Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My bysme chtěli kluka a už i říkáme malej
to bude překvápko až to bude holka ![]()
Garfi přesně tak - zdravá miminka potřebují spokojenou, klidnou maminku. Takže MY VŠECHNY BUDEME MÍT NA KONCI TĚHU ZDRAVÁ MIMINKA V NÁRUČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaspi, já měla už od mala sen, že budu mít dvě holčičky. Tak jednu už mám, ještě aby dopadla ta druhá ![]()
Garfi, přesně tak…nám všechno vyjde a budeme si užívat našich bezstarostných zdravých krásných miminek! ![]()
Jinak my bychom taky asi nejraději holčičku, ale když to bude kluk, nevadí…je to jedno…hlavně to ZDRAVÍČKO!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale stejně tajně doufám v holčičku…nezkoušely jste ten testík pohlaví, podle čínského výpočtu? (Výměna krve 1× za 7 let a kdo z partnerů má mladší krev, tak takové pohlaví dítě bude mít?)
Já taky vždycky toužila po holčičce,ale budu šťastná i za chlapečka
ono je to nakonec fakt jedno, hlavně aby miminko bylo zdravé…já si užiju oboje ![]()
My už doma kluka máme tak bych chtěla spíš holčičku, ale je mi to celkem jedno hlavně když bude zdravé a v pořádku. Podle těch výpočtů mi u některých vychází holka jinde kluk tak to stejně není jasné.
Ahojky holky, ráda bych se přidala k vám, jsem v 15 týdnu, první týdny byly kruté, nevolnosti v podstatě pořád, ale třetí týden už je to mnohem lepší.
Koukala jsem a líbil se mi x-lander XT2010 a se vším vyšel na 16tis, to nevím jestli mi manža koupí
Ahoj, takze je ti lip tak od 12.tt? Ja koncim 8. a tak od 5.tt jen lezim a zvracim. Jsou dny, kdy vyzvracim vse co pozru.. Mam dole asi 4 kg. Snad me to taky nekdy prejde ![]()
Ahooooooj holky moe
vitam novou tehulku ![]()
zkusim najit odkaz na metrik v cestine ju ![]()
Kaspi: ja uz kocarek mam vybranej dlouho hihi
chci bud jané a nebo casuaplay (zalozila jsem i diskuzi hihi) ale jané je za 23000kc no mazec ale zase si rikam ze kdyz dracka ex mela tech kocarku 13nact(byla vyhrabla
) tak proc si ja nemuzu poridt jeden drazsi ze hihi
tak uvidime co vyhraje cihala jsem na letosni kolekce totiz a ty lonske vypadaji uplne stejne a jsou o polovinu levnejsi takze bud koupim lonskou a nebo pockam do toho ledna stejne mimisek bude az na konci ledna takze dobry ![]()
jinak holciny ja vim ze budu mit kluka hi
moje babi mi vylozila karty v 21 letech ze otehotnim v 25letech ze si projdu gyn.operaci a cesta k mimi nebude lehka a hele operaci- jsem mela loni v dubnu plastika cipku cesta k mimi- cekame diky Gennetu po IUI a je mi 25let takze mazec a moje materisdouska(nevlastni maminka) mi zas vylozila ze budu mit kluka jako buka
takze zatim vse vychazi zajimave ze jo
jj kartam ja verim
ty nelzou taky mi babi volala ze vse bude v poradku tak moc doufam ze i v tom ma pravdu porad se nemuzu dockat prvniho utz a ty VYSNENY PRUKAZKY
tak holky cihali jste nektera na takovy ty ruzny veci jako video chuvicky a tak ja asi budu hroznej maniak
me budou mit obchodnici mooooooooc radi
ale zas desne moc usetrim pze sesra v patek rodi chlapecka Kristianka
a ja vse dedim takze parada ![]()
ahoj Tess teda z tebe fakt budou mít kšefťáci radost
taky začínám přemýšlet jaké hovadiny pořídím, ale ještě je kupovat nebudu
jen jsem přemýšlela, že si najdu nějaký seznámek ať se mám aspoň podle čeho řídit ![]()
Kaspi: no to teda budou
jinak ja taky jeste nic nekupuju jsem poverciva porad cekam az budu mit za sebou prohlidky a kocarek mi nesmi do baraku driv nez porodim
seznamek by byl super jeste ze ja mam tu segru ta mi dost poradi ale zase si kleoe na celo ze jsem vyhrabla a chci si koupit kraviny njn ale ja si myslim ze jsou ucelny
a daj se pak prodat ze
koukala jsem na senzorovou vyhrejvanou podlozku do postylky coz si myslim ze je fajn upozorni me to kdyz se neco bude dit s mimikem a video chuvicku zas chci kvuli tomu aby jsme mohli sedet venku pres leto a grilovat a vse budumit pod kontrolou
hihi
tady je odkaz na metrik zatim slovensky
http://premamy.sk/ticker