Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
1.6.10 10:04

My bysme chtěli kluka a už i říkáme malej :lol: to bude překvápko až to bude holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 10:05

Garfi přesně tak - zdravá miminka potřebují spokojenou, klidnou maminku. Takže MY VŠECHNY BUDEME MÍT NA KONCI TĚHU ZDRAVÁ MIMINKA V NÁRUČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.6.10 10:07

Kaspi, já měla už od mala sen, že budu mít dvě holčičky. Tak jednu už mám, ještě aby dopadla ta druhá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 10:17

Garfi, přesně tak…nám všechno vyjde a budeme si užívat našich bezstarostných zdravých krásných miminek! :hug:
Jinak my bychom taky asi nejraději holčičku, ale když to bude kluk, nevadí…je to jedno…hlavně to ZDRAVÍČKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale stejně tajně doufám v holčičku…nezkoušely jste ten testík pohlaví, podle čínského výpočtu? (Výměna krve 1× za 7 let a kdo z partnerů má mladší krev, tak takové pohlaví dítě bude mít?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
1.6.10 10:22

Já taky vždycky toužila po holčičce,ale budu šťastná i za chlapečka :srdce: ono je to nakonec fakt jedno, hlavně aby miminko bylo zdravé…já si užiju oboje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
1.6.10 10:24

My už doma kluka máme tak bych chtěla spíš holčičku, ale je mi to celkem jedno hlavně když bude zdravé a v pořádku. Podle těch výpočtů mi u některých vychází holka jinde kluk tak to stejně není jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 10:36

HOlky kde najdu ty výpočty na pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.6.10 10:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.6.10 10:39

Ahojky holky, ráda bych se přidala k vám, jsem v 15 týdnu, první týdny byly kruté, nevolnosti v podstatě pořád, ale třetí týden už je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.6.10 10:39

kaspi:daj se sehnat vedle sebe od 7 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 10:52

Koukala jsem a líbil se mi x-lander XT2010 a se vším vyšel na 16tis, to nevím jestli mi manža koupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.6.10 12:09

Ahoj, takze je ti lip tak od 12.tt? Ja koncim 8. a tak od 5.tt jen lezim a zvracim. Jsou dny, kdy vyzvracim vse co pozru.. Mam dole asi 4 kg. Snad me to taky nekdy prejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 12:46

Ahooooooj holky moe :mavam: vitam novou tehulku :kytka:

zkusim najit odkaz na metrik v cestine ju :wink:

Kaspi: ja uz kocarek mam vybranej dlouho hihi :mrgreen: chci bud jané a nebo casuaplay (zalozila jsem i diskuzi hihi) ale jané je za 23000kc no mazec ale zase si rikam ze kdyz dracka ex mela tech kocarku 13nact(byla vyhrabla :mrgreen: ) tak proc si ja nemuzu poridt jeden drazsi ze hihi :mrgreen: tak uvidime co vyhraje cihala jsem na letosni kolekce totiz a ty lonske vypadaji uplne stejne a jsou o polovinu levnejsi takze bud koupim lonskou a nebo pockam do toho ledna stejne mimisek bude az na konci ledna takze dobry :palec:

jinak holciny ja vim ze budu mit kluka hi :-D moje babi mi vylozila karty v 21 letech ze otehotnim v 25letech ze si projdu gyn.operaci a cesta k mimi nebude lehka a hele operaci- jsem mela loni v dubnu plastika cipku cesta k mimi- cekame diky Gennetu po IUI a je mi 25let takze mazec a moje materisdouska(nevlastni maminka) mi zas vylozila ze budu mit kluka jako buka :mrgreen: takze zatim vse vychazi zajimave ze jo :think: :lol: jj kartam ja verim :wink: ty nelzou taky mi babi volala ze vse bude v poradku tak moc doufam ze i v tom ma pravdu porad se nemuzu dockat prvniho utz a ty VYSNENY PRUKAZKY :srdce: :dance: :dance: :dance: tak holky cihali jste nektera na takovy ty ruzny veci jako video chuvicky a tak ja asi budu hroznej maniak :lol: me budou mit obchodnici mooooooooc radi :-D ale zas desne moc usetrim pze sesra v patek rodi chlapecka Kristianka :mrgreen: a ja vse dedim takze parada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.6.10 12:49

ahoj Tess teda z tebe fakt budou mít kšefťáci radost :mrgreen: taky začínám přemýšlet jaké hovadiny pořídím, ale ještě je kupovat nebudu :wink: jen jsem přemýšlela, že si najdu nějaký seznámek ať se mám aspoň podle čeho řídit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
1.6.10 12:56

Kaspi: no to teda budou :mrgreen: :mrgreen: jinak ja taky jeste nic nekupuju jsem poverciva porad cekam az budu mit za sebou prohlidky a kocarek mi nesmi do baraku driv nez porodim :wink: seznamek by byl super jeste ze ja mam tu segru ta mi dost poradi ale zase si kleoe na celo ze jsem vyhrabla a chci si koupit kraviny njn ale ja si myslim ze jsou ucelny :mrgreen: a daj se pak prodat ze :mrgreen: koukala jsem na senzorovou vyhrejvanou podlozku do postylky coz si myslim ze je fajn upozorni me to kdyz se neco bude dit s mimikem a video chuvicku zas chci kvuli tomu aby jsme mohli sedet venku pres leto a grilovat a vse budumit pod kontrolou :palec: hihi

tady je odkaz na metrik zatim slovensky
http://premamy.sk/ticker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí