Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, přeju hezké ráno
hezky se nám to tu rozrůstá ![]()
Jen mi sím poraďte jak se dostanu na ten metřík
díky a pěkný den ![]()
Krásné a dnes i slunečné ráno i tobě Kaspi. Já taky nevěděla jak na metříky, tak jsem to vyčetla tady.
https://www.emimino.cz/…etrik-12834/
mrkni, určitě se ti to povede. Já jela podle návodu a bylo to…
![]()
Ten metřík ukazuje, ve které fázi těhotenství se zrovna nacházíš. A sám se aktualizuje.
Aha..to já vubec nevěděla…jen, že se tady o tom všude každej baví…ale já už to mám za pár ![]()
Za pár? To je za jak dlouho? Já mám termín 7.9. a taky říkám, že už to mám za pár
![]()
hababe: no já už fakt za pár…23.6. mám první termín
Pupek jak náklaďák ![]()
Tyjo Klov, tak to už máš fakt za pár
To já mám ještě moře času vedle tebe
Zase bude mimi venku z bříška na ty vedra (jestli teda nějaká přijdou). To já si to protrpím pěkně s pupíkem. A že už taky pěkně začíná růst
![]()
Ahoj holky ![]()
Kaspi: tak se cihni a hezky nam ho ukaz
metriky jsou fajn muzu se cihat jak to moje mimi ted vypada ![]()
Klovasa:ty joooo tak to uz mas vazne za chvili segra mi jde rodit uz za tyden ale uz po sesty takze u ni je to balada
a co ty?je to tve prvni mimi??bojis se?
jinak holky ja mam brisko jak kdybych byla ve 4tym
a to mam za sebou mesic hihi njn jsem mela uz zasoby aspon to ted muzu maskovat tehotenstvim
![]()
Holky tak mi řekněte jestli ho tam mám ![]()
Tess a odkdy se ti zvětšovalo břicho? ![]()
Kaspi, metřík nevidím. Musíš mít ještě zaškrtnuto zobrazovat podpisy. Nevím, jestli to máš.
Jojo…první miminko…bojim se toho jak čert kříže…a nejhorší je, že to nijak nevymyslím a prostě musím
Pořád bych chtěla uř rodit,ale pak mě někde píchne a přepadne mě panika, že už ![]()
Kaspi, to zobrazovat podpisy máš nahoře pod názvem diskuse. Až si klikneš na zobrazovat podpisy, tak se ti zobrazí tvůj i ostatních. I když teď mě napadá, že já ostatní vidím, jen tvůj ne, takže asi jsi to špatně dala do profilu. Ten odkaz musíš nahrát do nastavení uživatele a tam dole je velký bílý rámeček „podpis užiatele“. Tam ten odkaz zkopíruješ a mělo by se ti to zobrazit.
Takhle jsem to dělala já. ![]()