Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebo ze Svycarska? ![]()
AJO, zdravim do Rima a promin, ze jsem se vloudila.. ![]()
Ajo, já tam bydlela 10 let, ale už jsem zpět v Česku. Mám tam plno povdáváných kámošek:-)
V které části jsi? Já byla v Římě 3 roky, 7 let v Perugi a završila jsem to Sardínií. Jinak mám Itálii sježděnou celou krom Puglie, přitel cestoval kvůli práce a já s ním, protože mě bavilo poznávat. ![]()
Ahoj holky
, ja mam teda jen takovou otazku, chystam se v cervnu na dovku do Italie, ligurske pobrezi chci procestovat s prckem, ale jen tak pro info, sezenu tam v pohode Hipp nebo jine hotovky pro deti… ![]()
nechci vse brat sebou, a nemam se koho zeptat…diky moc,
m+m
Ajo, sorry že sem lezu. V Itálii žije Marty od nás z deníčku - květňátka 05, ale na net moc nechodí, tak aby si té diskuse vůbec všimla:) tak jí třebas kdyžtak napiš SZ nebo tak něco…navíc ted čeká druhé mimi, tak se ozývá tak jednou týdně…
K.
Mum, to víš, že dostaneš
. Co si vzpomínám, mají tam Plazmon a další…
.
Italové jsou dost pohodlní a mrňata vyrůstají hlavně na skleničkách, takže výběr je velký. Mají tam i mimi polévky v pytlících, které jen zaliješ vodou, rybí skleničky apod.
Jen nemají klasickou kojeneckou vodu. Kámoška dává prckovi acqua PANNA.
Ahojte, pozdravujem Rim!
Mam odkaz pre Joni:
Svajciarsko je zatial obsiahnute v Nemecku ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ale ak chces zaloz novu diskusiu ![]()
to Bergia : ![]()
jejej diky moc za tip!!! to mam radost!!! predstav, ze bych musela vse tahnout sebou
takhle vezmu jen na den dva, a hned se tam vydam na nakup ![]()
diky moc, papa hezky den
mum+m ![]()
![]()
teda kdyz jsem videla toliko odpovedi zajasala jsem
ALE PREDCASNE!
JA jsem v RIME..
Sklenicky tu maj v kazdym obchodaku
ja kupuju MELLIN maji i rybi,rozdil je v tom ze maji spise jednodruhove,treba jen maso nebo rybu a zvlast zeleninove,ale muzes to prece smichat..
ty kompletni menu dela PLASMON,maji velky vyber testovin pro miminka od 5mesice a taky ryzi,uvaris ji ve vode za par minut..nebo jsou dobry ty mlecny kase jako v CR jmenuje se to PAPPA LATTEA-mlecne kase,pridas jen vodu…
Kdezto ty nemlecne,ktere rozmichas v mliku nebo vyvaru jsou CREMA di---treba ryzova CREMA DI RISO nebo CREMA DI MAIS-kukurice
jsou vetsinou bez cukru s vitaminama,dela je MILUPA nebo PLASMON
PAK je dobre ovoce v kelimku od MILUPA frutTa pura,100% ovoce bez cukru…
JEEEEEEEEE to je prednaska!!
Voda je vylozene kojenecka HUMANA NEBO MELLIN,tu v obchodaku asi nesezenes,ale panna nebo sangemini je urcena taky pro kojence
ta neperliva hlavne, naturale
mimo jine ja od 6mesice davam vodu z kohoutku prevarenou..
Jinak HIPP maji malo,spise na severu tady jen jeden specializovany obchod jmenuje se IO BIMBO
ahoooooooojjjjjjjjjjj
STO VICINO A PIRAMIDE,ZONA OSTIENSE!DAL BALCONE VEDO PROPRIO LA PIRAMIDE CESTIA..
BEH TU DOVE STAVI?
MA TUO MARITO E CECO?O ITALIANO??
MANAGGIA CHE PECCATO CHE NON TI AVEVO CONOSCIUTO PRIMA QUNDO STAVI A ROMA..
![]()
SE TI VA DAI UNA OCCHIATA AL MIO ALBUM CON DELLE FOTO..
http://rodina.cz/…um/photo.ASP?…
AJA, volevo dare un´occhiata alle foto, ma non mi si visualizzano. ![]()
L´invidia é una cosa schifosa, ma non posso non invidiarti, perché Roma sta proprio nel centro del mio cuore
. L´amo piu delle altre cittá che ho conoscuto, piu di Perugia, piú di Ostrava ![]()
A Roma ho cambiato varie abitazioni, stavo sulla Bravetta, sulla Prenestina, sull Appia, poi abitavo anche fuori Roma, a Cerenova- Campo di mare. Zona Ostiense non conosco molto bene. Soltanto come turista oppure di passaggio.
Aproposito, non ho il marito ![]()
![]()
ciao di nuovo,a me Roma piace,pero non per viverci,è una citta troppo piena di machine,barboni,sporcizia ecc.
io vengo da un paesino sono cresciuta con i bosci e con il verde..
in piu i prezzi di cose sono assurdi…
Mi piacerebbe spostarsi piu verso mare,avere una casetta con giardino..speriamo una volta sucedera!
prova di nuovo questo link..
quindi era stato tuo compagno con chi stavi in Italia?le zone consco..io ho partorito qui,conosco anche ospedali romani quindi.. ![]()
http://rodina.cz/…um/album.asp?…
aproposito cerenova conosco,abbimao una casa a ladispoli che sta ataccata a cerenova!
che figo!
![]()
sono sempre io AJA ma non riesco a prihlasit se
ciao aja, ora ho trovato il tuo messaggio, in questo momento faccio di fretta, mi faccio sentire appena posso, va bene? ![]()
aproposito, nemmenno io riesco a přihlásit se, hehe ![]()
lucia