Praskla mi sádra a jsem v jiném městě

8
6.8.22 20:50

Praskla mi sádra a jsem v jiném městě

Praskla mi dnes sádra na ruce, kterou mám kvůli povolenym vazům. Jsem však mimo své rodné město, kde jsem byla na ošetření a nemám sebou papír o tom, co s tou rukou mám. Nevíte, zda je možné si tedy zajít v jiném městě na pohotovost, aby mi dali novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1113
6.8.22 21:04

Klidně bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
6.8.22 21:08
@D_Tomsova píše:
Praskla mi dnes sádra na ruce, kterou mám kvůli povolenym vazům. Jsem však mimo své rodné město, kde jsem byla na ošetření a nemám sebou papír o tom, co s tou rukou mám. Nevíte, zda je možné si tedy zajít v jiném městě na pohotovost, aby mi dali novou?

a není nikdo doma, že by ti to odfotil a poslal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.8.22 21:18

Šla bych, buď tomu budou věřit nebo si vazy zkontrolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.8.22 21:20

Jdi do nemocnice
Musí tě ošetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
6.8.22 21:22

@D_Tomsova asi si budou muset vystačit s tvým popisem, pokud nemáš nikoho, kdo by ti ten papír odfotil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.8.22 21:28

@vokishka poprosila jsem bratra, ale vykašlal se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
6.8.22 21:42

Mému dítěti tehdy (za jiných okolností teda) sádru rozřízli a pak ji zase zpátky nasadili a spojili, to jsem koukala, že nedali novou. Takže je možné, že když někam přijdeš se zlomenou sádrou, nebudou se pídit a prostě to opraví. Pokud se domů hned tak nedostaneš, normálně bych to jinde zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.8.22 21:46

Opravi to asi kdekoliv, ale tedy neni to vec, se kterou je treba courat na pohotovost. Takze bych dojela rano na chirurgickou ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.8.22 07:14

@j.a.n.i1 problem je ten, že já se ráno nikam nedostanu. Musím být na 7 v práci a cesta do ní mi trvá hodinu a volno žádné nedostanu, protože nejsou lidi. Zkusila jsem to na polohotovosti, ale tam mě vykopli ať si zajdu druhý den (tedy dnes) na chirurgickou polikliniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
8.8.22 07:26

@D_Tomsova Tak vykopli te zcela logicky, pohotovost neni pro ty, co nemají v běžné ordinacni dobe cas, ale pro ty s akutnim stavem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.8.22 07:46

@j.a.n.i1
Nepřijde mi to zcela logický, když mě z tý sádry bolí celá ruka a dost nepříjemně mě to tlačí. Navíc díky tomu povolení sádry nemám už zápěstí v klidu což asi není úplně dobře, když ta sádra to měla držet zpevněné.
Taky se mi tohle stalo již v sobotu. Co vím tak v sobotu žádná běžná ordinace není otevřená, takže mi to docela akutní přišlo, když jsem tam přišla v neděli s tím, že je to prasklé a bolí to. A pokud chcete napsat ať si to sama upevnim tak jsem to v sobotu zkoušela, ale povolilo to.
Chápu, že jsem na internetu, ale nejsem malé dítě, abyste mi tykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
8.8.22 07:52

@D_Tomsova Na foru se běžně tyka… A pokud je to tedy tak akutní, tak nejak nevim, proc ted nesedis v čekárně na te chirurgické ambulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák