Pracuje zde někdo v FNKV?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pracuji a jsem spokojena;) co mam srovnani se spoluzackama z vysoke tak mam vyssi plat nez ony, dale benefity jako fksp, zvyhodnene obedy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednani je rozhodne jak se psem. Napriklad duchodci se dozvedi az posledni den sve doby urcite, zda jim prodlouzi smlouvu. Atd.
Platy sester vubec netusim, to je snad tabulkove, ne? lekari tam maji hezky ohodnocene sluzby, do kterych se ale ja treba presto nevratim, protoze jsou priserne a za ty prachy to nestoji. Nejake osobni ohodnoceni nelze rict v globale, to rozhoduje pak tvoje sefka a samozrejme to stoji vice na osobnich sympatiich, pripadne na personalni situaci, nez pracovnim vykonu. Ja se k tomu svemu dostala teprve v situaci, kdy najednou 6 lekaru odeslo.
Ale obedy jsou za babku a skvele, o tom zadna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava díky moc za info. Jsem sestra, mé kolegyně mají v různých nemocnicích za podobnou práci a služby velké finanční rozdíly. Také v jedné nemocnici mají své služby, jen vyjímečně přesčas a když, tak proplacený, v jiné milion neproplacených přesčasů a stejný plat jako ta první. Stále váhám, Vinohradskou mám nejblíž a oddělení, kde bych chtěla pracovat je krásné a nově zrekonstruované. Oběd jsem tam párkrát také měla a opravdu moc dobrý, říkala jsem si, že to mají místní zaměstnanci fajn. Na druhou stranu slyším ze všech stran, teda lidí, které tam pracovali v minulosti samé mínusy. Také mi vadí, že zrušili školku pro děti zaměstnanců. To beru jako krok zpět v době, kdy jí všechny nemocnice zakládají, nebo jí už mají. Parkování prý také nic moc, tak fakt nevím. Všude slyšim ódy na IKEM, ale ten mám hodně z ruky. Nikdy jsem nepracovala daleko od domu a ještě ke všemu s dětmi, to by byl asi mazec ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pudloslava platy jsou tabulkové, ale rozdíl je v osobním a pak taky v odměnách a prémiích, které jsou v jedné nemocnici standard a v jiné je vidí jednou za rok. Někde mají své příplatky za něco, co v jiné nemocnici netuší co to je. Rozdíly jsou veliké.
- Citovat
- Upravit
Tak ono vzdycky bude zalezet na Vasi nadrizene, tedy stanicni a vrchni, coz ja mam skvele, takze si nemuzu stezovat! Parkovani je peklo, to je ppravda a dobre obedy se vam brzy preji…ale treba budete mit stesti na kolektiv a stanicni;)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@greysanatomy to je úplná pravda, nejužší kolektiv a přímí nadřízení jsou nejdůležitější. Dost toho ale také záleží na vedení. Moc díky za informace. Nejspíš to tam zkusím a v případě nespokojenosti změním místo působiště ![]()
- Citovat
- Upravit
Přemýšlím kam zpět po mateřské do zdravotnictví a nejbližší nemocnici mám právě tuto. Několik lidí co znám, co tam pracovali na různých pozicích, tvrdí, že jsou tam ve srovnání s ostatními pražskými nemocnicemi nižší platy, výhody a jednání prý také nic extra. Pracujete zde někdo, nebo pracovali a máte srovnání? Moc by mě zajímaly názory někoho dalšího. Předem moc děkuji za případnou odpověď. Prosím ponechat jako anonym, nebo smazat, díky.