Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maxule je to blbý, ale podle mě se tam nevejdeš
. Radši bych se vymluvila na nevolnost z výšek.
Já bych na řetízák už nevlezla ani za zlaté prase a to z toho důvodu, že bych se spíš bála, aby se to se mnou neutrhlo a to jsem malá a hubená
Jinak bych se ztrapnění nebála, ono to tolik lidí nesleduje, udělej z toho když tak legraci. Zkus to a když to nepůjde, tak z úsměvem odejdi ![]()
Opravdu netuším, zda se tam vejdeš, ale bála bych se i toho, jestli ti na kolotoči nebude pěkně zle.
Jako děcku mi řetězák vadil. Kolem puberty, cca tak do 23 jsem mohla téměř na cokoliv, včetně centrifugy. No a pak jako když utne, bylo mi blbě na všem. Jak jsem na tom teď po 20 letech, to netuším, nemám odvahu to zkoušet.
Zítra přeji mnoho zdaru.
@Maxule píše:
Ahoj holky, vim ze to na první pohled může vypadat smesne, ale me to fakt trápí, tak prosím jen o seriózní odpovědi. Zítra mám jít asi po 20 letech na pout na retizkovy kolotoč a bojím se, jestli se mi vejde zadek do sedačky. Slyšela jsem totiž o jedné známé, ze se tam nevešla a musela s ostudou slézt zase dolu… A toho bych se fakt nerada dočkala. Nosim velikost 48/50 a obvod boku mám 123 cm. Prosím je tu někdo kdo s tím ma zkušenost? Nechci se ztrapnitDěkuji!
podle mě se asi nevejdeš - jak seš na tom se židlí takovou tou plastovou - zahradní? Máš ji na těsno? pokud jo tak řetízkáč je myslím menší… a než se stresovat jestli jo nebo ne užila bych si pouť jinak.. třeba cukrovou vatu, střelnici, strašidelnej hrad..
@Maxule a proč se do toho tak nutíš?
Běž na jiné atrakce, zbytečně se trápíš ![]()
Příspěvek upraven 21.04.15 v 22:10
@Maxule píše:
@jdukolem no do plastové židle si sednu v pohodě, nemusím se do ní nějak soukat, ale že bych tam měla nějak extra moc místa, tak to zase ne. Loni jsem na pouti byla na nějakém příšerném kyvadle a tam jsem se vešla, ale ten řetízák je fakt těsnej
pokud máš plastovou židli tak tak- jak se ti z ní vstává? ono kolikrát tam zapadneš a když vstáváš tak máš zadek v židli no… asi bych ten řetízkáč asi vynechala
..
leda to pojmout jako šou no.. nevím s kým tam jdeš a taky jak seš na tom s psychikou..mám kámošku taky má větší zadeček a ta by z toho udělala teda estrádu
a ještě by těm kolotočářům vynadala že to mají pro trpaslíky a ne pro normální ženský..ale to je o povaze - já bych na to teda neměla.. nejsem tak hubatá držka jako ona ![]()
No já bych do toho šla, a když se nevlezeš, tak to svěď na malé sedačky, co nejsou stavěny na pravé ženy
Jinak já jsem svého času měla velikost 46 cca a určitě jsem se vlezla, byla jsem korpulentní děcko ![]()
No, kdybych tam šla se známejma, tak si asi přispíším na pouť a napřed sedačku tajně vyzkouším
když máš strach z trapasu, aspoň bez nich ![]()
@Maxule Řetízák by si měla zvládnout. Pokud nemáš vyloženě všechen tuk v oblasti hýždí. Před zhubnutím jsem měla tu samu velikost a řetízák úplně bez potíží. Lákal mě ten co se toči vysoko, tam byly plastové sedačky a bála jsem se trapasu, že se tam nevejdu. Takže úplně vím, jak se cítíš. Stála jsem u kolotoče a pozorovala lidi, co odcházeli, zda je někdo také tak silný jako já. Manžel říkal, ať to nehrotím, jdu blíž, vyzkoušet si to, že na tom nic není. K tomu jsem odvahu nedostala.Ten trapas bych bývala neustála. Ale nyní už se na něj chystám.
S velikostí 42 už bych to měla dát v pohodě.
@Anonymní píše:
@Maxule Řetízák by si měla zvládnout. Pokud nemáš vyloženě všechen tuk v oblasti hýždí. Před zhubnutím jsem měla tu samu velikost a řetízák úplně bez potíží. Lákal mě ten co se toči vysoko, tam byly plastové sedačky a bála jsem se trapasu, že se tam nevejdu. Takže úplně vím, jak se cítíš. Stála jsem u kolotoče a pozorovala lidi, co odcházeli, zda je někdo také tak silný jako já. Manžel říkal, ať to nehrotím, jdu blíž, vyzkoušet si to, že na tom nic není. K tomu jsem odvahu nedostala.Ten trapas bych bývala neustála. Ale nyní už se na něj chystám.S velikostí 42 už bych to měla dát v pohodě.
Hele ja mam pr.el 111cm a obavam se ze bych se tam vesla ale uz se nedostala ven. Akorat ja bych si tim hlavu nedelala a nornalne bych znamym rekla: „Hele sorry lidi tam se mi nevleze pr.el“ ![]()
Podle mě se tam vejdeš, to dávno nejsou řetízkáče pro děti, většina těch spešl atrakcí je pro puberťáky a dospělý. A máš chlapa v pohodě, tak se vykašli na ostudu na venkovský pouti.
@Maxule moc to hrotíš. ![]()
Stalo se mi to taky a nejlepší bylo se tomu zasmát taky a s dotazem, zda nemají dvojsedačku se zasmáli všichni a bylo.
Žádné posměšky, či ukazování prstem jsem nezažila.
Pokud ti je náct, tak tvé obavy chápu. ![]()
Povznes se a řekni hned na začátku, že máš obavy z toho, že nenarveš své pozadí do sedačky. ![]()