Zemřel Stanislav Gŕoss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148545
16.4.15 14:21

e

Skoda je kazdeho cloveka po kterem nekdo truchli.Pan Gross neni vyjimkou. a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.4.15 14:47

Jak zemrel, vzdyt byl mladej?

Diskuse je zbytecna stejne asi jako 95% diskusi na emiminu.
Byl to clovek jako kazdej jinej, souhlasim. Clovek jako je neznama Blazena z Horni dolni, jako je taky treba Zdenek Sverak nebo Karel Gott.

Zname osobnosti jsou zname protoze si o nich lidi povidaji, politici ziji z popularity, proc mu neprokazat posledni sluzbu a jeste jednou si o nem nepopovidat? Samozrejme slusne s ohledem na rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
16.4.15 14:52

@Pudloslava
Na amyotrofickou laterální sklerózou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31383
16.4.15 14:53

@Pudloslava měl amyotrofickou laterální sklerózu.

s jeho politickým proudem nesouzním, ale čistě lidsky je mi to samozřejmě líto, jedna mladá žena přišla o manžela a dvě malé holčičky o tátu, a jeho tvář jsme všechny znaly, tohle se nestává zas každý den, proto i chápu, že někdo založí diskuzi.

nesoudím ho, on si svoje se Soudcem už vyříkal, rodině upřímnou soustrast a on ať odpočívá v pokoji, zkusil si poslední roky nepochybně dost na těle a asi i na duši, zvlášť pokud ho (v jakémkoli ohledu) trápilo svědomí.

Příspěvek upraven 16.04.15 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.4.15 14:54
@Apaji píše:
@Pudloslava
Na amyotrofickou laterální sklerózou…

No tak to je teda chudak, snad v zaveru moc netrpel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
16.4.15 15:03

Tyhle pomalé neléčitelné nemoci s nastupující nevyhnutelnou nemohoucností jsou všechny hrozné. I když u S. Grosse to prý trvalo „jen“ něco přes rok. Bývalá sousedka se takhle trápí s RS už přes 20 let, z toho posledních 8 už je ležák, občas nevidí na 1 oko, pak se zase zlepší, občas je krmena nasogastrickou sondou, pak je zase na chvíli lépe a tak pořád dokola. Tyhle choroby NS jsou hrozivé, alespoň mi tak připadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
16.4.15 15:42

Mě byl taky sympatický, politicky nemůžu soudit, protože v době jeho éry jsem byla puberťačka, který byla politika ukradená. Nicméně v první řadě to byl manžel a táta od relativně malých holek. Budiž mu země lehká, nemoc už ho nebude trápit. Je dobře, že měl možnost umřít doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.4.15 16:50

ALS zas tak pomala neni, rok od diagnozy do smrti je celkem obvykla doba. Prave ze clovek nema moc casu, aby stihl, co kdy v zivote chtel, nez ho to ochromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.4.15 16:57

@Pudloslava v cem se lisi RS od AlS prosim, dekuji

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
16.4.15 16:57
@KackaDoup píše:
Holky, ukonceme to…

¨ ¨Tak nepřispívej do diskuze a ukonči si to sama pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.4.15 16:58

@Bondatrova tak to byl jen takovy momentalni myslenkovy pochod…pak jsem nazor zmenila. Protoze je totady pekna a slusna, klidna diskuse :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
16.4.15 17:01

Jako politik šmejd, jako chlap měl něco do sebe, spíš mi je nepříjemná Šárka, typická zlatokopka z kantýny, navíc nepěkná.
Dcery šikovné, nadané.
Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.4.15 17:02
:think:
  • Citovat
  • Upravit
10975
16.4.15 17:03

Tak RS se od ALS liší délkou dožití. S RS může člověk žít i několik desítek let, kdežto u ALS je uváděno max. 5 let. Manželova maminka ji měla dva roky a ten druhý už byl fakt jenom trápením. Nejhorší je ten fakt, že člověku mozek funguje naprosto normálně, ale tělo odchází.
U takhle mladého člověka je to tragédie, ať to byl kdo byl. Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.4.15 17:05
@madeto píše:
Vím, že nebyl českým národem (po aféře, MYSLÍM TO UPŘÍMĚ) zrovna moc oblíbený, ale tohle jsem mu rozhodně nepřála, je ho určitě škoda a nejvíce líto je mi jeho dcer :(.Spousta lidí oponuje, že budou díky němu do konce života zajištěné, ale to jim bohužel otce nenahradí. Je to moc smutné a řeči typu boží mlýny melou jsou sice trefné, ale myslím, že na světě je daleko více lidí co by si tohle zasloužili několikanásobně víc :pankac:.Co si o tom myslíte vy?

Je mi to velice líto..Každého mladého člověka je škoda a rodina teď zažívá určitě těžké chvíle..Ať už se nasekal chyb jakých chtěl, názory o božích mlýnech jsou zrůdné..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová