Prasklá plodová voda

361
17.1.12 11:10

prasklá plodová voda

ahoj holky, jak poznám, že mi praskla plodová voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
17.1.12 11:13

No třeba u mě to byl tak trochu pocit jako bych se počurala a nějak to nepřestávalo.Ale může začít téct i pomalu po troškách.Každopádně pokud začne téct tak poteče až do porodu.

• Citovat
  • Upravit
31594
17.1.12 11:14

No buď to z tebe zkrátka poteče, to poznáš. Případně budeš mít najednou mokro v kalhotkách a apk se to bude opakovat, nemůžeš to ovlivnit stažením svalů jako když chceš zadržet čurání.
Při podezření na prosakování vody si dej vložku, úplně nejlíp tu porodnickou, na normální může pak test na plodovku zkreslit různá parfemace a jiné přídavky, co se teď dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.1.12 11:16

já jsem cítila jak mi skrz rodila něco teče (někdy to cítím i u MS)…netekla na poprvé moc, tak jsem si nebyla jistá. Tak jsem si vzala vložku a čekala co bude, za chvilku to bylo jasnější.

každopádně se to dá zjistit testem u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.1.12 11:18

otočila jsem se na posteli a najednou ze mne vytekl bazének :mavam:
Nemáš šanci to přehlédnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21922
17.1.12 11:19

Me proste prdla a totalni prutrz,dokonce bylo slyset takove lupnuti,neslo to zamenit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.1.12 11:22
burgundy píše:
Nemáš šanci to přehlédnout :jazyk:

Mě u prvního též praskla voda naprosto nepřehlédnutelně, i to vnitřně luplo a zabolelo a pak to teklo čůrkem, ale u druhého jsem vstala a najendou jen mokrý kalhotky, ani na zem to neproteklo. Ale pak mi to pravidelně „ucvrkávalo“ a vždycky když jsem se vycpala plínkou, tak třeba za 15min už byla alespoň trochu mokrá. Takže podle mě to jde přehlédnout, obzvlášť pokud by dítě bylo už napasovaný dole hlavou a otvor spíš sestupováním do porodních cest ucpávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.1.12 11:28

díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.1.12 11:34

Mě tekla jen trochu, takže mokro mezi nohama a trochu na stehnech- ale ten pocit,jak ze mě tekla si pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.1.12 11:45
Gladys píše:
burgundy píše:
Nemáš šanci to přehlédnout :jazyk:
Mě u prvního též praskla voda naprosto nepřehlédnutelně, i to vnitřně luplo a zabolelo a pak to teklo čůrkem, ale u druhého jsem vstala a najendou jen mokrý kalhotky, ani na zem to neproteklo. Ale pak mi to pravidelně „ucvrkávalo“ a vždycky když jsem se vycpala plínkou, tak třeba za 15min už byla alespoň trochu mokrá. Takže podle mě to jde přehlédnout, obzvlášť pokud by dítě bylo už napasovaný dole hlavou a otvor spíš sestupováním do porodních cest ucpávalo.

Tak nějak jsem to měla já. Od rána jsem si nebyla jistá, jestli se nepřipočůrávám :lol: (malá mi ležela na močáku, takže jsem občas ucvrnkla). Vzala jsem si vložku s tím, že uvidím a kdyby se mi to nezdálo, tak odpoledne pojedu. Přeci jen se voda pořád tvoří, takže když by tekla takhle maličko, tak jí tam bude pořád dost. Moje mamka nakonec zpanikařila a donutila mě jet na kontrolu do špitálu ještě před polednem :P a tam mě při vyšetřování rupla úplně. Tak ještě, že jsem jela, jinak bych si to doma musela po sobě uklidit a máme všude koberce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.1.12 11:56

Hmm,tak já měla jen dost mokrou intimku,ale jelikož sjem trpěla na těhu výtoky tak jsem si říkala, zase něco :roll: Když byla i ta druhá celkem dost mokrá(asi po 4hod) tak mě manžel odvezl do porodky s vložkou na test(dokopala mne tam mamka já si říkala, že nebudu trapčit zase s nějakým výtokem). (pak už jsem měla sucho) No, byla to plodovka- takže mě domů už sestra nepustila-ale rodit se mi nechtělo to až za 3dny a po celém dni neuspěšnýho vyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
17.1.12 11:58

Tak u mě to nešlo nepoznat.Taky jakoby rupnutí nebo jak to popsat a kaluž vody.Než sem doklusala do koupelny málem sem vytopila byt :mrgreen: a nejhorší bylo,že sem se taak snažila to pozastavit a ono to fakt nejde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.1.12 12:02

Mě u prvního těhotenství vytekla do postele,v noci jsem se zvedla že půjdu na záchod a taková kaluž tam :oops: :D U druhého mi ji museli napíchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.1.12 12:06

jo, já jsem si také nebyla jistá, jestli to není zas výtok, občas jsem měla takovej vodovej..... já vlastně ani nevím kdy mi ta voda odtekla celá…v porodnici pak už nic neteklo celejch 12 hodin nebo kolik, tak možná pak do vody kam jsem rodila (a to jsem slyšela někoho tvrdit, že to zvedne hladinu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.1.12 12:14
suik píše:
jo, já jsem si také nebyla jistá, jestli to není zas výtok, občas jsem měla takovej vodovej..... já vlastně ani nevím kdy mi ta voda odtekla celá…v porodnici pak už nic neteklo celejch 12 hodin nebo kolik, tak možná pak do vody kam jsem rodila (a to jsem slyšela někoho tvrdit, že to zvedne hladinu :lol: )

To je taky možné :lol: Dcerka se naplácla dolů, takže kus mi odtekl při tom vyšetřování při příjmu, to byla povodeň, že jsem věřila, že to prostě musí být vše, ale když se o tři hodiny později narodila, tak jsem jim vyplavila i ten stoleček pode mnou s nástroji :lol: PA to okomentovala slovy „sestři, máme tady plaváčka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí