Kdo bydlí v Itálii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
22.4.06 01:24

:lol:
ok,senti ma tu hai studiatil'italiano a rep.ceca?a che livello?hai fatto dei esami?io ne vorrei fare uno,ho trovato un ascuola a rep.ceca…ma non capisco cosa serve ecc.
se magari mi potrei essere di aiuti a spiegarmi come funziona…
Ma comunque figo parlare tra cechi italiano!io ne ho un paio di amici qua,tramine ambasciata,so meglio parlare hce scrivere però e mi sto accorgiendo l'ultimamente che non so piu scrivere ceco!specialmente non mi ricordo + „vyjmenovana slova“..
a presto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.4.06 09:19

ajo diky za tipy, budou se mi moc hodit :lol:
a hlavne uz se na dovku tesim :lol:
papa
 m+m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
28.10.10 22:58

vidim, ze uz dlouho tady nikdo nepsal, ale kdyby kdokoliv kdokoliv chtel, tak ja ziji v Italii v Mezzanu asi 10 minut od Ravenny :-) staci mi pisnou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.10.10 17:28

ahoj,já jsem sem opet přišla po dlouhatánské dobe..zdravim k ravenne…jak se vám žije v itálii? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
30.10.10 22:23

ty tady taky bydlis v Italii a jinak zivot pekny, ale nudny bez pratel… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.10.10 22:24

Ahoj, zdravím z Turína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.10.10 22:26
Kojenecká voda je Sant Anna :palec:
bergia píše:
Mum, to víš, že dostaneš :-). Co si vzpomínám, mají tam Plazmon a další… :-).
Italové jsou dost pohodlní a mrňata vyrůstají hlavně na skleničkách, takže výběr je velký. Mají tam i mimi polévky v pytlících, které jen zaliješ vodou, rybí skleničky apod.
Jen nemají klasickou kojeneckou vodu. Kámoška dává prckovi acqua PANNA.

Kojenecká voda je Sant Anna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.10.10 23:27

ahoj,já už tady budu 10let.....jsem v římě,musím říct že tady je češek hodně,takže známých mám hodně naštěstí,je tu i asociace praga,pořádají různé akce,např mikulášskou besídku,která je moc fajn..kojenecká voda je nej ve skle,např san gemini nebo humana..
min týden jsme byli na oslavě na ambasádě,přijel šef kuchař ze zlína a vařili český-teda moravský dobroty mňam to bylo něco pro mě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.10.10 23:29

ahoj derido,jak se žije v turíně???????????já severem jen jíždím autem oproti jihu" to musí být rozdíl ne?dívám se,máš deti stejne velký jako já,mé starší bylo 5 a mladší rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
31.10.10 10:03

Ahoj Ajo, já jsem tady moc spokojená!!! Taky je tu asociace čechů a slováků a pořádají různé akce, ale já se nezůčastnuju. Mám tu dvě dobré kamarádky, jedna je ze Slovenska a druhá z Ostravy. Jinak tu mám kámošky i Italky. My jsme tady 3.rokem. A vypadá to, že tu ještě asi 2roky budeme. Pak se asi vrátíme do CR.
Slyšela jsem, že Řím je krásnej, ale hodně chaotickej. Kámoška tam jezdí na nákupy, tak chceme podniknout výlet společně. Jinak pocházím ze Zlína, tak se 9.prosince chystám i s dětma domů, zůstanu tam až do konce ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
31.10.10 13:04
AJA píše:
ahoj,já už tady budu 10let.....jsem v římě,musím říct že tady je češek hodně,takže známých mám hodně naštěstí,je tu i asociace praga,pořádají různé akce,např mikulášskou besídku,která je moc fajn..kojenecká voda je nej ve skle,např san gemini nebo humana..
min týden jsme byli na oslavě na ambasádě,přijel šef kuchař ze zlína a vařili český-teda moravský dobroty mňam to bylo něco pro mě :jazyk:

Mnaaaam a tise zavidim… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
3.11.10 23:50
derida píše:
Ahoj Ajo, já jsem tady moc spokojená!!! Taky je tu asociace čechů a slováků a pořádají různé akce, ale já se nezůčastnuju. Mám tu dvě dobré kamarádky, jedna je ze Slovenska a druhá z Ostravy. Jinak tu mám kámošky i Italky. My jsme tady 3.rokem. A vypadá to, že tu ještě asi 2roky budeme. Pak se asi vrátíme do CR.
Slyšela jsem, že Řím je krásnej, ale hodně chaotickej. Kámoška tam jezdí na nákupy, tak chceme podniknout výlet společně. Jinak pocházím ze Zlína, tak se 9.prosince chystám i s dětma domů, zůstanu tam až do konce ledna.

jé já ti závidím ten návrat,já bych šla hned bydlet do čr…jo řím je chaotickej,je to jak v kocourkově,zrovna řeším jak dostat kočárek do výtahu o prumer dveří 55cm…když se vrátím od nás z čr sem,přijde mi to někdy jak návrat o pár stovek let dozadu.ale musím říct že většina římánu je vstřícných a milých a mají rádi dětičky,jakože nápis zákaz vstupu s kočárky" jsem tady nezažila..psy moc rádi nemají,což mě vadí,ale zvykla jsem si na to..až pojedeš do říma,dej vědět,sejdeme se na kafčo,co myslíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
4.11.10 14:18
AJA píše:
derida píše:
Slyšela jsem, že Řím je krásnej, ale hodně chaotickej. Kámoška tam jezdí na nákupy, tak chceme podniknout výlet společně. Jinak pocházím ze Zlína, tak se 9.prosince chystám i s dětma domů, zůstanu tam až do konce ledna.
jé já ti závidím ten návrat,já bych šla hned bydlet do čr…jo řím je chaotickej,je to jak v kocourkově,zrovna řeším jak dostat kočárek do výtahu o prumer dveří 55cm…když se vrátím od nás z čr sem,přijde mi to někdy jak návrat o pár stovek let dozadu.ale musím říct že většina římánu je vstřícných a milých a mají rádi dětičky,jakože nápis zákaz vstupu s kočárky" jsem tady nezažila..psy moc rádi nemají,což mě vadí,ale zvykla jsem si na to..až pojedeš do říma,dej vědět,sejdeme se na kafčo,co myslíš :-)

presne jak pises, kdyz se clovek vrati zpet z ceska do italie je to jak o nekolik stovek let…a taky me dost stve ze psi tady moc nemusi…ale ja si stejnak jednoho poridim…a taky bych se hned vratila do ceska kdyby to slo nastalo…ale bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.11.10 22:37

Určitě se ozvu, nebo kdybys měla třeba cestu do Turína, tak tě tu ráda provedu :palec:
Je pravda, že oproti čechům jsou italové hodně milejší k dětem. Nakukují do kočárku, chválí děti a můžeš v pohodě vlézt do obchodu s dítětem, které to tam pomalu rozmontuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.11.10 23:35
derida píše:
Určitě se ozvu, nebo kdybys měla třeba cestu do Turína, tak tě tu ráda provedu :palec:
Je pravda, že oproti čechům jsou italové hodně milejší k dětem. Nakukují do kočárku, chválí děti a můžeš v pohodě vlézt do obchodu s dítětem, které to tam pomalu rozmontuje :mrgreen:

no někdy až moc, to je taky fakt,ale co teda nemůžu vystát,ty taliánský pubertáky,je to namyšlený,sprostý,nevychovaný a rozmazlený.. :think: a někdy i ty jejich děti nemají žádnou výchovu,je to drzý,všem tykají,v parku si dovoluji na malé deti,jakože moje prtavá začíná chodit,tuhle jsme byli v parku a chodili jsme za ruce"pak malou zaulaji takový číslice uchyceni tam u skluzavky,najednou se vyřítil asi 3letej spratek a normálně do ní pěkně strčil a začal říkat to je mojééé,vubec mu nevadilo,že jsem tam i já 8-o jak se chystla po 2× tak jsem na něj pro zmenu vyhoukla já!a jako že by mel ze me trochu respekt se říct nedá,jenom me řekl to je moje :twisted: no hrůza…jako fakt v tom parku když to nekdy vidím,ty rodiče si nechávaji decka pekne prerust přes hlavu,nejsem zastance žádné drezury,ale z takových dětí pak vyroste akorát arogantní,ne soběstačný,intolerantní a nevychovaný jedinec!nevím jak na severu,ale v římě je hodně starých pann"tech co ve 40letech bydlipořád s rodiči a na vdávání" nemyslí anebo i starých paniců" třeba kolem 50ti a jejich matky,když o nich mluví říkají:ten můj chlapec"… :nevim: :nevim: no věci pro me nepochopitelné,asi jsem moc moderní :mrgreen: či naopak?třeba jsem moc
staromodní :zed:
děkuji za pozvání do Torína :palec: nebylo by špatný udělat si vejlet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová