Pracovní úřad Břeclav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
12.11.19 16:01

Pracovní úřad Břeclav

Dobrý den, nevíte zda na pracáku v Břeclavi hledají i pro těhotné zaměstnání nebo jestli to neřeší skrz to, že mě stejně nikdo nevezme? Přemýšlim o přerušení školy, protože mi nebudou omlouvat moje nevolnosti. Ale stále se nemohu rozhodnout jestli mám fakt přerušit, už mám jednu školu hotovou a teď si dělám akorát maturitu. Kdybyste mi poradili jak je to s tím pracákem budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
12.11.19 16:23

Dodělej si maturitu, snad nečekáš, že ti nědo poradí něco jiného.

Jinak, jestli hledají nebo ne, je snad jedno. Tak tam, kam tě pošlou, dojdeš, řekneš „dobrý den, jsem ve čtvrtém měsíci, rada bych u vás pracovala, ale sem tam mě píchne, takže možná půjdu hned po zkušebce na nemocenskou, pak mateřská, rodičák, pak další dítě, kdy mi zaplatíte nemocenskou, mateřská, rodičák a pak se vrátím po sedmi letech a budete mi muset dát odstupné, abyste se mě zbavili nebo budu chtít zkrácený úvazek, na což mám nárok, tak kdy můžu nastoupit?“ A poletíš jak namydlenej blesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
12.11.19 17:50
@Zita21 píše:
Dobrý den, nevíte zda na pracáku v Břeclavi hledají i pro těhotné zaměstnání nebo jestli to neřeší skrz to, že mě stejně nikdo nevezme? Přemýšlim o přerušení školy, protože mi nebudou omlouvat moje nevolnosti. Ale stále se nemohu rozhodnout jestli mám fakt přerušit, už mám jednu školu hotovou a teď si dělám akorát maturitu. Kdybyste mi poradili jak je to s tím pracákem budu moc ráda.

Zato do práce se ti s nevolnostmi bude chodit jedna radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.11.19 18:18

Tak hlavně mi jde o to, že když už se teda rozhodnu přerušit, aby mě nehnali hned někam do práce. Samozřejmě, že bych chtěla jít aspoň na nějakou brigádu abych tam nemusela chodit každý den a bylo to takové víc volnější. Určitě nechci celé těhotenství jen ležet doma a nic nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
13.11.19 08:24

@Zita21 rozhodně se snaž dodělat maturitu, pokud tě má kdo živit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie