Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, bydlím na Praze 4, přímo na Budějovické u metra a jsme tady poměrně krátce. Nebydlíte některá tak nějak blízko, abychom se mohli občas setkat, vyjít s kočárem na procházku a pokecat? Mám holčičku 3 měsíce.
ahoj, jsem z krče, což není tak daleko, ale ještě robě nemám, až v září
Hell ahoj, já jsem z Komořan, což je teda od KLrče relativně daleko, ale taky Praha 4 a čekám přírůstek na konci srpna ![]()
janey: není to taková hrůza, můžeme se potkávat na točné, normálně tam jezdíme většinu večerů na kole, teď tam budu šlapat pěšky. kde se chystáš rodit? já v podolí
Hell Jé, no, tak to asi jezdíš kolem nás, protože když jedeš na Točnou přes Komořany, tak jedeš kolem našeho baráku ![]()
Já budu taky rodit v Podolí, teda aspoň doufám, že až tam dojedu, tak mi neřeknou, že mají plno
Prý už se to taky stalo…
přes komořany vskutku jezdíme, je tam moc pěkně.
když tak mi napiš sz
ahoj, jdu domů, jsu po dlouhé poradě
pěkný večer
Zdravím maminky a miminka a případné těhulky z Prahy 4 ![]()
missak - děkuji za milou společnost na obídku
Kolik nás tu tedy je????
My s Tadeáškem z Pankráce.
Ahoj holky,
hledám maminku na pokec a společné procházky, výlety atd. Je mi 27, mám roční dceru a s přítelem pendlujeme mezi Prahou a Moravou…
Ahoj jsem tady právě registrovaná. Hledám k sobě maminku na spolu bydlení. Bydlím v městské části Prahy 6 - Střešovice ul. Hládkov. Mám 14 letou dceru a 16 měsíčního chlapečka.
@Stimi píše:
Ahoj holky,hledám maminku na pokec a společné procházky, výlety atd. Je mi 27, mám roční dceru a s přítelem pendlujeme mezi Prahou a Moravou…
Ahojky bydlim na Lhotce mam 14 mes syna a me je 21
let a radi se svami seznamíme ![]()
Ahoj holky. Bydlím na Praze 4 (okolí Budějovické), mám syna 2 roky a 5 měsíců. Nechcete někdo někdy někam vyrazit? ![]()
Mám pocit, že v poslední době jsem pořád sama a už mi z toho hrabe. Navíc prcek taky potřebuje společnost ![]()