Praha - těhotenské balíčky

Anonymní
6.1.23 14:12

Praha - těhotenské balíčky

Ahoj holky,

jsem docela zoufalá. Jsem těhotná a mám novou gynekologii. Je to ordinace a je tam více lékařů. Co mě ale vážně štve je, že mě doktorka „nutí“ do tehotenskeho balíčku za 8tis! Já nemám problém si připlatit a vím, že je to normální v Praze, ale 8tis se mi za to vážně dávat nechce. Nemáte prosím tip kam bych mohla začít chodit a kde by mě nenutili? Případně by tam stál ten balíček méně?
Ideálně Praha 5, Praha západ, Beroun, Kladno,..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14592
6.1.23 14:19

Tak rekni, ze chceš jen standard na pojišťovnu a neplat nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.1.23 14:20

Nic neplat, chceš jen péči hrazenou pojišťovnou. Tečka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 14:22

Jo, jenže já se bojím, že ta doktorka pak nebude mít kvalitní přístup jestli mi rozumíte 🙈 i teď, byla to má první prohlídka u ní v těhotenství a místo, aby mi povídala o miminku, mi celou dobu říkala, proč bych si ten balíček měla pořídit a co v něm je.. prostě jsem se necítila dobře.

• Citovat
  • Upravit
14592
6.1.23 14:28
@Anonymní píše:
Jo, jenže já se bojím, že ta doktorka pak nebude mít kvalitní přístup jestli mi rozumíte 🙈 i teď, byla to má první prohlídka u ní v těhotenství a místo, aby mi povídala o miminku, mi celou dobu říkala, proč bych si ten balíček měla pořídit a co v něm je.. prostě jsem se necítila dobře.

No, je to blby, chapu tě. Ale tak proste ji rekni, ze dekujes, ale ze nemáš zájem :nevim: Jako třeba já s mou výplatou bych si asi v te ordinaci rovnou zatukala na celo a od srdce se zasmala, protože tato částka by byla skoro polovina mé měsíční výplaty :P jako asistentka jsem měla 20 čistého a není to tak dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 14:33

@Semtex
No právě. Mně to prostě přijde šílená částka, těch 8tis 🙈 Jako já neříkám, asi bych byla ochotná dát pár tisíc za to, že miminko uvidíme každou návštěvu, ale 8tis je prostě ranec. A hlavně jak říkám, necítím tam ani tu péči 😔 a to mě štve nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
4731
6.1.23 14:40

Me to teda normalni neprijde..to je i s asistenci u porodu a nonstop linka ne? :think: kdyz jsem byla tehotna ja, tak nejake balicky byly.jako utz a fotka pri kazde navsteve, a i to bylo asi za 1000,– ja chodim do Agelu a tam zadne balicky ani nenabizi…maji vic poliklinik, muzes zkusit :nevim: jinak bych proste s diky odmitla, ze nemam zajem..pak budes mit klasicky 1 utz, vazeni, mereni tlaku a doporucenky na vysetreni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
6.1.23 14:44
@Anonymní píše:
@Semtex
No právě. Mně to prostě přijde šílená částka, těch 8tis 🙈 Jako já neříkám, asi bych byla ochotná dát pár tisíc za to, že miminko uvidíme každou návštěvu, ale 8tis je prostě ranec. A hlavně jak říkám, necítím tam ani tu péči 😔 a to mě štve nejvíc.

Ha. Nejlepší by bylo, kdybys ji to řekla přesně takhle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17293
6.1.23 14:57
@debra.morgan píše:
Nic neplat, chceš jen péči hrazenou pojišťovnou. Tečka. ;)

Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.1.23 15:02

Co to jako má bejt? moje gyn naštěstí nic takového nenabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 15:03

Holky koukám že jste z toho rozčarované stejně jako já.. 😄 😄

• Citovat
  • Upravit
7228
6.1.23 15:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jsem docela zoufalá. Jsem těhotná a mám novou gynekologii. Je to ordinace a je tam více lékařů. Co mě ale vážně štve je, že mě doktorka „nutí“ do tehotenskeho balíčku za 8tis! Já nemám problém si připlatit a vím, že je to normální v Praze, ale 8tis se mi za to vážně dávat nechce. Nemáte prosím tip kam bych mohla začít chodit a kde by mě nenutili? Případně by tam stál ten balíček méně?
Ideálně Praha 5, Praha západ, Beroun, Kladno,..

Agel Praha 2, Italská nebo mají gynekologii i v Domě odborových svazů, pardon v Radosti :-) na náměstí Winstona Churchila u VŠE
platím jen zrcadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
6.1.23 15:08

Ahoj co tomas fryda cernosice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
6.1.23 15:10
@Anonymní píše:
@Semtex

ja takhle platila v dobe cekani synu 5tis…mela jsem teda kazdou navstevu foto ale u bóbou mi zpackali krev takze jsem musela na plodovku..byla jsem pekne nastvana..ale poprve jsem byla vydesena tak jsem to podstoupila a podruhe uz jsem si zaridila jinde jeste kontrolu a bylo vse dobre…takze jejich chyba..chapu te taky bych to nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
6.1.23 15:12
@Anonymní píše:
Holky koukám že jste z toho rozčarované stejně jako já.. 😄 😄

je to nelegální, já bych to neplatila

jakmile mají smlouvu s pojištovnou, tak nesmí zdravotní péči podmínit jakýmkoliv balíčkem, je to nelegální

taky to nechápu a nechápu ani tu drzost, tlačit na těhotné aby platily i když nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí