Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ka2 píše:
Ja mam sestrenku v Udine…
a tvoje sestrenka ma facebook mame jednu velikanskou skupinu na facebooku kde jsou holky z ceska a slovenska…tak proto se ptam treba uz u nas ve skupine je se ji optej
Ka2 píše:
Ma a kde se muze pridat?
tak at si najde bud me na facebooku Sandra Postlova a nebo at se prida rovnou do skupiny Italky z CR a SK
Hezké ráno, mohla bych Vás někoho poprosit o překlad věty ora non piú, je to myšleno jako teď už ne nebo se to použivá ve větě Od teď už ne, děkuji.
Ahojky,
příští týden letíme do Říma, po zkušenostech z Milána bych ráda předem věděla pár věcí. Jestli se najde někdo, kdo mi věnuje chviličku, budu moc ráda ![]()
Prvně se chci zeptat, jak to tam chodí s kočárkem? Je možné ho s sebou brát do památek jako je Koloseum, Panteon, Forum Romanum? Je ho kde odložit v galerii či katakombách? Máme 3letou slečnu, no moc toho nenachodí, tak chcem s sebou vzít kolečka, ať pořád nenosíme…
Je nutné se na tyhle památky předem objednat přes internet? Ať se tam třeba nemusí dlouho čekat.
Jak je to teď s Vatikánem? Ten papež nám teda zavařil
A jak se tam dostat bez velké fronty, lze to nějak zabukovat přes web?
A pak ještě prosba: malá má alergii na kravskou bílkovinu, děsný zácpy. Ale miluje zmrzku. Jsou tam nějaký bezmléčný? A jak se to řekne italsky, že potřebuji jídlo bez mléka kvůli alergii? Bojím se, jestli by rozuměli anglicky…
Moc díky za informace,
Táňa
Já žila 5 let v Neapoli a to byla teprve síla.
Jsem ráda, že jsem zpátky. Vzpomínky samozřejmě zůstávají…
Itálie mi ale neskutečně chybí. Zpátky natrvalo bych tam už nechtěla jet…ale aspon na dovolenou. ![]()
@Sfaticata píše:
Já žila 5 let v Neapoli a to byla teprve síla.Jsem ráda, že jsem zpátky. Vzpomínky samozřejmě zůstávají…
Itálie mi ale neskutečně chybí. Zpátky natrvalo bych tam už nechtěla jet…ale aspon na dovolenou.
te naprosto chapu..doma je doma…a to nemluvme o zdravotnictvy skolstvi uradech a a dalsich vecech ve kterych jsou tady absolutne pozadu!!