Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@S.a.n.y6444 v trieste…a porod tam probiha jak kdyz se smim zeptat? vic prirozene nebo jak v cesku? ja jeste nejsem tehotna ale bylo to v planu donedavna, do toho prislo stehovani, tak vaham, my vlastne jeste porad nevime ani co a jak protoze se to strasne tahne vsechno…italove si davaji nacas a trochu se bojim jak budu fungovat s malou treba u lekare a tak kdyz neumim jazyk, trochu italsky umim ale fakt jen zaklady, jinak mam jen plynnou anglictinu…a jeste me zajima jak je to tam s povinym ockovanim, mala nema MMR ani nechci davat…
Holky nebydlíte některá v okolí Neapole? Případně nebyly jste tam s dětma?
Příspěvek upraven 17.02.14 v 20:10
@barca77 nsrco muzu te pridat k nam do skupiny italek…jsme i uz dost zname byli jsme nekolikrat v casopise a i v poradu jana krause je nas tam 2 a pul tisice cesek a slovenek..holky ti tam poradi o vsem a jsme tam holky po cele italii vim ze v neapoli zije dost holel a to i v triste jak pise o clanek vise dalsi pani. takze holky poradi co a jak…
@Malinkasom píše:
@S.a.n.y6444 v trieste…a porod tam probiha jak kdyz se smim zeptat? vic prirozene nebo jak v cesku? ja jeste nejsem tehotna ale bylo to v planu donedavna, do toho prislo stehovani, tak vaham, my vlastne jeste porad nevime ani co a jak protoze se to strasne tahne vsechno…italove si davaji nacas a trochu se bojim jak budu fungovat s malou treba u lekare a tak kdyz neumim jazyk, trochu italsky umim ale fakt jen zaklady, jinak mam jen plynnou anglictinu…a jeste me zajima jak je to tam s povinym ockovanim, mala nema MMR ani nechci davat…
bud v klidu ja se vzdy domluvila rukama a nebo nohama a nebo jak jsem si nasla kamaradky cesky tak ony chodily semnou a prekladaly.. no a anglicky teda italove moc neumi no
ale mozna natrefis na nekoho kdo bude umet..a porod stejne jako v cesku akorat ti dite daji hned nedaji ho bokem ze se prospis a odpocines navstevy jsou od rana do vecera proste volny styl muzes prijit kdy chces a kolik vas chce nikdo to neresi..a v nemocnici jsi jen dva dny
@S.a.n.y6444 to bys byla moc hodná, kdybys mě tam přidala! My o tom doma pořád mluvíme, nejsme si jistí, jestli je to ideální prostředí pro dítě. Když jsme byli v Neapoli naposled, tak zrovna zuřila ta odpadková krize a to byl fakt hnus ![]()
@S.a.n.y6444 to je ta skupina na FB? tam jsem pozadala o prijeti ale zatim nic
Jo jo na fc ale je jich tam vice nase skupina se jmenuje italky z CR a SK a pokud nevidi adminka ze tam mate napsane na vasem profilu ze zijete v italii a nebo proc do skupiny tak vam to tam nepovoli..vždy je to nejlepší když vas ma někdo v přátelích a prida vas tam
Ahojky, několikrát denně píši strejdovi do Italie na jeho italské číslo, strejda marodí, tak komunikujeme často. Zná někdo prosím spolehlivou SMS bránu na netu zdarma na italská čísla? Jednak bych ušetřila a navíc je to pohodlnější ťukání než přes můj malý mb
Ma Wind. Dík moc a moc! ![]()
Doporučuji jestli máte chytre telefony volat si a psát zadarmo přes aplikaci viber a nebo skype..nic vás to nestojí můžete se bavit jak dlouho chcete jen je potřeba internet
Ahoj holky,
mám prosbičku. Když jsem jezdívala často do Itálie, pořídila jsem si tam mobil
a italskou SIMku od spol. Wind. Už ale nejezdím, kontakty už tam nemám, měla
jsem tam blízkého přítele, který je nemocen, je v hospicu. Potřebovala bych dobíjecí
SIMku dobít. Neumím ale italsky, jen pár slov. Je to dobíjecí karta, jednorázová,
dobíjí se přes bankomat, v obchodech atd. Byla by některá z Vás ochotná mi kartu
dobít, peníze pošlu, případně mohla byste mi některá vysvětlit, jak dobít přes
webové stránky tohoto mobilního operátora? Opravdu neumím italsky. Je to ostuda,
ale vždy jsem se tam domlouvala česky, anglicky, německy atd. Nedokáži přesně
podle instrukcí operátora přes web nabít SIMku.
Děkuji moc ![]()
@maskovak a jak ji dlouho mas? Je možné, ze pokud jsi ji nějakou dobu nedobila, může byt už mrtva..jinak nechápou, na co ji dobít, si zavolej z jiné, ne?
@pikola simka je porad aktivni.toto cislo ma hodne mych znamych ze zahranici a ozyvaji se mi na nej, proto ji chci zachovat, jinak bych to tady neresila a neptala se tu