Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla moje dcera. Někomu se to upraví do porodu. Dcera po porodu stále měla pánvičky dilatované, byli jsme na pár kontrolách na nefrologii, už je má téměř v normě, jsme jen sledovaní.
Dcera měla taky, teď v 8letech je v pořádku.
Ono se to většinou zlepší, jak dítě roste mění se poměr v bříšku
a co si budem: ono je to taková hra stínu a světla - cituji naší nefroložku
Syn měl taky. Chodila jsem častěji na ultrazvuk a pak na prohlídky s malým po porodu a naštěstí dobrý. Nyní je mu rok. Na nefrologii už nemusíme 🙏
Syn měl, 4.st postižení, teď už je 2 roky brán jako zcela zdravý. Takže bych se určitě nebála ![]()
Dcera ji měla zvětšenou na 2.screeningu. Doktorka to pak sledovala do konce těhotenství, ale upravilo se to. Dělali ji ještě pak utz v porodnici a dobrý. Prý se to často samo upraví ![]()
Syn měl také rozšířenou pánvičku, po narození jsme byli ještě párkrát na sonu, ale spravilo se to samo a žádné potíže mu to nezpůsobilo. ![]()
Syn měl právě taky zvětšenou, zjištěno na 2screeningu, dělali se utz, pak po porodu a pak ěnjak 1,5roku po porodu a vše v pořádku, u dalšího syn vše ok. Docela mě to zarazilo, bojím se, myslím na to pořád..ale říkala sem si, že když jsem měla testy z odběru klku v pořádku, že to vážné nebude..nebo teda doufám.
Ahojky, předem prosím o anonym kvuli rodině. Jsem v 33týdnu, čekám holčičku(potvrzeno z placenty),dnes mi dr. řekla že má zvětšenou levou ledv. pánvičku 10mm, ale že to prý nemusí nic znamenat. Bojím se, další kontrolu mám za 3týdny, kdy se na to i mrkne. Měl to prosím taky někdo? děkuji