Zemřel Stanislav Gŕoss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
17.4.15 11:09

@radúna jj, ještě minulý týden zmiňovali, že už to bude rok…takže se asi máme na co „těšít“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
17.4.15 11:10
@Apaji píše:
Hm, ve frontě na Boží mlýny jsou větší šmejdi, Standa je předběhl, pravda. Jeho rodina je zajištěná (z nečistých zdrojů) a v nemoci svého blízkého člověka si mohli dovolit luxusní ošetřování, včetně hospodyně, řidiče apod. Na ostatní se sbírají plastiková víčka, někdo má štěstí a vydupe si od státu almužnu 800,– Kč/měs. Jeho rodina nemusí řešit jaký mu vypraví pohřeb a kde na pohřeb sežene peníze (jako spousta obyčejných lidí), nebudou živořit z jednoho příjmu a malého vdovského důchodu. To je rozdíl. Tím to ale nesnižuje jejich smutek a osobní tragédií. Kdyby si ty peníze poctivě vydřel, nemám námitek :nevim: Rodiny je mi líto, ale denně se lidem stávají osobní tragédie, kdy přicházejí o své děti, manžele/manželky, sourozence. Můj manžel se nemusí dneska vrátit z práce domů (mi se to málem stalo) - nedej Bože. Takže o jeho smrti jsem si přečetla, nemoc, kterou trpěl mě zajímá, mohl umřít doma (to spoustě lidem není dopřáno), rodina určitě truchlí, což je v pořádku, nu a život ostatních lidí jde dál, než je potká jejich osobní tragédie. To mě spíše šokl M. Jackson.

Az na toho Jacskona souhlasim. Nevidim duvod, proc resit smrt S. Grosse, ktery za svyho zivota hlavne hrabal pod sebe.

• Citovat
  • Upravit
5455
17.4.15 11:17

@jaaaaaana
Aha, já to myslela tak, že o Grossovi se vědělo, že trpí smrtelnou nemocí, Jackson, ačkoliv musel mít šíleně podlomené zdraví, tak to prostě přišlo náhle. Asi jako C. Cobain. Zapneš comp a bum - ten a ten je mrtvý. Spíše to bylo takové nostalgické, pamatuju si jako děcko jak jsem chtěla pořád dokola pouštět Thriler, cvičila jeho kroky, prostě hvězda mého dětství. I když jsem z toho dávno vyrostla a můj hudební vkus se dost změnil (i vkus na muže), tak rytmus Billy Jean, když ho někde slyším v rádiu mě zase ponoukne vlnit prde. lí na židli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.4.15 11:29

@januschka Asi to sem nepatří, ale už jsem Ti to chtěla říct posledně. Krásný mimino na profilovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
17.4.15 11:31

Já toho Grosse měla docela ráda. Pak zmizel ze scény a vlastně se o něm nemluvilo, až pak když onemocněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
17.4.15 11:33
@Ester13 píše:
Je mi na zvracení z toho, co zas novináři začínají předvádět. To, co se stalo je ohromná lidská tragédie. U smrti člověka veřejně známého se předpokládá, že veřejnost bude o jeho úmrtí informována. K čemu ale je probůh fotka pohřebáku odjíždějícího od jejich domu? Proč zas budou média plné senzaceplných článků od médiím známých osob z okolí rodiny? Hnus, hnus, hnus.

přesně tak, včera byl odjíždějící pohřebák i ve zprávách za reportérem :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.4.15 11:37

Mně je ho moc líto, hlavně pozůstalých.
Bylo by fajn, kdyby jim dali pokoj a nehonili pohřebáky atd.
Jo, zklamal jako politik, přesto mi nějak seděl jako člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.4.15 11:39
@eva valoi píše:
Já toho Grosse měla docela ráda. Pak zmizel ze scény a vlastně se o něm nemluvilo, až pak když onemocněl.

On se rychlostudiem a zázračnými investičními schopnostmi raději nikdo moc nechlubí. Zvlášť když si ze dne na den přijdeš z nuly na 100 milionů a firma vzápětí skončí v konkurzu. Lidi strašně závidí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
17.4.15 11:46
@Apaji píše:
@jaaaaaana
Aha, já to myslela tak, že o Grossovi se vědělo, že trpí smrtelnou nemocí, Jackson, ačkoliv musel mít šíleně podlomené zdraví, tak to prostě přišlo náhle. Asi jako C. Cobain. Zapneš comp a bum - ten a ten je mrtvý. Spíše to bylo takové nostalgické, pamatuju si jako děcko jak jsem chtěla pořád dokola pouštět Thriler, cvičila jeho kroky, prostě hvězda mého dětství. I když jsem z toho dávno vyrostla a můj hudební vkus se dost změnil (i vkus na muže), tak rytmus Billy Jean, když ho někde slyším v rádiu mě zase ponoukne vlnit prde. lí na židli :lol:

Tak to jo, jsem to'pochopila jinak :)

• Citovat
  • Upravit
14809
17.4.15 11:47
@Anonymní píše:
On se rychlostudiem a zázračnými investičními schopnostmi raději nikdo moc nechlubí. Zvlášť když si ze dne na den přijdeš z nuly na 100 milionů a firma vzápětí skončí v konkurzu. Lidi strašně závidí. :lol:

Co závidí? Zdraví si za těch sto melounů stejně nekoupil. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
17.4.15 11:49
@Anonymní píše:
On se rychlostudiem a zázračnými investičními schopnostmi raději nikdo moc nechlubí. Zvlášť když si ze dne na den přijdeš z nuly na 100 milionů a firma vzápětí skončí v konkurzu. Lidi strašně závidí. :lol:

No, Umel v tom proste chodit :mrgreen: a zaludek mel asi taky dost silny. Jeho studium bylo pamatne, diplomka citajici celkem 35 stran opsanych z nejake brozurky, rigorozni zkousku uz ale musel delat v Plzni, chudak.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
17.4.15 11:50
@eva valoi píše:
Co závidí? Zdraví si za těch sto melounů stejně nekoupil. :(

No, to byla ironie, prepokladam.

• Citovat
  • Upravit
2528
17.4.15 11:53
@eva valoi píše:

taky, ona to byla docela příjemná změna oproti těm starším papalášům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
17.4.15 11:57
@madeto
@madeto píše:
taky, ona to byla docela příjemná změna oproti těm starším papalášům :D

nekdo ho hodnotidle formy, nekdo dle obsahu :)

• Citovat
  • Upravit
25179
17.4.15 12:00

Tak já jsem úmrtí Stanislava Grosse čekala, u ALS je progrese rychlá a takřka 100% :,(. Je mi ho líto jako každého člověka, který zemřel příliš brzy, a jako každého člověka, který hodně trpěl, než ta smrt přišla. A je mi líto jeho pozůstalých. Z různých videí a článků jsem nabyla dojmu, že vztahy v rodině měli pěkné, vyrovnané… Že asi nenabyl majetku nejčestnějším způsobem, o tom žádná. Nicméně byl hodně mladej a odolat lákadlu snadno nabytých peněz dokáže málokdo. Kdyby však Boží mlýny mlely tak rychle, semlely by polovinu politiků a nejen jich. Navíc si myslím, že vědomě nikomu konkrétnímu neublížil. A jak se říká - kdo z nás je bez viny?
Budiž mu země lehká a upřímnou soustrast pozůstalým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová