Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
potřebovala bych vědět zda je v Praze na Zličíně vedle Ikei někde kadeřnictví kde udělají i bez objednání? Jedeme tam za 14 dní a chtěla bych navštívit kadeřnici. Nebo je kadeřnictví v Tescu?
Moc děkuji za odpovědi. Děkuji Šárka
Ahojky Verunko,
u Ikei urcite ne, v Tescu taktez ne. Mozna bude nekde na druhe strane v Metropoli. Ja jsem se jednou nechaval strihat bez objednani na Andelu a dala jsem jen za umyti, strihania foukani skoro litr :-/ Tak se priprav, ze to bude asi pekna palka.
Mata
To já vím že v Ikee ne, ale myslela jsem jak jsou tam ty obchůdky jako v tom průchodě nebo jak to napsat.
Říkáš skoro litr? Tak to je teda síla. Možná že se raději objednám tady u nás a bude to.
No jsem zvědavá co mi ještě napíšete. Děkuji
Ahoj, já myslím, že tam vedle Ikey a Tesca není žádné kadeřnictví. Ale naproti v Metropoli je jedno a pokud nemají plno, vezmu tě hned. Je to Hair city http://www.metropole.cz/…dy/index.php?… a na podrobnou stránku máš odkaz tam. Ceny docela dobré…
Jo a ještě k těm cenám. Já mám svou kadeřnici v jednom menším městě, kde za barvu, mytí + kondicioner, stříhání, foukání a styling platím 380,–.
Dvakrát jsem byla na Kladně v Klearu v Tescu, tam jsem měla mytí, smývatelnou trvalou (ne tu babičkovskou, jen na vlnění vlasů), masáž a regeneraci, foukání a styling platila jsem 750,–. Podruhý jsem měla totéž + zastřižení konečků a platila jsem 1050,–.
Takže asi tak s takovýma cenama počítej a ceník mají napsaný na skle na výloze ![]()
V Hair City tě vezmou bez objednání jenom pokud nebudou mít plno. Jinak stříhají a barví pěkně. Je lepší jim rovnou říst kolik nejvíc chceš utratit, protože mě se stalo, že mi cena narostla na 2.500, -
jenom nějakýma příplatkama za dlouhý vlasy( hehe..po ramena, akorát trochu hustší) a taky nějaký kondicionery. Ségra tam chodí na barvení, řekne, že má omezený rozpočet a oni se podle toho zařídí. ![]()
U Ikei nic není, ale naproti v Globusu je „Klír“, ale tam nechoď. Jednak tam dělají učnice, který mýho muže stříhli do ucha a haha, hrozná prdel z toho, za druhý jsou tam nepříjemný a za třetí…jsou strašně drahý. Manžel platil za ostříhání strojkem a umytí 250kč, chlap
![]()
Amynka: Já bya v Klearu na Kladně v Tescu a pohodička, byly milé, šikovné a slušné a nebyly to učnice
Všechno je o lidech a o komunikaci ![]()
Obnovuji téma, vy co bydlíte na Zličíně, jak je to s rybníky Hliník a Dolejšák? Nevíte, jestli je v plánu nějaké zalesnění nebo jakákoliv rozumná úprava Dolejšáku? A to samé s Hliníkem? Posledně jsem se tam chtěla dostat, ale bohužel jsem zjistila, že je uzavřený uprostřed průmyslového objektu a vůbec netuším jak se tam dostat. Je tam vůbec aspoň kousek přírody v těch místech, nějaká pěší cesta, kudy se tam dá projít?
@Nimie Obejít Hliník se opravdu nedá, právě kvůli tomu areálu. Jinak kolem Velkýho rybníku(Dolejšák) les nebo hájek (jako třeba v nedalekých Hostivicích)bohužel není a ani nevím o tom, že by se to plánovalo. Procházka je to jinak docela hezká.
@Effis no, takže k Hliníku vůbec není šance se nějak dostat?
hledáme místa na procházku a zatím nic moc…
@Nimie Dostat ano, ale nedá se obejít kolem dokola, jen ten malý kousek podé trati. Nejzelenější je lesopark naproti krematoriu Motol a park Na Fialce i s přilehlou oblastí vedle Bikrosu Řepy. To jsou nejlepší procházková místa.
@Effis píše:
@Nimie Dostat ano, ale nedá se obejít kolem dokola, jen ten malý kousek podé trati. Nejzelenější je lesopark naproti krematoriu Motol a park Na Fialce i s přilehlou oblastí vedle Bikrosu Řepy. To jsou nejlepší procházková místa.
To by mi nevadilo, ale já nějak nemohla ani najít cestu k němu, všude jsem natrefila jen na plot, přes který se nedalo
díky za tipy!
@Nimie no,cesta k němu..lidi tam chodí přes koleje, asi 150 metrů od stanice vlaku je vyšlapaná pěšinka přes koleje a k rybníčku..
@Effis píše:
@Nimie no,cesta k němu..lidi tam chodí přes koleje, asi 150 metrů od stanice vlaku je vyšlapaná pěšinka přes koleje a k rybníčku..
Aha, děkuju, zkusím tam kouknout ![]()