Bohumín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
25.4.06 17:43

Bohumín

Ahoj holky a maminky,
hledám maminku, kamarádku, která bydlí v Bohumíně a taktéž jako já tu nemá žádné známé. Bydlím tu krátce, tak tu nikoho neznám. Můžeme spolu s dětma chodit na procházky a nebo třeba na zahrádku an kofolu. Taktéž hledám maminku, které nebude vadit, že jsem kuřačka. Bohužel, když jsem přestala kojit začala jsem znova kouřit. Tak snad to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
25.4.06 19:00

Ahojky,

já sice bydlím v Ostravě a tak procházky asi nebudou. Jezdím do Bohumína hodně, ale buď na zahradu nebo ke tchánovcům. Jen mě napadlo co takhle zkusit chodit do Bobeše nebo Slůněte. Tam se určitě seznámíš s jinýma maminkama. My jsme do Bobeše chodili hodně na cvičení kojenců je to od 2 měsíců a vede to profesionálka. Jen teď teda nestíhám. Ale byla jsem tam moc spokojená.
Tak ať rychle máte s kým procházkovat. Pa Iva a Viki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.4.06 08:17

Ahoj, taky doporučuju centrum Bobeš - chodí tam fůra maminek, určitě se rychle s někým skamarádíš :lol:
Já v Bohumíně jen pracuju, bydlím o 15 km dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
1.6.06 20:24

Ahojky, ja jsem puvodne z Bohumina. Ted sice bydlim v Orlove, ale do Bohumina dojizdim denne do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.06 23:31

a koukám, že jsi těhu. No a jak by sis to představovala. že bychom se scházeli nejdřív jen tak a až bude mimi na světě, tak budeme za sebou dojíždět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.5.11 13:46

Bohumin

Ahojky
jsem novopecena maminka tydenniho chlapecka a hledam dalsi maminky z bohumina se kterymi bysme se mohli stykat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cedruška
9.6.12 17:43

Ahojte holky, jsem 25 letá maminka a mám 5 letého syna.. Ráda bych občas někde zašla s dětma nebo něco podnikla.. :D

• Citovat
  • Upravit
23033
10.9.13 12:37

Ahoj, obnovuji diskuzi.Taky se stehuji 6km od Bohumina, mam dve holky 3 ROKY A 13 mesicu, kdyby se delal nejaky srazik, rada se pripojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová