Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledame kamarady jihocechy, kteri se pridaji k nasi skupine a budou s nami hrat tuto krasnou hru Hay Day.nase farmicka se jmenuje „kachnic“, tak hledejte☺ Vitani jsou vsichni kteri maji chut hrat, soutezit i pomahat a uzit si s nami a hrou Hay Day spoustu legrace. ![]()
My mame skopinu Aktivni cesko a mame 3volna mista. Hrajem kazdy den a derby vetsinou vyhravame
Jak můžu být v nějaké skupině???
A jaké derby? To hraju asi taky, to znamená, že jsem ve skupině?
Edit: Derby hraju, skupinu nevidím. Takže asi hraju sama za sebe? (Ach ta angličtina). Jsem 43 lvl. A nějak jsem nenašla, jak se k nějaké skupině přidat, nebo nějakou založit..
Má to výhody být ve skupině?
Díky
Příspěvek upraven 15.04.15 v 11:03
@Vorvaň obrovský píše:
Jak můžu být v nějaké skupině???
A jaké derby? To hraju asi taky, to znamená, že jsem ve skupině?
Musis byt minimalne level 29 a mit opraveny ten domek naproti roadshopu
@Ondrášovka.N píše:
My mame skopinu Aktivni cesko a mame 3volna mista. Hrajem kazdy den a derby vetsinou vyhravame
Ano ano, jsme dobří
![]()
@ana11 píše:
Ano ano, jsme dobří![]()
Mo ted jsme sice treti ale to jeste zvladnem ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Musis byt minimalne level 29 a mit opraveny ten domek naproti roadshopu
Jo ták, tak to jsem asi ve skupině
Lizllecreek. Jak se mi to stalo? Ale když jí opustím, tak přijdu o aktuální odehrané body, ne?
@Ondrášovka.N já bohužel nic. Haranti se mně do toho montovali a vyhodili mě ze sousedství. Musela jsem se přidávat zpět a teď hrát nemůžu ![]()
@Vorvaň obrovský píše:
Jo ták, tak to jsem asi ve skupiněLizllecreek. Jak se mi to stalo? Ale když jí opustím, tak přijdu o aktuální odehrané body, ne?
Asi ses tam pridala.
prijdes akorat o ty body s derby. Nove zacina vzdy v pondeli.
@ana11 píše:
@Ondrášovka.N já bohužel nic. Haranti se mně do toho montovali a vyhodili mě ze sousedství. Musela jsem se přidávat zpět a teď hrát nemůžu
Ja koukala zes tam neco delala ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Mo ted jsme sice treti ale to jeste zvladnem
A kde zjistím, jak si vede má skupina? ![]()
No vedle toho baraku je jeste stanek jak tam pobihaji ti konici
O to nechci přijít, i když teď ty výhry, co si můžu vybrat nič moč..
@Ondrášovka.N píše:
Ja koukala zes tam neco delala
No je to děs, s dětma. Nejradši mám, když můžu dát zákaz na tablet, protože pak ho mám jen pro sebe
![]()
@Vorvaň obrovský píše:
O to nechci přijít, i když teď ty výhry, co si můžu vybrat nič moč..
Nááááhodou, minule jsem si vybrala 5 sirupů, sekyrky… no paráda to byla. Teď teda říkáš, že to není valný, jo? Tak to nemusím litovat, že mně takhle zavařili…
@Ondrášovka.N
Počkej úplnej negramot nejsem ![]()
Jak běhaj ty koníci, tak u toho mýho je ikonka (kočky)
Hele vyfotím.