Veletrh For kids

723
24.5.07 22:11

Veletrh For kids

Prosím, nebyl jste již někdo na veletrhu, který začal dneska v Praze - For kids? Rádi bychom tam vyrazili, ale přece jen to máme 180 km a to vedro tomu taky moc nepřidává. Můžete mi, prosím, napsat, Váš názor, zda to za to stojí? Díky moc!!!!

Helli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2704
24.5.07 22:21

Záleží, kvůli čemu tam chcete jet…my chtěli vybrat autosedačku - kdybychom zašli do jakéhokoliv dětského obchodu, tak bude výběr lepší…
já osobně byla dost zklamaná, kdybych měla jet bezmála 200 km, tak bych byla přímo nasr…
Ale možná jsem náročná, nebo jsem si představovala bůhvíco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
24.5.07 22:25

Shari , my sháníme golfky pro dvojčata. Bydlíme v menším městě, takže tady jsou všude dvojčatový kočárky jen v katalozích a to je jaksi na prd. :oops: Myslela jsem si, že tam by toho mohli mít třeba víc, ale nevím, jestli si to moc nemaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
24.5.07 22:35

tak to si nejsem jistá…bylo tam hodně Inglesin, Tako (nebo jak se to píše) a Babypoint…Fakt myslím, že když se zajdeš podívat do jakéhokoliv velkého obchodu (Dětský ráj, BabyStar, Babypark atp), bude tam kočárků a autosedaček mnohem víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.5.07 23:41

Souhlasim se Shari, taky jsem zklamana, jen pulka haly byla venovana detem a jeste nic moc. Myslim, ze to za 80 Kc za vstup a 100.- za parkovne nestoji. Vystavovatele najdete na internetu a zadna super veletrzni cena se myslim taky nekonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
25.5.07 17:39

veletrh For Kids hrůza ! doporučuji nechodit, letos ještě menší výběr než loni
za 80,– to nemá cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.4.11 22:18

taky souhlasím se všema, ještě méně zboží než minule. Ještě že jsme měli vstup zadarmo, jinak by to nestálo za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová