Zvětšená ledvinová pánvička 33tt

Anonymní
6.1.23 01:20

Zvětšená ledvin.pánvička 33tt

Ahojky, předem prosím o anonym kvuli rodině. Jsem v 33týdnu, čekám holčičku(potvrzeno z placenty),dnes mi dr. řekla že má zvětšenou levou ledv. pánvičku 10mm, ale že to prý nemusí nic znamenat. Bojím se, další kontrolu mám za 3týdny, kdy se na to i mrkne. Měl to prosím taky někdo? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
6.1.23 07:25

Měla moje dcera. Někomu se to upraví do porodu. Dcera po porodu stále měla pánvičky dilatované, byli jsme na pár kontrolách na nefrologii, už je má téměř v normě, jsme jen sledovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
6.1.23 09:03

Dcera měla taky, teď v 8letech je v pořádku.

Ono se to většinou zlepší, jak dítě roste mění se poměr v bříšku

a co si budem: ono je to taková hra stínu a světla - cituji naší nefroložku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.1.23 09:26

Syn měl taky. Chodila jsem častěji na ultrazvuk a pak na prohlídky s malým po porodu a naštěstí dobrý. Nyní je mu rok. Na nefrologii už nemusíme 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.23 11:19

Syn měl, 4.st postižení, teď už je 2 roky brán jako zcela zdravý. Takže bych se určitě nebála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 12:32

Dcera ji měla zvětšenou na 2.screeningu. Doktorka to pak sledovala do konce těhotenství, ale upravilo se to. Dělali ji ještě pak utz v porodnici a dobrý. Prý se to často samo upraví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7.1.23 15:05

Syn měl také rozšířenou pánvičku, po narození jsme byli ještě párkrát na sonu, ale spravilo se to samo a žádné potíže mu to nezpůsobilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.23 22:21

Syn měl právě taky zvětšenou, zjištěno na 2screeningu, dělali se utz, pak po porodu a pak ěnjak 1,5roku po porodu a vše v pořádku, u dalšího syn vše ok. Docela mě to zarazilo, bojím se, myslím na to pořád..ale říkala sem si, že když jsem měla testy z odběru klku v pořádku, že to vážné nebude..nebo teda doufám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky