Praní kočárku Danny Sport

1769
31.1.11 10:50

praní kočárku danny sport

ahoj holky, dnes jsem se rozhodla vyprat malymu potahy na kocarku, jsou jako prase a uz se stim fakt stydim chodit, tak jsem nacvakla na dnesek sportak a toto vyperu, prali jste uz nekdo? me jde o to jestli ty barvy pousti aby se mi to co je ze vnitr (ta bila latka) aby se neobarvila. mam tento:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
218
31.1.11 11:19

Ahoj, mám ten samej, ale novej, byly jsme venku teprv 5krát :lol: ale zajímá mě, jak je to s vypráním 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.1.11 11:22

hm, tak ja ted vyprala tu vlozku co je vevnitr na program na zaclony a 40 a dobry :-) tak ted jdu na ten zbytek, tak dam vedet a drz palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
31.1.11 12:17

Ahoj, já mám taky uplne ten stejný kočářek, ale zatím čekáme - mimi je jeste v brisku :-D Ale urco dej vedet, jak se ti to povedlo vyprat, protože nám paní v obchodě řekla, že je to bez problémů pratelné v pracce, ale v návodu mám, že se to do pracky davat nesmi, jen prat v ruce max. teplota 30°C.
A pokud treba kocarek zmokne, musi se vysusit - ze se můzou udelat skvrny… A že se nesmí sušit na slunci, jinak může látka vyblednout a že na to není záruka. Ale já viděla v TV (myslím pořad Černé ovce), kdy maminka kočárek reklamavala, že ji změnil barvu a řekli jí tam, že na to právo má… tak to jen tak na okraj… urco napis, jak praní dopadlo! A přeji spoustu hezkych prochazek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.1.11 12:22

tak mam vyprano :-) zase na program na zaclony na 40stupnu a 700 otacek, pro jistotu jsem tam dala takovej ten papirek jak pohlcuje barvu kdyz neco pousti ale dobry, papirek je bilej, boudicka i ta slida nebo co to je je o.k. :palec: konecne je krasne cista, jeste musim pockat az to uschne ale myslim ze by tam mapy byt nemeli, mi teda kdyz nekdy zmokli tak to uschlo bez problemu samo bez jakykoliv stop :palec: tak mi razime ven se sportakem, sice se mi tam malej straci ale jeden den to vydrzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová