Praha 10 - Malešice, Strašnice, Vršovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4921
29.4.06 10:44

Praha 10-Malešice, Strašnice, Vršovice

Jsou tu nějaké maminky z Prahy 10? Nejlépe z těchto lokalit.

Příspěvek upraven 05.06.12 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
808
29.4.06 12:46

Ahoj

Ahojki Berun

sice nejsem z Prahy, ale znám snad dobré hřiště ve Vršovicích - nahoře na Vršovickém náměstí je parčík a u toho kus ohrazeného dětského hřiště - pískoviště, prolézačky a pod. Je to sice malé, ale docela pěkné…
Chodila jsem tam do práce (Holandská ul.), ale už jsem tři roky doma, a mezitím se pracoviště přestěhovalo…

Takže přeji úspěšné nalezení spolubojovnice na procházky …

vvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
29.4.06 13:12

Ahoj Berun,
já jsem z Vinohrad a do Vršovic chodím na procházky :) s Karolínkou a psíkem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.4.06 13:20

Ahojky,ihrisko co spominala Vvik je naozaj celkom pekne aj park.Ja byvam na Holandskej.Materske centrum je aj kusok od tohto parku(prejdes len cez cestu)neviem ako sa vola a ake je,este sme tam neboli.Je to na Kodanskej ulici.Do Malesic chodime k lekarke.(Plananska ul.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.4.06 18:38

MIKINA: tak to se můžeme někdy sejít na procházku, číslo na mě máš viď? a máme i stejně stará miminečka :lol: Já mám ve Vršovicích rodiče a často se chodím procházet směr Strašnice, Vršovice-EDEN. V Edenu je človíčkov tam můžem i posedět.

MONICEK:Na plananskou chodím taky-mám to vedle vždy středy k MUDr. Jedličkové a na kyčle.Díky za tip na Kodaňskou.

IVIK: díky na ten park mrknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
29.4.06 19:49

Jé, Berunko, to jsem ani netušila, že tě mám přes kopec :lol: :lol: Škoda, že jsem v deníčku pořád mezi snažilkama, to si s kočárkama moc nepokecám :oops: Tak hodně štěstí, ať najdeš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
29.4.06 19:53

Gympo

Ahoj holky, na Praze 10 je Gympo, kam se dá chodit na cvičení aj. aktivity. Tak se můžete družit třeba tam. Dělají i plavání (to je na Floře). Mějte se, Gyta a Barborka
 http://www.gympo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.4.06 20:26

matiee: brzy budeš těhulka a za 9 měsíců se mnou ten kočárek povezeš!!!

Gyta: do gympa se dokonce s holkama z únorňátek chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.4.06 10:07

Berun:jeeej to máme teda spoločnú pani doktorku :lol: Možno sme sa už aj niekedy videli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
30.4.06 18:00

Ahojda Berun,
my jsme ze Zahradního města, což z Malešic taky není zas tak daleko. Navíc bydlíme tak 3 minutky od toho Gympa, takže tam bych se k vám mohla občas přidat. Jen ten náš klučina bude o něco mladší.
Pa, Irucha a Adámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
30.4.06 20:11

Moniček: no tak to vidíš:) já chodím vždy ve středu, malý se ve středu narodil a chodím častěji na převážení protože dokrmuju ke kojení.

Irucho: 2 měsíce nejsou žádný rozdíl, klidně se pak ozvi a s kočárama vyrazíme až se budeš nudit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
30.4.06 21:54

Ahoj holky, muzu mezi vas?
Jsem z Malesic a mimco by se nam melo narodit koncem srpna - tak si rikam, ze by bylo fajn najit kamaradku pro spolecne „kocarkovani“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
1.5.06 09:07

LB no jasně jestli jsi z Malešic tak to budeme mít od sebe blízko a až se ti miminko narodí budeme drandit. Já jsem našla na rodince maminku co má chlapečka narozeného 19.3.2006 a je taky z Malešic tak se teď v týdnu sejdeme s kočárky. Kdyby ses chtěla připojit až budeš na mateřské a budeš mít čas, tak to není problém samozřejmě, ať je ti v těhotenství fajnově!

IRUCHO: ty už to máš za pár, přeju pohodový a co nejrychlejší porod!!!

Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
1.5.06 11:10

Berun: no tak to je super:)
budete v lete chodit na to detske koupalistatko za zelivskeho?
ze bych se tam za vama taky prisla natahnout… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
1.5.06 17:29

LB: vůbec nevím jaké koupaliště máš na mysli, řekni mi o něm víc. V létě to budeš mít už těžké když potáhneš pupíka. Já jsem byla ráda, že jsem měla 9 měsíc v únoru, protože jsem byla nateklá jako ropucha. Ať se ti to vyhne :lol: No už jsi za půlkou, já jsem zase na léto otěhotněla a prožívala v létě první měsíce těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová