Zemřel Stanislav Gŕoss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16220
17.4.15 15:13
@MartinaIrena píše:
@zrcadlo Já si ani nemyslím, že by z něj někdo dělal kdovíjakého státníka. On už navíc z politiky dávno vystoupil. Tady jde spíš o to, že zemřel poměrně mladý, že to byla známá osobnost a bohužel ta nemoc, kterou trpěl, je dost ošklivá. Máme ji v rodině a ten blízký člověk v podstatě čeká na smrt… :-(

Já měla na mysli hlavně média a různé rozhovory s politiky apod., které jsou teď podle mě úplně nadbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
17.4.15 15:20
@zrcadlo píše:
Já měla na mysli hlavně média a různé rozhovory s politiky apod., které jsou teď podle mě úplně nadbytečné.

No tak to zcela souhlasím. Média hledají kdeco, jen když se prodá náklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.15 15:31
@Anael píše:
On to pak uznal a omluvil se za to, v jednom dokumentu. Jako upřímně, dnes kradou snad všichni…plno ženských tady okrádá stát podvody na sociálních dávkách, ale protože to nejsou miliony, tak je to v pořádku.
Já to dále rozebírat nebudu. Jde o úmrtí člověka a nějaké drby v tomto ohledu mi přijdou nechutné.

Hm, uznal. Hezká sebereflexe. Lépe by znělo vrátil. Ale to se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
17.4.15 15:44
@E-líza píše:
Hm, uznal. Hezká sebereflexe. Lépe by znělo vrátil. Ale to se nestalo.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
3311
17.4.15 16:10

@jaaaaaana stejně mu ty prachy štěstí nepřinesly a už vůbec ne zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.4.15 16:22

On si to málo kdo dokáže představit, když vám před očima umírá člověk a vy víte, že mu nemůžete pomoci a víte, že mu zbývá jen pár dní :,( Před půlrokem mi takhle rychle odešel bratr ve 46 letech na rakovinu kůže. Umíral doma a v bolestech-během 14ti dní se velmi zhoršil, byl bezvládný… Věřte, že mi včera za Standu ukápla slza, protože vím, co to zažívaly a na druhou stranu je konec trápení na obou stranách :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.4.15 16:34

@pe-terka souhlasim,je mi ho moc lito, byl sympaticky a myslim, ze nechtel nikomu ublizit, jen se bal priznat pravdu, v politic delaji stokra horsi veci a prochazi jim to, myslim, ze standa byl uprimny do jiste doby, nez se nechal zmanipulovat.at je mu zme lhka a at zustane v srdcich texh, kdo ho mely radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.4.15 19:22
@Anael píše:
Co si o tom myslím? Že přeji upřímnou soustrast rodině. Víc to rozebírat myslím není na místě… Takový osud je smutný.

Upřímná soustrast se nepřeje, ta se vyjadřuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.4.15 19:24

já články o něm nemůžu číst, né že by mi vadil. Vadí mi ty diskuze, ne ani na jeho osobu ale dcerky. Krásný šikovný holky se povedly a všude jim vyčítají příjmení…na to nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.4.15 13:13
@Silwinka87 píše:
názory o božích mlýnech jsou zrůdné..

Taky myslím. A říkám si, kde že jsou, když zachytím tu a tam zprávu o nacistickém zločinci, ve věku kolem devadesáti, kterému se toho věru moc nestalo. A už nestane…

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.4.15 15:05
@bmimino píše:
@Ester13
každá „senzace“ se hodí@bozska-mrcha
ano, každý čeká, že uvidí, uslyší víc než ten od vedle žádná úcta k člověku.
Jak dlouho se média bavila smrtí Bartošové?

Nedávno jakýs plátek sehnal foto J. Sováka, kdesi od vody, s poukazem na nějaké jeho avantýry, či co. :poblion: Tím chci říct, že Iveta nemusí mít klid opravdu dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová