Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky holky, všechny zdravím ![]()
Já jsem teď 7tt+4d, už mám za sebou první vyšetření a na ulrazvuku bylo vidět tu malinkatou blikající tečku, což bylo srdíčko. Je to fantastický pocit ![]()
Teď mě čeká vyšetření na genetice, takže jsem dost nervózní, aby bylo vše v pořádku…
Všem držím pěstičky, ať je vše v pořádku ![]()
Ty začátky jsou krásné, užívejte každou chvilku. Je to všechno tak neskutečné…
![]()
ahojky, jdu vás pozdravit a držím palečky, ať je všechno v pořádku a nevolnosti a negativa těhotenství se vám obloukem vyhnou
taky už jsem trošku dál, ale uteklo to hrozně rychle, co jsem tady řešila začátky stejně jako vy
doporučuji udělat si metříky, aby ostatní hned viděli jak jste daleko ![]()
ahoj holky ať vám to všem dobře dopadne. Mě už se to bliží mám termín 24 srpna. Věřím se vám to bude utíkat tak jako mě , ale je to super pocit ![]()
Ahoj holky zkušené
mívali jste na začátku takový divný pocit v břiše?možná bych to trochu přirovnala k zánětu močáku, ale ten je samo horší ![]()
divný pocit jsem teda nemívala spíš mě občas bolelo břicho, naštěstí jsem neměla nevolnosti tak snad se vám to taky vyhne
Kaspinka píše:
Ahoj holky zkušenémívali jste na začátku takový divný pocit v břiše?možná bych to trochu přirovnala k zánětu močáku, ale ten je samo horší
no nevím, jestli divný pocit, ale od začátku jsem tušila, že se něco děje
, bříško trošku pobolívalo jako na ms, taky jsem měla asi 2 týdny bolesti hlavy a nechut k jídlu, ale jinak se mi všechny nevolnosti vyhnuly ![]()
Ahojte holky, taky se k vam rada pridam a jsem moc rada za tuhle diskuzi.
Ja jsem ted ve 13. tydnu, ale od uz od 4. tydne mam nevolnosti a to v jednom kuse a vubec se to nelepsi spis bych rekla, ze horsi. Doufam, ze pozdeji se to zlepsi a ja si konecne budu uzivat ty tehotensky chute.
Vsechny vas moc zdravim.
Já taky měla spíš takové malé bolístky jako při menses. Ale jinak nic jiného. Nevolnosti jsem měla při prvním asi měsíc, teď asi týden. První těhotenství jsem prožívala krásně, bez jakýchkoliv problémů. Ani jsem pomalu nevěděla, že jsem těhotná. To mi připomínalo později jen vrnění našeho broučka v bříšku.
Takže přeji, abyste to měly taky v pohodičce a užívaly si každé chvilky. ![]()
Tak to asi bude ono:)JEn jsem chtěla vědět jestli to třeba není něco divného když to ještě nemám potvrzené od dr ![]()
ahoj smile snad tě to už brzy přejde ![]()
A bolesti jsem mela tak do 8. tydne v jednom kuse, jeden cas az tak silny, ze jsem byla na pohotovosti. Pak se to uklidnilo a ted je mivam obcas a narazove.
to je krásný
![]()
habebe píše:
Holky moc vám gratuluji k těm vašim fazolkám.Hlavně se opatrujte. Já už jsem daleko před vámi. Jsem v 25tt.
petullle: tam my máme termín 7.9. a taky čekáme Anetku![]()
![]()
ahoj holky ![]()
přidávám se k vám
jsem teprve na začátku, v pondělí jdu poprvé k dr.
tak nějak jsem si spočítala, že bych měla být v 6tt…podbřišek mě bolí skoro denně, dnes zase víc…au au… ![]()