Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že nebyl českým národem (po aféře, MYSLÍM TO UPŘÍMĚ) zrovna moc oblíbený, ale tohle jsem mu rozhodně nepřála, je ho určitě škoda a nejvíce líto je mi jeho dcer
.Spousta lidí oponuje, že budou díky němu do konce života zajištěné, ale to jim bohužel otce nenahradí. Je to moc smutné a řeči typu boží mlýny melou jsou sice trefné, ale myslím, že na světě je daleko více lidí co by si tohle zasloužili několikanásobně víc
.Co si o tom myslíte vy? A dodatečně prosím diskutovat v mezích slušnosti ![]()
Příspěvek upraven 17.04.15 v 13:08
Je mi to líto. Jako politik asi zklamal, nicméně nevím proč, byl mi vzdycky sympatický jako chlap (asi tím že mě politika nějak moc nezajímá). Byl mladý a je to strašné ![]()
Je to strašné, jako politik sice o ničem, ale nikoho by nemělo v takovém věku postihnout něco takového
Myslím si o tom, že je naprosto zbytečné zakládat o tom podobné diskuze jako je tato, zemřel člověk, denně jich umírá xy, každého života je škoda, to je celý můj názor. Nechutně se na tom přiživují akorát média.
@marmelada78 presne, politik nic moc, neumel to, ale jako clovek mi hyl sympaticky.
Kazdopadne tohle by se stavat nemelo, obzvlast ne tak mladym lidem. Preji rodine uprimnou soustrast a hodne moralni sily v prichzajici medialni vrave.
Život je nespravedlivý. Mohl si užívat peněz, dívat se jak děti rostou a těšit se na vnoučata.. Bohužel nebylo mu to přáno. Nikdo nikdy neví kdy nás to klepne. Umírají děti již při narození, někdo umře ve sto letech.
@Callipo90 píše:
Myslím si o tom, že je naprosto zbytečné zakládat o tom podobné diskuze jako je tato, zemřel člověk, denně jich umírá xy, každého života je škoda, to je celý můj názor. Nechutně se na tom přiživují akorát média.
souhlasím, tato diskuze je zbytečná
@Callipo90 píše:
To je i můj názor. Ano, je to smutné, ale stejně smutná je smrt každého a zvlášť mladého života.
@Callipo90 no mi to docela přišlo důležité, vzhledem k jeho osobě a uznej sama, že to nebyl jen nějaký anonymní řádový občan
a raději si o tom podiskutuji tady v mezích slušnosti než číst komentáře na novinkách ![]()
Je sice smutne, ze zemrel, ale myslim si, ze nam vsem tady je to fuk.
NA novinkách už je diskuze zblokovaná.
Zrovna asi před dvěma dny jsme se o něm s manželem bavili, že to byl takový skandál a zas to utichlo, nic se nevyřešilo a peníze mu zůstaly. I o těch božích mlýnech jsem mluvila…
Dneska mi opravdu zatrnulo. Je mi moc líto rodiny a vlastně i jeho. TAkový konec bych mu nepřála ani po tom, co všechno udělal.
@madeto píše:
@Callipo90 no mi to docela přišlo důležité, vzhledem k jeho osobě a uznej sama, že to nebyl jen nějaký anonymní řádový občana raději si o tom podiskutuji tady v mezích slušnosti než číst komentáře na novinkách
Dle mého prostě není o čem diskutovat, je to jasné… zemřel člověk a jak jsem již řekla, každého života je škoda, můj názor je prostě takový.