Prac smlouva - nemocenská - MD

380
16.1.16 08:11

Prac.smlouva - nemocenská - MD

Dobry den, je tady nekdo, kdo se vyzna a dokazal by poradit? Na netu jsem toho procetla hromady, tady taky, ale porad z toho nejsem moudra. Momentalne jsem asi v 9tt a k 31.3.2016 mi konci pracovni smlouva na dobu urcitou (od 1.4.2013 na rok a pak prodlouzena jeste o 2roky). A ted nevim jak to vyresit dal. Kdyz bych se domluvila s dr. a nastoupila k 1.3. na nemocenskou, co se bude dit, kdyz mi 31.3.smlouva skonci? Za celych 7let co pracuji jsem nikdy na nemocenske nebyla, tak vubec netusim jak to chodi. Kdybych sla na nemocenskou, budu az do nastupu na materskou nosit papiry od dr. k zamestnavateli (skrz ochranou lhutu 180dni?) nebo na urad prace, socialku??. A budu mit vubec narok na materskou?? Pokud ano, ta se pocita z platu pred nastupem na nemocenskou nebo z poslednich platu vc.tech kdy bych byla doma?? Moc dekuju za rady, placam se v tom jak ryba na suchu a stejne mi toho neni moc jasneho.. Snad jsem to napsala vsechny potrebne informace. Dekuji predem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12864
16.1.16 08:41

Nárok mít budeš, lístek na peníze budeš nosit do práce i po skončení pracovního poměru a výše PPM se ti bude počítat z peněz před nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
16.1.16 08:48

@mag dekuju moc, to me uklidnilo a potesilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie