Těhulky 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
27.5.10 16:05

ahoj holky,chci vám jen popřát bezproblémový těhotenství,rychlej porod a zdravý a krásný miminka :-) užívejte si těhotenství,hrozně rychle to uteče… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.5.10 16:23

Ahoj děvčátka, tak vám všem velmi gratuluju a hlavně se opatrujte a užívejte si to…dokud to jde :lol: Já u jsem 35.tt a miminko je o dva týdny napřed,tak je velké na 37.tt a už si neužívám, spíš tak přežívám :mrgreen: Už mi ten pupík trošku překáží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
27.5.10 17:46

Ahoj holky tak jsem vás tady našla moje kamarádky ze snažilek. Kaspi mě taky někdy bolí jako by to byl močák tak je to asi normální. I když jsem si i říkala jestli ho nemám nachlazený při tom počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 18:27

ahooooj holciny :mavam:

tak mam radost ze sem pisete :dance: :dance: :dance: jsem fakt moc rada jen tak dal vsechny vas tu moc vitam :kytka: a doufam ze nam zkusenejsi maminky poradite az nam zacne byt spatne :mrgreen:

Kaspi: ja jsem si taky myslela ze to v jakym tydnu jsi se zjistuje kdy jste spolu spali nebo od ovulky ale pak jsem si precetla ze se to pocita uz od prvniho dne posledni ms :think: taky me to prekvapilo :lol: mrkni se mi na metrik jak ted vypada mimi jak korkovej spuntik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

balzde: jj metriky jsou moc fajn :palec: :dance:

holky ja musim cekat na ten muj prvni utz jeste neco pres dva tydny chjo uz bych tam letela hned se cihnout na dracka jak vypada :mrgreen: dneska jsem byla na gynde s dostala jsem dalsiho utrouse tak zas muzu spat jak medved :-)

Ijajeki: vitaj tu zlato nase tehotensky :hug: hezky se to presouva ze snazilek do tehulek :dance: vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
27.5.10 18:29

Ahoj Holky, gratuluju k těhu :palec: , já jsem 24.týden, ale utíká to opravdu rychle a zcela upřímně, já jsem poznala, že jsem těhotná tím, že jsem přibrala z ničeho nic 2kg a nevěděla jsem proč tak náhle a pak jsem si dělala test a koukala jsem na to, jak spadlá z višně :lol: :-D , to bylo vtipný…Jsem ten test otáčela pořád dokola…Nevěděla jsem, co si o tom myslet, takovej ten debilní výraz, hned poránu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 18:44

Tifany: téééda ty se mas nam to trvalo trosku dyl ale povedlo se :dance: :dance: kazdopadne ja bych na sobe asi dve kila nepoznala jsem trosicku tulen :mrgreen: a jak je ti mela jsi nejake nevolnosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
27.5.10 18:47

Tiffany1 - u mě to bylo něco podobného. Já si dělala test v půlce prosince a nic. Tak jsem si řekla, tak to asi nevyšlo. No a v půlce ledna jsem šla na kontrolu - cytologii a tam mi doktor oznámil: „jen tak mimochodem, jste těhotná“. Taky jsem koukala jako spadlá z višně. A podle propočtů jsem už musela být, jak jsem si dělala ten testík :mrgreen: :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
27.5.10 18:56

Joo, nám to trvalo taky dlouho, byla jsem mimoděložně, jenže právě, že po tom mimoděložním mi doktor řekl,že mám 3měsíce počkat a my si s přítelem říkali, že když mi vzali jeden vejcovod,tak to bude trvat dýl, tak jsme do toho praštili ten třetí mšsíc a buch, hned bylo vymalováno :palec: :lol: :-D
Já jsem nevolnosti sice měla, ale nezvracela jsem, musím ale podotknout,že když nezvraciš,tak si ani nemáš,jak ulevit, tak jsem asi 3×podváděla a strčila si prst do krku a ulevilo se mi :-) ,ale mně doktorka doporučovala ledovou cocacolu a nejlíp jenom tříšť z ní vyrobenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
27.5.10 19:00

A nejlepší bylo, že ten test jsem si vlastně dělala jen z rituálu, páč před tím mimoděložním jsme se snažili 7měsíců, tak jsem prostě omámená ráno vstala, vzala nádobí k tomu určené a šla čůrat…
Nejdřív jsem na tom záchodě seděla jako rozvaleně, že už aby to bylo, že chci jít zpátky do postele a jak se tam objevovala ta čárka, tak jsem se hezky napřimovala, až tam byla úplně, tak jsem vyběhla, oblíkla se (zapomněla na spodní prádlo) a mazala jsem za kamarádkou, páč přítel ještě spal, tak jsem s né chtěla konzultovat,co že se to jako děje :-D
JAK Z BLBÝ AMERICKÝ KOMEDIE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 19:26

Tifany: :mrgreen: jj ale je to nahodou super pocit ja uz taky po tech letech s negativnima testama se chystala i ten (muj zazracnej) hodit do kose jen tak jsem ho nechala na umyvadle a docuravala jsem :mrgreen: :mrgreen: a najednou se to ukazovalo tak jsem nevedela co delat parkrat jsem se otocila v koupelne pak zacala brecet a pak hned smat :mrgreen: :mrgreen: uplnej blazen :mrgreen: a bezela jsem za drakem do loznice ten uz cekal co bude :lol: a rika pockej jeste az zitra na tu krev vis jak to vzdycky dopadlo :-D njn uz otrkanej zkusenostma zato pak mel radost hned chtel slavit koupil rychli spunty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
27.5.10 19:30

Jako náhodou Rychlý špunty jsou dobrý, nebolí po nich hlava a maji hodně příchutí :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 19:40

JJ pravda pravda :mrgreen: :mrgreen: tak ja letim zautocit na medovnik normalne jsem se do nej zamilovala :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.5.10 19:54

Jo já těhotenství poznala taky hned…dvakrát to nevyšlo a třetí měsíc mě asi 10 dní před očekávanou menstruací strašně bolela prsa…jindy bolí tak den, max. dva před menstruací…tak mě to bylo hned jasný,že konečně už…a taky že jo :) :-) Noa zachvilku už budu mít skřítka vedle sebe :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
27.5.10 20:28

Klovasa: ja jsem to mela taky tak my jsme byli na IUI a par dni pred testovanim me zacli desne bolet prsa jako nikdy pred tim tak uz jsem se taky pomalicku radovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.5.10 08:00

Tak to mě po vysazení antikoncepce bolely pořád… Vždycky předtím,než jsem to měla dostat…A musím se přiznat, že já jsem jedna z těch, které se udělalo dobře akorát, když se najedla, takže teď jsem pěkně rozpapaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí