Praha 6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
28.1.08 11:40

Praha 6

Ahoj všem…jsem jen tak čistě náhodou přišla vysondovat jestli nevyšťourám nějakou maminu z Dejvic, která nejenže tu drandí s kočárem, ale ještě navíc u toho drandění třeba pejskaří na Bábě, ve Stromovce nebo na Letný. Mám měsíčního syna Matěje a 7měsíčního Parson russela Gaspiho… první je zatím absolutně nenáročnej a pěkně spinká v kočárku a druhej je zrovna ve psí pubertě, takže poslouchá tak na půl ucha…takže vycházky jsou to roztomilé:)…tak jestli to máte někdo podobně budu moc ráda, když se potkáme:)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4874
15.2.08 10:53

Ahoj Violeto,

mam uplne stejny dotaz poveseny na emiminu a zatim se mi nikdo neozval. My jsme ale z Bohnic.....Kazdopadne jsme schopni do Stromovky dojit pres botanickou a kolem trojskeho zamecku nebo prejet privozem v Podbabe na vasi stranu… Cekam prcka kazdym dnem,takze az se otrkame a prodlouzime prochazky, mohly bychom si domluvit delsi venceni aspon jednou tydne…

Jinak ja mam velkeho knirace, holku, a male psy zboznuje.....

Endy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.2.08 12:03

Ahoj Endy,

já jsem ho tak nějak v letu zaregistrovala (ten dotaz), ale nevěděla jsem jak by to pro tebe bylo náročný :) takže jsem si netroufla tě lámat…
ale budu samozřejmě moc ráda, když se ozveš a když něco vymyslíme a podniknem…já už jsem s Matějem trochu „otrkaná“, ale je to zatim na kratší procházky…taky můžu třeba já popojet někam k tobě, když objevíme nějaký vhodný venčící a procházkový oblasti :) …no tak hlavně přeju rychlej, klidnej a pohodovej porod, a budu ráda když se ozveš jak jsi na tom…já teda nejsem žádná zkušená matka, ale ráda poradim a ráda si případně nechám poradit, když se ti bude chtít probrat ty strasti a slasti mateřskýho života :D

…pozdravuj bříško a pesandu a zatím …Violeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.3.08 11:39

ahoj Endy,
gratulujeme k mimískovi.
já jsem z prahy 8, Dolních Chaber, ale bohnice jsou celkem blízko. psíka sice mám, ale zůstal u rodičů, je mu sice 10, ale je to takový puberťák, že vycházky s ním a kočárem by stejně nepřicházely v úvahu. pokud bys chtěla, mohly bychom někdy na procházku, a i když psík je na druhé straně prahy, ráda se o nich bavím:) jinak mám 4m kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
23.3.08 19:07

ahoj nataso,

chabry jsou od nas fakt kousek, moc rada nekam vyrazim…jen jeste pockam na konec sestinedeli… budu se tesit, ze se neco dozvim o miminech,kdyz jste o tri mesice zkusenejsi :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
27.3.08 18:08

Endy, rada te uvidím v Chabrech, a pokud jsi na sladké, máme tady fakt dobrou cukrárnu /-já sice na mlsání moc nejsem, ale tady neodolám..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.4.08 18:04

Ahoj holky, posilala jsem vam SZ a odpovedi nikde nic … :?: :!

Chodite sem jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová