Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
3/4 mám ale už se do nich nevejdu
takže ty jsou další na řadě:)
holky a přes co kupujete věci těhu,máte nějáký web stránky?Myslím si,že já je budu kupovat až tak za měsíc nebo dvy,do té doby mi budou moje věci dobré-alespoň doufám
JJ, Tess ta radost je větší než držet jazyk za zuby.. ![]()
holky to já už se nevejdu vůbec do ničeho, maximálně tak lacláče, ale ty v tomhle vedru nosit nemůžu, takže doma jsou na řadě přítelovo trička ![]()
Jinak pokud nechceš přímo něco nového zkus stránky
www.mimibazar.cz
jsou tam i těhu oblečení
ja ciham na mimibazar taky a jeste na tady http://www.tehotne.cz/…-trictvrtaky?…
http://www.tehotenska-moda.eu/ todle je drazsi
a tady je moje sukne hihihi http://www.helenmode.cz/detail.php?… ![]()
holky žene se k nám nějaká bouřka a ted ve zprávách povídali že přijdou i kroupy, jestli se mi Pavel nevrátí včas tak se budu bát......bojím se totiž bouřky ![]()
TESS:
ty vypadáš na té fotce hrozně mladoučce, řekla bych tak v mém věku.
Odkud jsi?
ahoj hoky, tak jsme cele odpoledne skladali 13 metru dreva
a nakonec prisla bourka jako vysvobozeni, ale zitra prijedou jete dalsi 4 metry ach jo
doufam ze ste meli lespi odpoledne
no já celkem i jo…měla jsem tady na návštěvě tátu a brášku(2roky.)
Docela tě obdivuju já bych teda nezvládla v tom horku dělat dřevo
moncaz ja to taky moc nezvladala, az po chvili kdyz uz je clovek zajetej
akorat me jeste vic ted boli zada ![]()
to si mela hezkej den..
monco: je mi 25
a diky jsem uplna mladice jeste
jsem z Mimone bydlim ted v Kladne a barak stavime v Unhošťi aby toho nebylo malo hihihi
neustale litam severni a stredni cechy
taky se bojim bourky a dracek je na ceste domu tak snad uz dorazi hihi a od kud jsi ty??
Iwet: teda to te obdivuju ja vubec nefunguju jak je takle moc horko dokonce se mi dnes odpo povedlo i usnout
chi
Ahoj holky právě jsem dorazila z práce po 13ctce a fakt to nedávám je to na mě moc
a to mam jestě dalsich 5dní v kuse před sebou ![]()
Ahoj, mohu se přidat? Já jsem koncem dubna prodělala biochemickou graviditu a dr. mi doporučil zkoušet to znova a vypadá to, že to vyšlo. Test mi dnes vyšel pozitivní, MS už se 9 dní nedostavila, tak počkám do 8 TT a uvidíme, nechci být zase zklamaná. snad to vyšlo -doufám.
Maky-vítám Tě a držím palečky..jak se projevuje biochem.těhotenství? ![]()
Po zpožděné MS cca 6 dní jsem si dělala test a vyšel pozitivní. Tak jsem došla ke svému gyn., který mi řekl krásnou zprávu, že jsem těhotná, ale že zatím není nic vidět a ať přijdu za týden. Po necelém týdnu jsem začala krvácet a tak jsem šla hned druhý den ke gyn., kde již nic nebylo a šla jsem rovnou na vyšetření na HCG, to mi běhěm několika dnů kleslo na 0. Gyn. mi řekl, že se s největší pravděpodobností jednalo o biochem. graviditu - dojde k oplození vajíčka, ale to už dál neroste. Tak doufám, že to tentokrát vyšlo. Stalo se mi to sedmý týden, tak chci tentokrát vydžet ještě těch 14 dní a počkat až na 8TT. Doufám, že se to udrží, už několik dní mám bolesti v podbřišku a cítím se jak nafouknutý balónek - je to normální? Předtím jsem to neměla.