Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny mám dotaz minulý týden z pátku na sobotu v noci jsme měli dopravní nehodu kdy nám chodec vletěl pod kola a rozbil nám hlavou čelní sklo to tady ale řešit nechci jde mi o to že já i mamka jsme měli v autě koženou kabelku která byla ale plná skla do středy jsem byla v nemocnici tak jsem se k tomu nedostala dřív ale jde o to že se těch střepů potřebuju zbavit. Tak jsem kabelky dala na 20 do pračky na rychlý 30ti minutový program. Myslíte že se kabelkám něco stane? Já doufám že ne ale těch střepů se jinak zbavit nešlo. sama jsem si i po několikerém mytí hlavy v nemocnici ještě v úterý vytahovala střepy. dík moc
Pokud jde o kabelku, vem ji čert, z pravé kůže předpokládám nebyla, to by tě pak snad ani nenapadlo ji hodit do pračky… ale co právě ta pračka? Plná střepů, no nechtěla bych ![]()
No, obávám se, že jsi zničila kabelku i pračku. Možná pokud to byla umělá kůže, tak to „vydýchá“. ale u pravé kůže reálně hrozí popraskání. Určitě je suš velmi pomalu a po úplném vyschnutí bych je namazala modrou indulonou a nebo bych zkusila koupit nějaký speciální krém na renovaci kůže.