Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,chci vám jen popřát bezproblémový těhotenství,rychlej porod a zdravý a krásný miminka
užívejte si těhotenství,hrozně rychle to uteče… ![]()
Ahoj děvčátka, tak vám všem velmi gratuluju a hlavně se opatrujte a užívejte si to…dokud to jde
Já u jsem 35.tt a miminko je o dva týdny napřed,tak je velké na 37.tt a už si neužívám, spíš tak přežívám
Už mi ten pupík trošku překáží… ![]()
Ahoj holky tak jsem vás tady našla moje kamarádky ze snažilek. Kaspi mě taky někdy bolí jako by to byl močák tak je to asi normální. I když jsem si i říkala jestli ho nemám nachlazený při tom počasí.
ahooooj holciny ![]()
tak mam radost ze sem pisete
jsem fakt moc rada jen tak dal vsechny vas tu moc vitam
a doufam ze nam zkusenejsi maminky poradite az nam zacne byt spatne ![]()
Kaspi: ja jsem si taky myslela ze to v jakym tydnu jsi se zjistuje kdy jste spolu spali nebo od ovulky ale pak jsem si precetla ze se to pocita uz od prvniho dne posledni ms
taky me to prekvapilo
mrkni se mi na metrik jak ted vypada mimi jak korkovej spuntik
![]()
balzde: jj metriky jsou moc fajn
![]()
holky ja musim cekat na ten muj prvni utz jeste neco pres dva tydny chjo uz bych tam letela hned se cihnout na dracka jak vypada
dneska jsem byla na gynde s dostala jsem dalsiho utrouse tak zas muzu spat jak medved ![]()
Ijajeki: vitaj tu zlato nase tehotensky
hezky se to presouva ze snazilek do tehulek
vid ![]()
Ahoj Holky, gratuluju k těhu
, já jsem 24.týden, ale utíká to opravdu rychle a zcela upřímně, já jsem poznala, že jsem těhotná tím, že jsem přibrala z ničeho nic 2kg a nevěděla jsem proč tak náhle a pak jsem si dělala test a koukala jsem na to, jak spadlá z višně
, to bylo vtipný…Jsem ten test otáčela pořád dokola…Nevěděla jsem, co si o tom myslet, takovej ten debilní výraz, hned poránu ![]()
Tifany: téééda ty se mas nam to trvalo trosku dyl ale povedlo se
kazdopadne ja bych na sobe asi dve kila nepoznala jsem trosicku tulen
a jak je ti mela jsi nejake nevolnosti??
Tiffany1 - u mě to bylo něco podobného. Já si dělala test v půlce prosince a nic. Tak jsem si řekla, tak to asi nevyšlo. No a v půlce ledna jsem šla na kontrolu - cytologii a tam mi doktor oznámil: „jen tak mimochodem, jste těhotná“. Taky jsem koukala jako spadlá z višně. A podle propočtů jsem už musela být, jak jsem si dělala ten testík
![]()
Joo, nám to trvalo taky dlouho, byla jsem mimoděložně, jenže právě, že po tom mimoděložním mi doktor řekl,že mám 3měsíce počkat a my si s přítelem říkali, že když mi vzali jeden vejcovod,tak to bude trvat dýl, tak jsme do toho praštili ten třetí mšsíc a buch, hned bylo vymalováno
![]()
Já jsem nevolnosti sice měla, ale nezvracela jsem, musím ale podotknout,že když nezvraciš,tak si ani nemáš,jak ulevit, tak jsem asi 3×podváděla a strčila si prst do krku a ulevilo se mi
,ale mně doktorka doporučovala ledovou cocacolu a nejlíp jenom tříšť z ní vyrobenou ![]()
A nejlepší bylo, že ten test jsem si vlastně dělala jen z rituálu, páč před tím mimoděložním jsme se snažili 7měsíců, tak jsem prostě omámená ráno vstala, vzala nádobí k tomu určené a šla čůrat…
Nejdřív jsem na tom záchodě seděla jako rozvaleně, že už aby to bylo, že chci jít zpátky do postele a jak se tam objevovala ta čárka, tak jsem se hezky napřimovala, až tam byla úplně, tak jsem vyběhla, oblíkla se (zapomněla na spodní prádlo) a mazala jsem za kamarádkou, páč přítel ještě spal, tak jsem s né chtěla konzultovat,co že se to jako děje ![]()
JAK Z BLBÝ AMERICKÝ KOMEDIE ![]()
Tifany:
jj ale je to nahodou super pocit ja uz taky po tech letech s negativnima testama se chystala i ten (muj zazracnej) hodit do kose jen tak jsem ho nechala na umyvadle a docuravala jsem
a najednou se to ukazovalo tak jsem nevedela co delat parkrat jsem se otocila v koupelne pak zacala brecet a pak hned smat
uplnej blazen
a bezela jsem za drakem do loznice ten uz cekal co bude
a rika pockej jeste az zitra na tu krev vis jak to vzdycky dopadlo
njn uz otrkanej zkusenostma zato pak mel radost hned chtel slavit koupil rychli spunty ![]()
Jako náhodou Rychlý špunty jsou dobrý, nebolí po nich hlava a maji hodně příchutí
![]()
JJ pravda pravda
tak ja letim zautocit na medovnik normalne jsem se do nej zamilovala
![]()
Jo já těhotenství poznala taky hned…dvakrát to nevyšlo a třetí měsíc mě asi 10 dní před očekávanou menstruací strašně bolela prsa…jindy bolí tak den, max. dva před menstruací…tak mě to bylo hned jasný,že konečně už…a taky že jo
Noa zachvilku už budu mít skřítka vedle sebe
![]()
Klovasa: ja jsem to mela taky tak my jsme byli na IUI a par dni pred testovanim me zacli desne bolet prsa jako nikdy pred tim tak uz jsem se taky pomalicku radovala ![]()
Tak to mě po vysazení antikoncepce bolely pořád… Vždycky předtím,než jsem to měla dostat…A musím se přiznat, že já jsem jedna z těch, které se udělalo dobře akorát, když se najedla, takže teď jsem pěkně rozpapaná ![]()