Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
27.5.10 14:16

Habebe díky, to víš my jsme ještě v počátečním šoku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.5.10 14:17

Čauky holky, všechny zdravím :-)
Já jsem teď 7tt+4d, už mám za sebou první vyšetření a na ulrazvuku bylo vidět tu malinkatou blikající tečku, což bylo srdíčko. Je to fantastický pocit :lol:
Teď mě čeká vyšetření na genetice, takže jsem dost nervózní, aby bylo vše v pořádku…
Všem držím pěstičky, ať je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.5.10 14:20

Ty začátky jsou krásné, užívejte každou chvilku. Je to všechno tak neskutečné… :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
27.5.10 14:21

ahojky, jdu vás pozdravit a držím palečky, ať je všechno v pořádku a nevolnosti a negativa těhotenství se vám obloukem vyhnou :mavam: :palec: taky už jsem trošku dál, ale uteklo to hrozně rychle, co jsem tady řešila začátky stejně jako vy :lol: doporučuji udělat si metříky, aby ostatní hned viděli jak jste daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.5.10 14:26

ahoj holky ať vám to všem dobře dopadne. Mě už se to bliží mám termín 24 srpna. Věřím se vám to bude utíkat tak jako mě , ale je to super pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 14:28

Ahoj holky zkušené :mavam: mívali jste na začátku takový divný pocit v břiše?možná bych to trochu přirovnala k zánětu močáku, ale ten je samo horší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.5.10 14:31

divný pocit jsem teda nemívala spíš mě občas bolelo břicho, naštěstí jsem neměla nevolnosti tak snad se vám to taky vyhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
27.5.10 14:33
Kaspinka píše:
Ahoj holky zkušené :mavam: mívali jste na začátku takový divný pocit v břiše?možná bych to trochu přirovnala k zánětu močáku, ale ten je samo horší :wink:

no nevím, jestli divný pocit, ale od začátku jsem tušila, že se něco děje :wink: , bříško trošku pobolívalo jako na ms, taky jsem měla asi 2 týdny bolesti hlavy a nechut k jídlu, ale jinak se mi všechny nevolnosti vyhnuly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
27.5.10 14:41

Ahojte holky, taky se k vam rada pridam a jsem moc rada za tuhle diskuzi.
Ja jsem ted ve 13. tydnu, ale od uz od 4. tydne mam nevolnosti a to v jednom kuse a vubec se to nelepsi spis bych rekla, ze horsi. Doufam, ze pozdeji se to zlepsi a ja si konecne budu uzivat ty tehotensky chute.
Vsechny vas moc zdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.5.10 14:45

Já taky měla spíš takové malé bolístky jako při menses. Ale jinak nic jiného. Nevolnosti jsem měla při prvním asi měsíc, teď asi týden. První těhotenství jsem prožívala krásně, bez jakýchkoliv problémů. Ani jsem pomalu nevěděla, že jsem těhotná. To mi připomínalo později jen vrnění našeho broučka v bříšku. :-D Takže přeji, abyste to měly taky v pohodičce a užívaly si každé chvilky. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 14:45

Tak to asi bude ono:)JEn jsem chtěla vědět jestli to třeba není něco divného když to ještě nemám potvrzené od dr :wink:
ahoj smile snad tě to už brzy přejde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
27.5.10 14:50

A bolesti jsem mela tak do 8. tydne v jednom kuse, jeden cas az tak silny, ze jsem byla na pohotovosti. Pak se to uklidnilo a ted je mivam obcas a narazove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.5.10 14:51

Nezoufej, čekáš přeci mimíska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
27.5.10 15:07

to je krásný :hug: :kytka:

habebe píše:
Holky moc vám gratuluji k těm vašim fazolkám. :palec: Hlavně se opatrujte. Já už jsem daleko před vámi. Jsem v 25tt. :-D
petullle: tam my máme termín 7.9. a taky čekáme Anetku :mrgreen: :-D :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
27.5.10 15:45

ahoj holky :kytka:
přidávám se k vám :-) jsem teprve na začátku, v pondělí jdu poprvé k dr.
tak nějak jsem si spočítala, že bych měla být v 6tt…podbřišek mě bolí skoro denně, dnes zase víc…au au… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí