Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To víš že jo… Kluci maj kšiltovku a sluneční brýle a holčičí spermie růžové sukýnky
![]()
@Anonymní píše:
To víš že jo… Kluci maj kšiltovku a sluneční brýle a holčičí spermie růžové sukýnky![]()
Díky moc jste jednička bez vás bych na to nepřišla BRAVO!!!
![]()
Veškeré babské říkačky, propočty podle různých tabulek, kdy jsme počali, kolik nám je a tak pododně nám vyšla holka a šup za chvilku z toho bude KLUK:-)) Takže tomu nevěřím ani za mák, tak neporadím.. ![]()
@Anonymní píše:
Lze nějak určit pohlaví dítěte v době při sexu, znáte nějaké rady až babce či zaručeně odzkoušené.
Znám několika zaručených rad a podle nich jsme dělali už 2× holčičku. Jedna se jmenuje Pepík a druhá Honzík
kamarádka podle nich má chlapečka Verunku.
U kluka se má sexovat v den ovulace a u holčičky dřív, protože klučičí spermie jsou rychlejší a dívčí trvalejší. A ještě jsem někde slyšela/četla, že se má spát v noci po oplodnění severojižním směrem pro kluka a západ-východ pro holku.
Sex před ovulací - holka, sex v den ovulace - kluk. U nás 3× v praxi ověřeno, ale může to být samozřejmě náhoda.
@opinka píše:
Sex před ovulací - holka, sex v den ovulace - kluk. U nás 3× v praxi ověřeno, ale může to být samozřejmě náhoda.
jak moc dlouho pred ovulaci pro holku?
Za mě ne, příroda si poradí sama, nejsilnější jedinec vyhrává, rady nerady. Ale osobní zkušenost nemám, nikdy jsem nijak obzvlášť netoužila, aby se mi narodil právě kluk nebo holka, bylo mi to jedno.
Můžu se zeptat, po čem toužíš? ![]()
@Anonymní píše:
@opinka Ještě dotaz ovulace proběhne po MS?
U nás sex v den ovu a den po ovu a bude to holka. A hlavu jsem měla na sever ![]()
@opinka píše:
a znamena to, ze vsechny ty holky po umele inseminaci (IUI nebo jak to je) by meli mit kluka? Dekuju
Příspěvek upraven 23.04.15 v 21:15
Ovulaci má každá žena jindy. Ideálně 14. den po začátku MS, ale každé tělo funguje jinak. Jak to máš ty, to si ověříš buď u gynekologa nebo ovulačními testy nebo měřením bazální teploty. Orientovat se můžeš trošku i délkou cyklu, většina žen ji má 14 dní před začátkem další MS, takže pokud máš cykly třeba 32 dní, tak ovulace by mohla být 18. den po začátku MS.
Asi to vysvětluju blbě, zkus nastudovat někde, kde to vysvětluje někdo erudovaný.
@Kočislava jelikož jsme počali tři kluky tak dceru ale z toho máme pouze jen dva chlapce druhé miminko chlapec jsem o něj přišla
v těhotenství.
Lze nějak určit pohlaví dítěte v době při sexu, znáte nějaké rady až babce či zaručeně odzkoušené.