Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
9.6.10 10:30

holky teď jsem byla v krámě je venku na padnutí.
Koupila jsem si zmrzku aby se ochladila.
A víte jakou sem si udělala radost?????
Stavila jsem se v lékarně a koupila si dudlíčky a flaštičky a nůžky na nehtíky.
Mám z toho radost jako z prvních vánoc :-D
Sem asi střelená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 10:40

moncaz? v kolikatem jsi tt?? :-D neni to prasteny ja taky budu mit radost jak malej hroch az budu moc mimikovi neco koupit zatim nic nekupuju az po 12tt :wink: radsi, taky musim do kramu a urcite se odmenim zmrzkou :mrgreen: tak ja naceroam sily a jdu do toho parna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 10:43

holky tak hodně štěstí :-) mě to čeká asi za hoďku až půjdem na oběd :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 10:46

Kaspi: taky si dej zmrzku za odmenu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.6.10 10:48

já jsem ve 23tt.takže 6 měsíc.
taky jsem do 5.měsíce nic nekupovala neměla sem odvahu abych něco nezakřikla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 10:49

moncaz: tak to ja do 5 mesice urcite nevydrzim :mrgreen: :mrgreen: a ajke je ti takle v lete asi nic moc vid :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 10:50

jo ty jsi to uz psala ja jsem zas dneska nejaka zabrzdena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.6.10 10:56

tessmi:no nic moc teda, jindy sluníčko miluju ale ted jsem reaději doma protože se mi děla špatně a nechci nic riskovat, už jsem si strachu o maličkou zažila až až.
Doufám že už sem si to špatné vybrala, ale každý den jdu aspon na chviličku ven ale až někdy k večeru, když už je tam líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.6.10 11:02

ahoj těhulky :-) dneska jsem byla na gyndě, začala jsem špinit…podle utz jsem v 6+0, miminko je tam kde má být, dostala jsem Ascorutin a musím ho brát 3krát za den. Jsem z toho byla dost ve stresu, snad bude všechno v pořádku…no, stejně to neovlivbím…na další kontrolu jdu 9.7.m tam už by mělo být určitě i srdíčko…tak snad to s mimískem přečkáme..a jinak to vedro je šílené, sluníčku se teď raději vyhýbám. Zrovna se chystám na obídek, už mám hlad jako vlk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
9.6.10 11:07

Já už jsem nákup taky zvládla a pro změnu jsem se schladila nanukem a ještě mám v ledničce kus melounu mňam. Jen pak asi budu pořád běhat na záchod a to píchání mám občas taky je to asi fakt normální. Už teď umírám na vedro a to ještě léto nezačalo asi se zblázním. Ne že by se nedalo vydržet to teplo, ale spíš to motání hlavy a žaludek mám jak na moři za bouřky i když jsem úplně v klidu.Po každém jídle mám pocit, že ho hned zase vyhodím a kolikrát to i udělám jediné co mi nevadí je čistá voda a nanuk taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
9.6.10 11:07

Garfi:určitě bude vše v pořádku, taky jsem ten ascorutin brala krvácela jsem když jsem byla 10tt.
Vše dopadlo dobře.
Přeju hodně štěstíčka aby jste to s mimískem přečkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 11:09

Normálně už touhle dobou řveme hlady ale jak je to horko tak nemám na jídlo ani pomyšlení:(
A to jedem v sobotu sestřřence fotit svatbu a má být kolem 30°tak jsem zvědavá jak to dám:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
9.6.10 11:14

Ijajeki: me teda zas voda vadi obcas nevim co pit ale ted si redim dzusiky s vodou a to se da tak aspon neco :wink: ale to :poblion: ti teda nezavidim me je na :poblion: ale jeste jsem se nastesti nedostala k tomu abych vrhla vzdycky to prejde :palec:

Kaspi: no tam to bude mazec v takovem horku :roll: ja bych asi umrela musis se krejt ve stinu prachat pred slunickem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.6.10 12:17
moncaz píše:
Garfi:určitě bude vše v pořádku, taky jsem ten ascorutin brala krvácela jsem když jsem byla 10tt.
Vše dopadlo dobře.
Přeju hodně štěstíčka aby jste to s mimískem přečkali.

Moc děkujeme :-) nějak si ani nepřipouštím, že by to mělo dopadnout špatně…důležité je myslet pozitivně :-) a ta návštěva na gyndě mě docela uklidnila,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
9.6.10 12:24

Tess to taky udělám :wink: Naštěstí obřad je v kostele, pak přežít venku ty hromadné fotky a po obědě se chtějí fotit v nějaké zahradě, tak snad to přežiju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí