Praha - Horní Měcholupy

Anonymni
4.4.06 16:48

Praha - Horní Měcholupy

Ahoj,

je tu někdo z Horních Měcholup? Přestěhovali jsme se ze Žižkova a nikoho tu neznám. Kdyby se chtěla nějaká mamina seznámit, budu ráda, když napíše. Jsme ve 37 tt.

M+M

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2405
4.4.06 17:02

Ahoj,
kde přesně bydlíte? My jsme se před necelým rokem přestěhovali do Janovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 17:07

ahoj, my bydlíme také v Janovské 371 ;0)), co vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.4.06 17:07

ahoj, my bydlíme také v Janovské 371 ;0)), co vy?

• Citovat
  • Upravit
2405
4.4.06 17:13

My jsme Janovská 394. V Janovské jsou dva dlouhé paneláky, my jsme ten s plastovými okny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 17:19

tak to je skvělé, my bydlíme v tom prvním, plastová okna nám dělali minulý čtvrtek, jako zkušební byt, protože jsem říkala, že raději teď než v červnu. Budou dělat 3 vchody a na nás by přišla řada až naposledy, tak jsem do toho šli teď… děsný, jsem utahaná jako kotě. Se divím, že Mates ještě nevylezl.
Odkud jste se přistěhovali? A kolik je ti? Jinak já se jmenuji Martina, jsem tady sice zaregistrovaná už od září, ale nějak mi to nefunguje, tak snad to nějak půjde, už jsem to zkusila se znovu zaregistrovat, čekám na potvrzení.

• Citovat
  • Upravit
2405
4.4.06 17:26

Já chodím na emimino už docela dlouho, ale zaregistrovala jsem se teď nedávno. Měla jsem spíš problémy s metříkem. Nejsem zrovna počítačový mág, tak musel pomoct manža. Je mi 32 a mám první mimi, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 17:48

já jsem na emimino chodila málo, neměla jsem v práci vůbec čas, pak jsem byla v nemocnici, Mates chtěl už v lednu ven a pak jsem byla (vlastně ještě jsem) na riz.těhotenství. Rodit bych měla 23.4. a bude to kluk, Matyáš a bude první. Manžel chce ještě holku, tak to budu muset asi ještě jednou odnosit …;0))
Jinak mně bude za měsíc 29.

• Citovat
  • Upravit
2405
4.4.06 18:13

Tak když se budeš chtít sejít a poklábosit, dej vědět. My chodíme každý den (pokud nemáme jinou akci) kolem 14.30 ven. Někdy se scházíme i s ostatníma maminama. Měla jsem štěstí, přímo v našem vchodě jsou další tři mimča, všechno jsou chlapečci mladší než Andrejka, ale je to fajn, člověk není aspoň sám. Jedna mamina, co s náma chodí taky „na písek“ bydlí ve vašem paneláku, má taky chlapečka, myslím že mu je 5. Takže další kluk a žádná holčička :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 18:19

určitě se ozveme, poklábosit budu chtít, to víš v okolí jen manžel, mamka, tchýně… na telefonu pracující kamáradky… však to znáš, nic moc… díky a ozvu se, snad mi konečně půjde ta nová registrace ;0)

• Citovat
  • Upravit
2405
4.4.06 18:20

Kdyžtak pošli SZ, zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 14:22

Ahoj Marty, odkud jsi?

• Citovat