Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky teď jsem byla v krámě je venku na padnutí.
Koupila jsem si zmrzku aby se ochladila.
A víte jakou sem si udělala radost?????
Stavila jsem se v lékarně a koupila si dudlíčky a flaštičky a nůžky na nehtíky.
Mám z toho radost jako z prvních vánoc ![]()
Sem asi střelená ![]()
moncaz? v kolikatem jsi tt??
neni to prasteny ja taky budu mit radost jak malej hroch az budu moc mimikovi neco koupit zatim nic nekupuju az po 12tt
radsi, taky musim do kramu a urcite se odmenim zmrzkou
tak ja naceroam sily a jdu do toho parna ![]()
holky tak hodně štěstí
mě to čeká asi za hoďku až půjdem na oběd ![]()
já jsem ve 23tt.takže 6 měsíc.
taky jsem do 5.měsíce nic nekupovala neměla sem odvahu abych něco nezakřikla
moncaz: tak to ja do 5 mesice urcite nevydrzim
a ajke je ti takle v lete asi nic moc vid ![]()
tessmi:no nic moc teda, jindy sluníčko miluju ale ted jsem reaději doma protože se mi děla špatně a nechci nic riskovat, už jsem si strachu o maličkou zažila až až.
Doufám že už sem si to špatné vybrala, ale každý den jdu aspon na chviličku ven ale až někdy k večeru, když už je tam líp
ahoj těhulky
dneska jsem byla na gyndě, začala jsem špinit…podle utz jsem v 6+0, miminko je tam kde má být, dostala jsem Ascorutin a musím ho brát 3krát za den. Jsem z toho byla dost ve stresu, snad bude všechno v pořádku…no, stejně to neovlivbím…na další kontrolu jdu 9.7.m tam už by mělo být určitě i srdíčko…tak snad to s mimískem přečkáme..a jinak to vedro je šílené, sluníčku se teď raději vyhýbám. Zrovna se chystám na obídek, už mám hlad jako vlk ![]()
Já už jsem nákup taky zvládla a pro změnu jsem se schladila nanukem a ještě mám v ledničce kus melounu mňam. Jen pak asi budu pořád běhat na záchod a to píchání mám občas taky je to asi fakt normální. Už teď umírám na vedro a to ještě léto nezačalo asi se zblázním. Ne že by se nedalo vydržet to teplo, ale spíš to motání hlavy a žaludek mám jak na moři za bouřky i když jsem úplně v klidu.Po každém jídle mám pocit, že ho hned zase vyhodím a kolikrát to i udělám jediné co mi nevadí je čistá voda a nanuk taky dobrý.
Garfi:určitě bude vše v pořádku, taky jsem ten ascorutin brala krvácela jsem když jsem byla 10tt.
Vše dopadlo dobře.
Přeju hodně štěstíčka aby jste to s mimískem přečkali.
Normálně už touhle dobou řveme hlady ale jak je to horko tak nemám na jídlo ani pomyšlení:(
A to jedem v sobotu sestřřence fotit svatbu a má být kolem 30°tak jsem zvědavá jak to dám:(
Ijajeki: me teda zas voda vadi obcas nevim co pit ale ted si redim dzusiky s vodou a to se da tak aspon neco
ale to
ti teda nezavidim me je na
ale jeste jsem se nastesti nedostala k tomu abych vrhla vzdycky to prejde ![]()
Kaspi: no tam to bude mazec v takovem horku
ja bych asi umrela musis se krejt ve stinu prachat pred slunickem
![]()
moncaz píše:
Garfi:určitě bude vše v pořádku, taky jsem ten ascorutin brala krvácela jsem když jsem byla 10tt.
Vše dopadlo dobře.
Přeju hodně štěstíčka aby jste to s mimískem přečkali.
Moc děkujeme
nějak si ani nepřipouštím, že by to mělo dopadnout špatně…důležité je myslet pozitivně
a ta návštěva na gyndě mě docela uklidnila,
Tess to taky udělám
Naštěstí obřad je v kostele, pak přežít venku ty hromadné fotky a po obědě se chtějí fotit v nějaké zahradě, tak snad to přežiju:)