Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já bych šest dětí taky nechtěla dvě mi stačí a dovedu si představit i tři, ale určitě bych je nechtěla hned za sebou. Ale někdy si člověk nevybere, když se třeba jako druhé povedou dvojčata tak nic nenadělá. Já budu mít doma spíš dva jedináčky a můžu říct, že mi to tak vyhovuje na syna jsem měla čas nemusel se dělit o mě se sourozencem a teď už je velký a spíš i pomůže. Vím, že spousta maminek zvládá dvě tři malé děti najednou, ale přijde mi to že ty mladší už prostě nemají tu mámu na 100%. Jsou víc odkázané na péči ostatních členů rodiny.
xaminka: ty jooooo to je nadherny mimi jak je hezky videt
tak at mas testy v poho ![]()
Ijajeki: tak tak a proto ja si budu hezky uzivat sveho prvniho dracka a pak mu behem par let poridime sestricku ![]()
Tess a co když to bude holčička teď? Já bych taky ráda k našemu klukovi holčičku, ale moc tomu nevěřím mám pořád takový pocit, že to bude druhý kluk ani nevím proč. Maky držím palečky ať je to podruhé všechno v pořádku. Je to těžké, ale 14 dní uteče a pak už to snad bude dobré. Snaž se na to špatné nemyslet a nenervovat se to ti jen škodí.
Ijajeki: ja mam vycarovaneho kluka tak tomu verim ale kdyby to byla holcicka i na to jsem pripravena i vecicek mam dost segra ma tri holky a tri kluky
![]()
Tess: no děkuji, snad to bude v pohodě.
První 3 měsíce jsem i pěkně užívala… jak nevolnosti, tak plno dalších věcí, takže jsem ted ráda, když se to malinko zklidnilo a já se můžu i normálně najíst ![]()
Tak to máš dobrý, já budu mít věci od sestry taky, ale hlavně když by byla holčička. Právě po té Elišce, ale na kluka jen něco málo tím, že budou hned za sebou bude sestra většinu potřebovat, ale mě to nevadí stejně si ráda koupím věcičky nové.
Pro holčičku už máme asi i vymyšlené jméno manžel navrhuje Lili a mě a synovi se to taky líbí. Jinak ještě uvažujme o Natálce a Nelince. S klukem to bude horší nějak se nemůžeme shodnout.
Xaminko tak já si ty nevolnosti zatím užívám taky a pořád doufám, že to opravdu po těch třech měsících přejde. Gratuluju, že už to máš úspěšně za sebou a přeju všechny testy v pořádku. Mě čeká screenink ve 12tt 24.6. tak už se těším až to bude za mnou.
Xaminko: me ten muj dracek drti jen obcas ale to vedro mi ted dava zabrat ![]()
Ijajeki: jj taky si chci vecicky koupit nove ale dost jich budu mit ted po Kristiankovi
jinak Lili je mooooooooc krasne jmeno ![]()
Tak mi je se ségrou sice budeme mít od sebe půl roku ale taky kdo ví kolik km (nevím kolik km je to do jižního Španělska:))takže časté návštěvy rozhodně nehrozí ![]()
Jj to vedro je děs, kor když se ani opalovat ted nemohu
, ale tak jsem aspon ráda, že ty nevolnosti ustoupili.
A zatím na mě ani není nějak vidět bříško, každý se mi směje, že si to vymýšlím, že jestli mám důkaz, že vůbec jsem těhotná
.
No holky,6 dětí je pěkný balík na dnešní dobu.To už bych měla strach jestli všechny uživím nebo tak.Já bych chtěla tak 2 pokud vše bude v pořádu a to uvažuji jen o jednom…zase si na druhou stranu říkám,že nedat miminku sourozence je sobecké.Uvidíme jak budeme zvládat ot první a pak se rozhodne.
Holky berete nějáké vitamíny?já začala brát kyselinu minulý týden,ale píšou tam,že se má brát jen první tři měsíce a potom budu muset najít něco jiného. ![]()
Kikii: já jsem brala asi měsíc mamavit, ale vysadila jsem ho, protože jsem po něm zvracela. A na kyselinu ted prdím, jelikož je období ovoce a zeleniny a tudíš ted není nutné něco brát. Láduji se ovocem a zeleninou a je mi fajn.
Kiki já beru calibrum baby plan a po 1.tr přejdu na nějaké jiné…