Kdo bydlí v Itálii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka2
376
12.3.12 20:07

Ja mam sestrenku v Udine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
13.3.12 15:56

jo jo mam najdes me pod jmenem Ilona Kusakova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
13.3.12 20:11
Ka2 píše:
Ja mam sestrenku v Udine…

a tvoje sestrenka ma facebook mame jednu velikanskou skupinu na facebooku kde jsou holky z ceska a slovenska…tak proto se ptam treba uz u nas ve skupine je se ji optej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
14.3.12 10:27

Ma a kde se muze pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
14.3.12 10:44
Ka2 píše:
Ma a kde se muze pridat?

tak at si najde bud me na facebooku Sandra Postlova a nebo at se prida rovnou do skupiny Italky z CR a SK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
14.3.12 13:19

Dekuji!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
14.3.12 13:44
Ka2 píše:
Dekuji!:-)

neni za co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 09:20

Hezké ráno, mohla bych Vás někoho poprosit o překlad věty ora non piú, je to myšleno jako teď už ne nebo se to použivá ve větě Od teď už ne, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1832
15.10.12 17:30

Tak tady touz uplne umrelo ..uz nikdo nepise.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
15.10.12 17:32

@Albymari
nejsi taky u nas ve skupine italek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.3.13 23:52

Ahojky,
příští týden letíme do Říma, po zkušenostech z Milána bych ráda předem věděla pár věcí. Jestli se najde někdo, kdo mi věnuje chviličku, budu moc ráda :hug:
Prvně se chci zeptat, jak to tam chodí s kočárkem? Je možné ho s sebou brát do památek jako je Koloseum, Panteon, Forum Romanum? Je ho kde odložit v galerii či katakombách? Máme 3letou slečnu, no moc toho nenachodí, tak chcem s sebou vzít kolečka, ať pořád nenosíme…
Je nutné se na tyhle památky předem objednat přes internet? Ať se tam třeba nemusí dlouho čekat.
Jak je to teď s Vatikánem? Ten papež nám teda zavařil :nevim: A jak se tam dostat bez velké fronty, lze to nějak zabukovat přes web?
A pak ještě prosba: malá má alergii na kravskou bílkovinu, děsný zácpy. Ale miluje zmrzku. Jsou tam nějaký bezmléčný? A jak se to řekne italsky, že potřebuji jídlo bez mléka kvůli alergii? Bojím se, jestli by rozuměli anglicky…
Moc díky za informace,
 Táňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
6.3.13 08:07

@TanaGo zmrzlina bez mléka je gelatto senza latte /dželato senca late/

• Citovat
  • Upravit
13
6.3.13 08:47

Díky za typ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.3.13 15:21

Já žila 5 let v Neapoli a to byla teprve síla. :D Jsem ráda, že jsem zpátky. Vzpomínky samozřejmě zůstávají… :,( Itálie mi ale neskutečně chybí. Zpátky natrvalo bych tam už nechtěla jet…ale aspon na dovolenou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
8.3.13 08:04
@Sfaticata píše:
Já žila 5 let v Neapoli a to byla teprve síla. :D Jsem ráda, že jsem zpátky. Vzpomínky samozřejmě zůstávají… :,( Itálie mi ale neskutečně chybí. Zpátky natrvalo bych tam už nechtěla jet…ale aspon na dovolenou. :dance:

te naprosto chapu..doma je doma…a to nemluvme o zdravotnictvy skolstvi uradech a a dalsich vecech ve kterych jsou tady absolutne pozadu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová