Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pepena píše:
Divná diskuze…ale nemůžu si odpustit…že by boží mlýny…?
I tak se to da vysvetlit, ale co to stado ostatnich politiku?
@pepena píše:
Divná diskuze…ale nemůžu si odpustit…že by boží mlýny…?
boží mlýny
to je asi stejně demagogické jako pindy, že když zemře mladý hodný člověk je to jen protože takové si k sobě bůh bere mezi prvními ![]()
@jaaaaaana píše:
I tak se to da vysvetlit, ale co to stado ostatnich politiku?
To je fakt, kdyby to platilo na každého moc by jich nezbylo ![]()
@bozska-mrcha škoda je každého života, já ho moc ráda neměla a tohle bylo prostě první co mě napadlo když jsem slyšela že zemřel…
@pepena píše:
@bozska-mrcha škoda je každého života, já ho moc ráda neměla a tohle bylo prostě první co mě napadlo když jsem slyšela že zemřel…
nevím mě se spíš vybavilo, že 45 let je docela brzy. Mám mamku co jí letos v létě bude 50,bojuje s rakovinou a i na ní vidím že je to houby věk a to vím, že denně umírá spousta mladších.
Nevím být to zmetek co někoho zabil, řeknu si jen dobře…takhle říkám zbytečně brzy ![]()
@bozska-mrcha píše:
boží mlýnyto je asi stejně demagogické jako pindy, že když zemře mladý hodný člověk je to jen protože takové si k sobě bůh bere mezi prvními
tak, tak..
Co si o tom myslím? Že přeji upřímnou soustrast rodině. Víc to rozebírat myslím není na místě… Takový osud je smutný.
Zajimave jak se stale mluvi o necistych penezich a o tom jak vsechny okradl.. ale pokud ja vim, tak vse bylo presetrovano 3× a nikdy se nic takoveho nepotvrdilo. No jo.. ale takove zbohatnuti so holt u nas neodpousti..
@hradnipani píše:
Zajimave jak se stale mluvi o necistych penezich a o tom jak vsechny okradl.. ale pokud ja vim, tak vse bylo presetrovano 3× a nikdy se nic takoveho nepotvrdilo. No jo.. ale takove zbohatnuti so holt u nas neodpousti..
On to pak uznal a omluvil se za to, v jednom dokumentu. Jako upřímně, dnes kradou snad všichni…plno ženských tady okrádá stát podvody na sociálních dávkách, ale protože to nejsou miliony, tak je to v pořádku.
Já to dále rozebírat nebudu. Jde o úmrtí člověka a nějaké drby v tomto ohledu mi přijdou nechutné.
@hradnipani píše:
že se nic nevyšetřilo, to bych jako argument nebrala
u nás se odhalí jen to co se"má " pro mně za mně, takových jako on je dost a dost, jistě krást, odkloňovat a pod se nemá a je na výsost jasné, že to nebyl tak úplně legální výdělek, ale zase na druhou stranu, byly to jen peníze…tedy nic na čem by mě život stát a padat, měl možnost tak ji využil.
Třeba u takového Krejčíře, kde je evidentní, že spousta jeho peněz je krvavých, Standa byl v tomhle gentleman, stačilo mu pero a papír…není to košér, ale doba to prostě umožňuje ![]()
@hradnipani píše:
Jedna věc je legálnost, druhá věc je morálka. Člověk může vyprat prachy přes různé fiktivní firmy, a pohybuje se v mezích zákona, ale jednoznačně za hranou toho, co je vnímané jako etické jednání.
Smrt poměrně mladého otce dvou dětí je vždycky tragédie minimálně pro tu rodinu, a nemyslím, že je vhodné vytahovat nějakou špínu, na druhou stranu nevidím důvod, proč z Grosse dělat nějakého státníka, který se zasloužil o blaho republiky a ta by měla truchlit.
On v tom dokumentu uznal, ze mozna nektere lidi zklamal a za to se omluvil.. ale vyvozovat z toho neco uplne jineho.. hmmm…
@zrcadlo Já si ani nemyslím, že by z něj někdo dělal kdovíjakého státníka. On už navíc z politiky dávno vystoupil. Tady jde spíš o to, že zemřel poměrně mladý, že to byla známá osobnost a bohužel ta nemoc, kterou trpěl, je dost ošklivá. Máme ji v rodině a ten blízký člověk v podstatě čeká na smrt… ![]()