Karviná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
19.4.06 22:50

Karviná

Stěhování se ještě pořád nekoná, takže si holt pořád musím hledat zábavu v Karviné. Holky pište, snad tady nejsme jen dvě…
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
20.4.06 10:27

Ahoj, my bydlíme kousek - v ČT. Kam se máš stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
5.8.06 17:33

Nazdar, já jsem z Karviné. A jakou zábavu máš na mysli? Pa. Ety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.8.06 08:25

ety, zábava - asi chození do parku, na bazén a koupaliště nebo do sluníčka :lol: na jiné věci zatím nemám nárok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
19.8.06 07:43

Do parku samo chodím, plavec jsem mizernej, do Sluníčka se teprve chystám, jelikož malému není ještě ani 5 měsíců. Znáš Olinu a jejího Denyho? Tak s ní jsem rodila. Ta chodí do Sluníčka, tak bys ji teoreticky znát měla. Kolik máš dětí a jak jsou starý? Pa. Ety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
12.9.06 12:26

Ety já mám dvě holky, viz metr, Kristýnka teď začla chodit do školky, takže do sluníčka chodím jen s Rozárkou. Teď se tam chystám ve čtvrtek, jinak jsem chodila v úterky. Kdyžtak dej vědět :wink:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ety
45
13.9.06 14:45

Nazdar Katko,
promiň nějak mě nenapadlo studovat metříky. Abych pravdu řekla moc si jich nevšímám, jelikož jsem si ho dosud na emiminu nepořídila. Olina mi říkala, žes ji dala Chicco autosedačku, tak se asi trochu znáte. Dneska mi Olina říkala, že čtvrtky jsou v Sluníčku určeny dopoledne pro maminy s dětmi do 24 měsíců. Tak mám předběžně v plánu příští čtvrtek se poprvé do Sluníčka podívat, tak bychom se tam mohly vidět, pokud tam budeš, dej vědět když tak. Jinak sháním do páru někoho na aerobik, samotnou mě to nebaví. Kámoška se kterou jsem chodila má zatím nějaké komplikace, tak chodím sama, tak kdybys měla zájem … Chodím za ZŠ u Lesa, stojí to tam pouhých 10,– kč a je to tam úterky a čtvrtky buď od 18-19h a pak od 19.30-20.30h., takže si můžeš vybrat čas, který ti lépe vyhovuje. Jinak mám pětiměsičního Rendyho. A kde se máš stěhovat? Zatím pa Ety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
19.11.06 08:53

Ahoj Holky,
Tak se dívám že Karviná asi moc nerodí, že nás je tu tak málo. No mě to čeká poprvé v březnu, už se normálně těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.11.06 11:42

Micho a čekáš první mimi? Být tebou tak si užívám klidu :lol: I když já jsem se už taky nemohla dočkat, ani Rozárky a to jsem věděla co mě čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
20.11.06 18:19

ahoj Kacatko.
Bude to první mimi a už se těším až ho zprdnu za to že v noci tak nehorázně kope. :D , no ale máš pravdu každý mi říká, že ještě poznám jak bylo dobře když bylo v bříšku, ted vybíráme výbavičku tak je to zábava , ale světe div se celkem se s manželem shodnem, což není jen tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
21.11.06 20:46

Hele hele, jak ze se v Karvine nerodi :D Nahodou jo :)

Micho uzivej si klidu, dokud muzes :lol: Jsou chvile,kdy bych Ame nejradeji nacpala zpatky do bricha :D

Tinuvien ty jsi z Tesina? no zas objev stoleti… :roll: :D :D

Kacatko jeste furt hledas nekoho na vychazky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
23.11.06 12:04

Zuzo, to víš že hledám :) I když teď hledám spíš někoho, kdo mi poradí co v tomhle počasí dělat :roll: Kristýnka když přijde ze školky nechce chodit ven a mě děsně vadí pořád sedět doma. Jenže Rozárku už v kočárku taky neudržím a i když už chodí, venku se jí prostě nechce. To si raději sedne na zem a zkoumá listí a jiný bordel :lol: Koukám, že máš úplně čerstvé miminko :D
Micho kdy máš termín? To se máš, že s tatínkem vybíráte společně, mě Adam vždycky řekne, ať to vyberu sama, že je mu to jedno, ale teď nadává, že jsem Kiki koupila růžový kožíšek, prý se s ní stydí chodit ven, že na ni každý kouká :roll: Přitom na ni koukají jak jí to sluší :wink:
Holky já se s váma nemůžu bavit, na mě by zase přišly choutky na nové mimi :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
23.11.06 17:56

Ahoj termín mám 10.3. tatínka tahám na nákupy násilím, ale stejně mi vždycky ařekne všechny jsou pěkné tak už neco vem a pojd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
13.12.06 14:05

Ahojky holky, ja jsem taky z Karvine, ale uz tam nebydlim.

Micha - ja mam taky termin v breznu a to 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.16 18:03

Ahojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat