Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, jenže já se bojím, že ta doktorka pak nebude mít kvalitní přístup jestli mi rozumíte 🙈 i teď, byla to má první prohlídka u ní v těhotenství a místo, aby mi povídala o miminku, mi celou dobu říkala, proč bych si ten balíček měla pořídit a co v něm je.. prostě jsem se necítila dobře.
@Anonymní píše:
Jo, jenže já se bojím, že ta doktorka pak nebude mít kvalitní přístup jestli mi rozumíte 🙈 i teď, byla to má první prohlídka u ní v těhotenství a místo, aby mi povídala o miminku, mi celou dobu říkala, proč bych si ten balíček měla pořídit a co v něm je.. prostě jsem se necítila dobře.
No, je to blby, chapu tě. Ale tak proste ji rekni, ze dekujes, ale ze nemáš zájem
Jako třeba já s mou výplatou bych si asi v te ordinaci rovnou zatukala na celo a od srdce se zasmala, protože tato částka by byla skoro polovina mé měsíční výplaty
jako asistentka jsem měla 20 čistého a není to tak dávno ![]()
@Semtex
No právě. Mně to prostě přijde šílená částka, těch 8tis 🙈 Jako já neříkám, asi bych byla ochotná dát pár tisíc za to, že miminko uvidíme každou návštěvu, ale 8tis je prostě ranec. A hlavně jak říkám, necítím tam ani tu péči 😔 a to mě štve nejvíc.
Me to teda normalni neprijde..to je i s asistenci u porodu a nonstop linka ne?
kdyz jsem byla tehotna ja, tak nejake balicky byly.jako utz a fotka pri kazde navsteve, a i to bylo asi za 1000,– ja chodim do Agelu a tam zadne balicky ani nenabizi…maji vic poliklinik, muzes zkusit
jinak bych proste s diky odmitla, ze nemam zajem..pak budes mit klasicky 1 utz, vazeni, mereni tlaku a doporucenky na vysetreni…
@Anonymní píše:
@Semtex
No právě. Mně to prostě přijde šílená částka, těch 8tis 🙈 Jako já neříkám, asi bych byla ochotná dát pár tisíc za to, že miminko uvidíme každou návštěvu, ale 8tis je prostě ranec. A hlavně jak říkám, necítím tam ani tu péči 😔 a to mě štve nejvíc.
Ha. Nejlepší by bylo, kdybys ji to řekla přesně takhle
![]()
@debra.morgan píše:
Nic neplat, chceš jen péči hrazenou pojišťovnou. Tečka.
Přesně!
Holky koukám že jste z toho rozčarované stejně jako já.. 😄 😄
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsem docela zoufalá. Jsem těhotná a mám novou gynekologii. Je to ordinace a je tam více lékařů. Co mě ale vážně štve je, že mě doktorka „nutí“ do tehotenskeho balíčku za 8tis! Já nemám problém si připlatit a vím, že je to normální v Praze, ale 8tis se mi za to vážně dávat nechce. Nemáte prosím tip kam bych mohla začít chodit a kde by mě nenutili? Případně by tam stál ten balíček méně?
Ideálně Praha 5, Praha západ, Beroun, Kladno,..
Agel Praha 2, Italská nebo mají gynekologii i v Domě odborových svazů, pardon v Radosti
na náměstí Winstona Churchila u VŠE
platím jen zrcadla
@Anonymní píše:
@Semtex
ja takhle platila v dobe cekani synu 5tis…mela jsem teda kazdou navstevu foto ale u bóbou mi zpackali krev takze jsem musela na plodovku..byla jsem pekne nastvana..ale poprve jsem byla vydesena tak jsem to podstoupila a podruhe uz jsem si zaridila jinde jeste kontrolu a bylo vse dobre…takze jejich chyba..chapu te taky bych to nedala
@Anonymní píše:
Holky koukám že jste z toho rozčarované stejně jako já.. 😄 😄
je to nelegální, já bych to neplatila
jakmile mají smlouvu s pojištovnou, tak nesmí zdravotní péči podmínit jakýmkoliv balíčkem, je to nelegální
taky to nechápu a nechápu ani tu drzost, tlačit na těhotné aby platily i když nemusí
Ahoj holky,
jsem docela zoufalá. Jsem těhotná a mám novou gynekologii. Je to ordinace a je tam více lékařů. Co mě ale vážně štve je, že mě doktorka „nutí“ do tehotenskeho balíčku za 8tis! Já nemám problém si připlatit a vím, že je to normální v Praze, ale 8tis se mi za to vážně dávat nechce. Nemáte prosím tip kam bych mohla začít chodit a kde by mě nenutili? Případně by tam stál ten balíček méně?
Ideálně Praha 5, Praha západ, Beroun, Kladno,..