Náušnice - zarůstání uší a čištění

5508
20.4.15 09:31

Náušnice - zarůstání uší a čištění

Ahoj holky, potřebuju poradit.
Ex sundala holce minulé pondělí zlaté náušnice, údajně proto, že je chce nechat vyčistit. Ale už jednou dětem zlaté náušnice ode mě ukradla a prodala.
Prosím poraďte, jak dlouho obvykle trvá profesionální čištění náušnic a jak dlouho může být dcerka bez náušnic, aniž by jí zarostly dírky v uších. Teď má být týden u mě a nejsem si jistý, zda po 14 dnech už by nebyl problém nějaké náušnice vůbec nasadit a nemusela by jít znova na propichování uší.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
20.4.15 09:45

@canaglia A kolik je dceři? Náušnice vyčistí i na počkání, někde to trvá týden. Dvouleté dceři byl problém ji nandat po 12h - při koupání jí vypadla, nevšimli jsme si a pak jí nechtěli nandavat, když spala, tak jsme to nechali až na ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
20.4.15 09:50

Naušnice většinou čistí na počkání, max. do druhého dne. Já bych mohla být bez naušnic měsíc a nic by se nestalo, brácha (15 let) nosí naušnici, hrozně rychle teď roste a po týdnu pauzy už měl při nasazování problém, u malého dítěte to bude ještě mnohem rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
20.4.15 09:57

Dcerce je sedm. Zkusím jí raději odpoledne nějaké koupit a nasadit, snad to za ten týden nezarostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
20.4.15 10:01

U nás si většinou na čištění náušnic dávají týden. To zarůstání bude individuální záležitost, někdo v pohodě, někdo se zaceluje rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
20.4.15 10:50

Ja nausnice nenosim a dirky mam porad.. cca jednou za pul roku si nejaky vezmu aby mi nezarostli.. takhle male holcicce bych je ale radsi protahla nejakou jinou nausnickou :nevim: po tydnu by to snad mohlo byt v pohode, ale muze tam byt uz spuntik, tak radsi opatrne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.4.15 11:14

Ocelové náušnice stojí pár peněz. Týden je podle mě už dost…
U nás čištění taky tak týden.

Já náušnice nenosím a dírky mi nezarůstají… vezmu si třeba jednou ze půl roku na nějakou akci, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
20.4.15 11:55

Holky, díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 11:58

Maminka mého švagra, které je zdravotní sestra, tvrdí, že dírky zarůstají až po několika letech. Taková ta chrupavka se tam vytvoří, ale pořád se dá trochu silou prorazit. Dá se to vydržet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.1.16 10:13

@kazda.m A mažeš to něčím? A náušnice máte jaký? Takový ty jednorázový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.1.16 11:21

@kazda.m Já bych možná zkusila Framykoin. My jsme si docela užili se starší dcerou. Ta měla teda uši nastřelený, ale to jedno se jí taky vůbec nechtělo hojit. Po šesti týdnech jsme měli náušnice vyměnit za zlaté. Vůbec nám nešly nasadit, dírky se okamžitě stáhly a doteď se jí ty dírky ucpávají, když pár dnů nemá náušnice. Mladší má píchnutý a takovýhle problémy teda neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová