jsou fakt drsný. A to bude ještě hůř. Včera jsem vylezla ven s prckem až odpolko, potřebovala jsem do města a dopoledne jsem si teda netroufla. I tak to byla síla. Hrozně dusno. :oops:
Prvního prcka jsem měla 11.6., takže jsem v tom nejhorším byla už bez pupíku. Letos si to vychutnám se vším všudy. :mrgreen:
Ale už jsem malému objednala bazén 3×2metry, něco mezi brouzdálkem a bazénem, tak už se těším, až dorazí. Budu tam naložená s ním :-D :mrgreen:
Tak těhulky ať vás ty vedra neskolí, pořádně dodržujte pitný režim (u mě to znamená chodit na záchod skoro každých 20min :-D ) a odpočívejte v chládečku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 09:34

Ahoj holky :mavam:

tak ja to mam uplne stejne vcera jsem sla dvakrat do kramu a malem jsem sebou svihla :-? hnusny horko a dnes v noci taky desny dusno ja leto nemusela nikdy spis jaro a zimu pres leto funguju jak psala Ijajeki jen ve vode nebo v jeskyni :mrgreen: ted je mi taky zas nejak divne chjoo ten zaludek :poblion: hruza :-? ale za vysledek to stoji :dance: :dance:

Evi: tak ja uz se striim nevyhnu pze jsem za posledni tri roky dost pribrala takze brisko uz mi hezky popraskalo :cry: ale tim ze jsem se opalovala jsem ty strie zredukovala a nejsou zas tak videt ale bojim bojim ze se mi ted udelaji o5 :-? a co pouzivas na mazani??ja cekam na ten utz v pondeli a pak utocim na lekarnu a chci si koupit asi mamastrie nebo ja nevim co na to je nej :think: a taky vitaminy si musim koupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 09:42

Já mažu zatím obyč krémem, myslím že je to dove ale pak se asi taky kouknu po něčem jiném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.6.10 09:54

Dobré ránko těhulky,
závidím vám že nebudete ten meloun nosit přes léto, já budu zrovna 7 a 8 měsíc takže to bude docela záhul :-D tak mi držte palce at to udýchám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
9.6.10 09:57

Holčiny, tak já mažu ElasiQ pro těhulky. Dostala jsem ho od kamarádky, takže nevím, jak je drahý. Je hodně mastný, tak snad to bude dobrý.
Mám na vás dotaz…píchá vás některou taky v levém třísle? Dnes ráno mě začalo píchat…tak trochu zmatkuju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.6.10 09:59

Evelina:
jo jo to znám taky mě tam občas píchá ale myslím že je to v pohodě, že je to z toho jak se natahují ty všechny svaly a šlachy je to pro tělo záhul.
Tak se nebuj a bud v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 10:02

Jj to bude tím, mě píchá spíš napravo :wink: aby z tohoo nakonec nebyl slepák:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
9.6.10 10:05

Jé, Mončo, díky! Se asi moc pozoruju…ale bylo to takový intenzivní píchání a jen na 1 straně. MOC díky! Tobě držím pěsti, ať to teplo zvládneš. Já čekala první v říjnu a zrovna bylo dost horký léto…po práci honem domu, průvan, zmrzlina a vycházela jsem až když se začalo smrákat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 10:22

holky tak me obcas pichne v brisku jako kdyz mam ms jeste porad se mi to obcas nekdy stane :think: jinak nic ja se mazu olejem mam arganovej z lazni od svagrovy jak tam makam ale chci si koupit neco vylozene na ty strie :wink: ja taky nevylejzam moc pres den ted budu muset s hafu to vzdycky obehnu barak a pak hezky do 4 patra po schodech jsem teda teprve 7tt ale uz nahore hodne vydejchavam njn to je ta moe kondicka :oops: tuleni :mrgreen:

Kaspi: to snad slepak nebude to by byl opruz ted kdyz cekas mimi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí