Autonehoda správní řízení

1917
18.4.15 11:32

autonehoda spravni rizeni

Ahojky vsem mam dotaz v noci jsme s rodici meli autonehodu srazily jsme chodce ktery nam opily v tmavem obleceni spoza zaparkovanych aut vbehl bez rozhlednuti primo pod kola ac jsme jeli primerenou rychlosti urcite ne vic jak 40 tkou stretu neslo zabranit ja byla jako spolujezdec na zadnim sedadle I tak jsem skoncila v nemocnici podle policie jasna vina chodce ktery se nerozhledl a do silnice vbehl tatka j as kozto ridic auta ma jit na spravni rizeni myslite ze mohu jako jeho dcera aucastnice autonehody na spravni rizeni jit s tatkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
18.4.15 11:52

Já myslím, že si vás pozvou každého zvlášt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.4.15 11:55

Jako myslis zvlast me a zvlast tatku? Jak to vubec probiha nevis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.4.15 11:56

Zdravím, měli jsme správní řízení minulý rok v červenci, nezletilý syn byl přímý svědek události / nehoda se sanitkou, naštěstí bez zranění /, syn byl pozván ve 2.kole jednání, byla jsem s ním přítomna v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
18.4.15 11:57

@rodolumafa To je trochu něco jiného, u nezletilého musí být zákonný zástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.4.15 12:09

Ja myslim že tam mužeš jit ale zeptej s ezda zvlášt oni vždy zvou každého zvlášt i policisty, já jednu dobu chodila hodněkrát vždy jako svědek a vždy sama. a vždy se přesně ptaly jak to bylo a jak jsem to krok za krokem viděla, to se ptaji každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.4.15 12:10

Aha pokud ti neni 18 let tak asi s rodičem musíš, samotní chodí dospělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
18.4.15 12:37

Já měla něco podobného. Srazila jsem opilého cyklistu. Vjel z vedlejší též v tmavé oblečení. Svědek byl manžel, každýho si pozvali zvlášť. Pozor na to, že pokud označí za viníka chodce nebudete ani o výsledku správního řízení informováni, protože jste nespáchali žádný trestný čin. Než jsem se dozvěděla výsledek řízení trvalo mi to několik dní obvolávání. Škodu na vozidle pravděpodobně z chodce nedostanete. Nám se to nepovedlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
18.4.15 12:42

@elinka90 Pokud by jim vznikla škoda a přihlásili se do řízení jako poškození, tak dostanou rozhodnutí o přestupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
18.4.15 12:48

@mag my to tak udělali a nikdo se nám neozval. Bylo nám řečeno, že pokud chceme po dotyčném škodu vymáhat tak musíme soudně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
18.4.15 12:53

@elinka90 Pokud jste písemně nebo do protokolu požádali o náhradu škody a vyčíslili jí, měli jste být ve věci vedeni jako poškození a pak vám mělo být doručeno rozhodnutí o přestupku v rámci kterého bylo rozhodnuto o náhradě škody nebo o tom, že se máte s nárokem obrátit na soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.4.15 13:40

Tatkovi bylo na miste nehody receno ze si jej pozvou ke spravnimu rizeni ja zatim vic nevim. bezprostredne po nehode sem byla hodne v soku a odvazela me rzs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová