Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě taky ty dvanáctky jsou dlouhé, ale co se dá dělat nic mi není a sedět doma by mě taky nebavilo. Ale časem na nemocenskou půjdu až do mateřské bych to nezvládala je to dost únavné a navíc dělám v zooprodejně a máme toho hodně uklízení, krmení zvířat a pořád se ohýbám, zvedám s bříškem už by mi to nešlo.Šéf už hledá náhradu a na léto už asi budu doma ono i dojíždění ve vedrech by nebylo moc příjemné.
no ja jsem na rizikovym takze jsem na neschopence uz od zacatku. Ale musim rict, ze jsem se jeste nestacila nudit, jelikoz mam ty hrozny nevolnosti, ze by me asi nic nebavilo.
Davej pozor v prodejne, opravdu nic tezkeho nenos a moc se nemazli se zviratky, aby jsi nahodou nic nechytla ![]()
Holky já ještě tak něco přes hoďku ale už od oběda dělám že tu nejsem aby po mě nikdo nic ńechtěl ![]()
Já vím neboj dávám pozor. Na zvířata používám rukavice a už mám za sebou kontrolu krve a všechno je v pořádku žádný bacil nemám.
To tak přesně nevím záleží na tom jak se budu cítit a jestli bude všechno v pořádku a taky na tom jak rychle se najde náhrada za mě.Pokud budu v pohodě chci počkat až budu mít náhradu, ale pokud by byl nějaký problém tak určitě zůstanu doma hned. Doktorky by mě klidně nechala už teď i kvůli těm dvanáctkám, ale můj šéf je docela fajn a nechci mu to příliš komplikovat, navíc mě ta práce baví.
Hlavně že je ti pořád dobře
Mě vychází mateřská před vánocema, ale chtěla bych to zkusit až do konce roku kdybych pak šla do práce tak ať nezačínám třeba 23.12. ![]()
No občas mě sice zlobí žaludek, ale to mi dělá i doma tak je jedno jestli jsem v práci, nebo ne a v práci to spíš snáším nemusím na to tolik myslet. Kdyby jsme to neměli v práci tak akční taky bych dělala až do mateřské, ale tohle bych nezvládala tak budu později radši odpočívat.
Jsem zvědavá jak to půjde mě.Mám to zrovna v období kdy bývá, teda kromě prázdnin, pěknej blbinec ![]()
Před chvilkou tu byl šéf a říkal, že příští týden už možná někdo nastoupí, ale chvilku potrvá než se zaučí. Tak počítám, že možná od července už budu moct zůstat doma.
Taky preju pekny vikend.
Ijajeke, tak vidis, mozna, ze uz budes za par tydnu odpocivat doma.
holky jsem z5 ![]()
téda vy jste to rozjeli super
vitam novou tehulku
ty jooo dvojcatka to je skvely
jinak znam jaky to je tolik deti sestra ceka seste takze u nich taky mazec kdyz k nim jedu ale aspon je sranda ![]()
Kaspi: me brisko narostlo docela po tom utrouši mam ho takovy nafoukli jako vzdycky pred mesickama ale ja jsem za posledni tri roky pribrala dost takze jsem takovej malej tulen
a ted to nemusim uz maskovat
![]()
Utrogestan jsem brala cely tri mesice a musim rict, ze mi pomahal na zaludek. Trpim silnymi nevolnostmi a kdyz jsem si ho lupla tak se to o hodne zlepsilo.
Ted jsem ho dobrala takze od nevolnosti si neodpocinu.