Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
10.6.10 10:47

ahoj holky,tak přeji všem ať kontroly proběhnou na výbornou a těšíme se na fotečky.. :dance: my tady opět žádné vedro nemáme. :nevim: Já jdu taky zítra k doktorovi pro výsledky krve tak jsem trošku nervozní a jsem zvědavá kdy mě napíše na další kontrolu.tady to má hodně pomalé tempo… :zed: Dneska mije fajn..není mi zle od žaludku a v celku krom prsou mě nic nebolí.Tak se mějte hezky a dávejte na sebe pozor pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 11:06

Kikii tak to ti závidím, že nemáte horko tady je to hrozné. Nejdřív jsme měli všude povodně a teď pro změnu šílené vedra počasí neumí být normální. Sluníčko mám ráda, ale stačí když je tak kolem 20 stupŇů tohle už je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
10.6.10 11:09

tak to taky závidím:( tady je fakt příšerně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 11:17

holky prave se mi narodil synovec Kristian hihi :mrgreen: budu po šesté teta ja mam takovou radost :dance: :dance: :dance: bych se jela hned ňuchňat ale nemam auti chjo :-? njn musim vydrzet do pondelka hlavne ze jsou v poradku draci moji :huban: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
10.6.10 11:19

Teta tak to gratuluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 11:21

Tess teda tvoje sestra je výkonná mamča já mám sestry dvě a mám jen tři neteře a v září přibyde synovec. Budeme mít dohromady se sestrama tolik dětí co má tvoje sestra sama. Obdivuju ji, že si na to troufne to už má půlku školky doma. Ale je to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 11:27

jj dekuji :mrgreen: ja o sve setstre rikam ze je to prirodni ukaz :mrgreen: :mrgreen: je trosku sahla a neustale rodi evidenten ji to desne bavi :mrgreen: ale nmyslim ze to celkem zvlada prvni tri deti uz odrostli a tak se obcas zavladnou postarat a pomoct a temi mensimi tremi detmi kazdopadne me budou bohate stacit max dva :lol: uz jsem na sestru trucovala ze vycerpava tehotenstvi za me a ze ja nemuzu otehotnet kdyz je tehu furt ona :mrgreen: :mrgreen: a nakonec se nam to povedlo oboum budeme mit kluky pul roku od sebe takze parada :dance: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
10.6.10 11:29

A máš ji někde poblíž?To by bylo fajn aspoň byste se mohli naštěvovat…i když nevím jak bych dala návštěvu 6 dětí + moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
10.6.10 11:32

tess: tak to gratuluju,
já jsem jen 2 násobná teta ale měla jsem stejný argument jako ty, že když je těhu ségra tak mě se nedaří.

Taky bych si chtěla poňuchňat nějaké miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 11:35

Kaspi: je odeme 100km jezdim tam tak jednou dvakrat do mesice a muzu ti rict ze to ma svoje vyhody obcas totiz u nich silim :mrgreen: nekdy jedou oni k nam treba na tyden a to ma drak extreme velkou radost :mrgreen: :mrgreen: ale ted kdyz dostavime barak nebude problem aby prijeli na navstevu a my se konecne vsichni vesly :wink: i kdyz my uz jsme zvykli na svuj klidecek takze si myslim ze frekvence nastev dvakrat do mesice je akorat :mrgreen: a sestra pze je starsi mi neustale do neceho keca a ted jak budu mit mimi urcite zesilim z ni :mrgreen: :mrgreen: njn srovnavat se nemuze ona ma vic zkusenosti ale zas na druhou stranu jsem rada ze mi nekdo poradi co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.6.10 11:35

No já budu mít se sestrou rozdíl nějakých 13 týdnů. Tak budeme mít prcky skoro stejně staré a máme to kousek asi 20km tak se budeme hodně navštěvovat. Jinak máme mezi dětmi velké rozdíly. Bratr od manžela má dceru už 19 letou, našemu klukovi bude 15 let, od sestry holky mají 9 a 6 let a nejmenší je od nejmladší sestry Eliška ta měla 2 roky v únoru. Tak aspoň ti tři nejmladší budu mít k sobě věkově blízko.Je to legrační jsem ze sester nejstarší a budu mít nejmladší dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 11:37

Moni: jj taky se moc tesim az si malyho pochovam aspon se neco priucim :dance: :mrgreen: i kdyz ja uz mam od segry nastudovany snad vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
10.6.10 11:38

Ijajeki: no to jo :mrgreen: :mrgreen: ja myslim ze moje segra jeste bude pokracovat takze taky bude mit nejspis nejmladsi mimi i kdyz je z nas nejstrarsi ja ji rozhodne dohanet nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
10.6.10 11:42

Zdravím všechny :kytka: ,
tak i já se k vám přidávám… dnes jsem 14+3 a dle ultrazvuku 15. Příští týden jdu na triple testy. Jinak už mám fotčku z 3D (mám ji v albumu) a nejspíše to bude chlapeček… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.6.10 11:47

Tess:Gratuluji k opakovanému „tetovství“ :lol:
Dám na vaše rady a počkám těch 14 dní. Bude to tak lepší. I přítel mi to radí, minule měl šílenou radost a hned to všem říkal a pak nic. Tak je teď trochu zaražený a nechce to zakřiknout, taky má strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí