Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky a maminky,
hledám maminku, kamarádku, která bydlí v Bohumíně a taktéž jako já tu nemá žádné známé. Bydlím tu krátce, tak tu nikoho neznám. Můžeme spolu s dětma chodit na procházky a nebo třeba na zahrádku an kofolu. Taktéž hledám maminku, které nebude vadit, že jsem kuřačka. Bohužel, když jsem přestala kojit začala jsem znova kouřit. Tak snad to nebude vadit.
Ahojky,
já sice bydlím v Ostravě a tak procházky asi nebudou. Jezdím do Bohumína hodně, ale buď na zahradu nebo ke tchánovcům. Jen mě napadlo co takhle zkusit chodit do Bobeše nebo Slůněte. Tam se určitě seznámíš s jinýma maminkama. My jsme do Bobeše chodili hodně na cvičení kojenců je to od 2 měsíců a vede to profesionálka. Jen teď teda nestíhám. Ale byla jsem tam moc spokojená.
Tak ať rychle máte s kým procházkovat. Pa Iva a Viki.
Ahoj, taky doporučuju centrum Bobeš - chodí tam fůra maminek, určitě se rychle s někým skamarádíš ![]()
Já v Bohumíně jen pracuju, bydlím o 15 km dál ![]()
Ahojky, ja jsem puvodne z Bohumina. Ted sice bydlim v Orlove, ale do Bohumina dojizdim denne do prace
a koukám, že jsi těhu. No a jak by sis to představovala. že bychom se scházeli nejdřív jen tak a až bude mimi na světě, tak budeme za sebou dojíždět?
Ahojky
jsem novopecena maminka tydenniho chlapecka a hledam dalsi maminky z bohumina se kterymi bysme se mohli stykat ![]()
Ahojte holky, jsem 25 letá maminka a mám 5 letého syna.. Ráda bych občas někde zašla s dětma nebo něco podnikla.. ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi.Taky se stehuji 6km od Bohumina, mam dve holky 3 ROKY A 13 mesicu, kdyby se delal nejaky srazik, rada se pripojim.