Prasklá plodová voda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
17.1.12 12:14
suik píše:
jo, já jsem si také nebyla jistá, jestli to není zas výtok, občas jsem měla takovej vodovej..... já vlastně ani nevím kdy mi ta voda odtekla celá…v porodnici pak už nic neteklo celejch 12 hodin nebo kolik, tak možná pak do vody kam jsem rodila (a to jsem slyšela někoho tvrdit, že to zvedne hladinu :lol: )

To je taky možné :lol: Dcerka se naplácla dolů, takže kus mi odtekl při tom vyšetřování při příjmu, to byla povodeň, že jsem věřila, že to prostě musí být vše, ale když se o tři hodiny později narodila, tak jsem jim vyplavila i ten stoleček pode mnou s nástroji :lol: PA to okomentovala slovy „sestři, máme tady plaváčka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
17.1.12 15:31

mně prdla voda ráno v posteli, dokonce jsem slyšela 2× lupnutí a pak trochu vody vyteklo. Pak jsem si už hezky vyznačila cestičku na záchod :mrgreen: …přítel lítal s hadrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.23 00:02

Holky SOS :mrgreen: doufám že tady je někdo ještě vzhůru a poradí vyjukané více méně prvorodičce. Nebo teda budu rodit podruhé, ale první dítko bylo už ve 33tt týdnu akutním císařem takže sice budu rodit podruhé, ale tuhle situaci ještě neznám :D dnes jsem 39+5 a právě mě vzbudil pocit že ze mě něco vyteklo, došla jsem na záchod a ještě to trochu teklo, byla to určitě plodovka, ale množství tak, že to rozhodně ještě není všechno a po chvilkách pořád odtíká. Je čirá, bez zápachu. Streptokok negativní, přirozený porod dovolen. A teď teda k mé otázce, nevím jestli s tímto jet už do porodky když ještě nemám ani kontrakce nebo si můžu vzít vložku a zkusit si ještě chvilku pospat a nabrat síly? Děkuji a moc se omlouvám za stupidní dotaz, ale přijde mi jako blbost jet hned a pak tam zbytečně „jen“ tak čekat jestlii rozumíte, přece jenom to může ještě trvat hodiny, zároveň nechci nic zanedbat… Moc děkuji všem co dočtou až sem a bez urážek a výsměchu mi poradí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
547
19.11.23 00:08
@Anonymní píše:
Holky SOS :mrgreen: doufám že tady je někdo ještě vzhůru a poradí vyjukané více méně prvorodičce. Nebo teda budu rodit podruhé, ale první dítko bylo už ve 33tt týdnu akutním císařem takže sice budu rodit podruhé, ale tuhle situaci ještě neznám :D dnes jsem 39+5 a právě mě vzbudil pocit že ze mě něco vyteklo, došla jsem na záchod a ještě to trochu teklo, byla to určitě plodovka, ale množství tak, že to rozhodně ještě není všechno a po chvilkách pořád odtíká. Je čirá, bez zápachu. Streptokok negativní, přirozený porod dovolen. A teď teda k mé otázce, nevím jestli s tímto jet už do porodky když ještě nemám ani kontrakce nebo si můžu vzít vložku a zkusit si ještě chvilku pospat a nabrat síly? Děkuji a moc se omlouvám za stupidní dotaz, ale přijde mi jako blbost jet hned a pak tam zbytečně „jen“ tak čekat jestlii rozumíte, přece jenom to může ještě trvat hodiny, zároveň nechci nic zanedbat… Moc děkuji všem co dočtou až sem a bez urážek a výsměchu mi poradí :kytka:

Ahoj, já bych jela. Mě prdla voda, první dvě hoďky nic a pak najednou kontrakce, ale to už jsem byla v porodnici, naštěstí. Za další dvě hoďky bylo mimino na světě a mezi kontrakcemi žádné pauzy, to bych už v autě cestou do porodnice moc nedávala ;) a byla jsem taky po CS 33+5tt, tak jsem nevěděla co čekat, raději jsme jeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14981
19.11.23 00:08
@Anonymní píše:
Holky SOS :mrgreen: doufám že tady je někdo ještě vzhůru a poradí vyjukané více méně prvorodičce. Nebo teda budu rodit podruhé, ale první dítko bylo už ve 33tt týdnu akutním císařem takže sice budu rodit podruhé, ale tuhle situaci ještě neznám :D dnes jsem 39+5 a právě mě vzbudil pocit že ze mě něco vyteklo, došla jsem na záchod a ještě to trochu teklo, byla to určitě plodovka, ale množství tak, že to rozhodně ještě není všechno a po chvilkách pořád odtíká. Je čirá, bez zápachu. Streptokok negativní, přirozený porod dovolen. A teď teda k mé otázce, nevím jestli s tímto jet už do porodky když ještě nemám ani kontrakce nebo si můžu vzít vložku a zkusit si ještě chvilku pospat a nabrat síly? Děkuji a moc se omlouvám za stupidní dotaz, ale přijde mi jako blbost jet hned a pak tam zbytečně „jen“ tak čekat jestlii rozumíte, přece jenom to může ještě trvat hodiny, zároveň nechci nic zanedbat… Moc děkuji všem co dočtou až sem a bez urážek a výsměchu mi poradí :kytka:

Ja jsem takto v prvnim tehotenstvi (36 + 5) jela. Je pravda, ze kratce po prijezdu do porodnice mi zacaly kontrakce, ale to jsem doma nemohla vedet. Byla jsem rada, ze jsem “pod dozorem”, byla jsem diky tomu klidnejsi. Porod teda trval 41 hodin. Ale v podobnem pripade bych urcite zase jela do porodnice hned, necekala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.23 00:16

Děkuji, už kontroluju tašky a radši pojedu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14981
19.11.23 00:18
@Anonymní píše:

Spravne rozhodnuti. Preji hladky porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.11.23 00:27
@Anonymní píše:

Bez kontrakci bych nejela. Muze to jeste dost trvat. A budou mit mozna tendence ti to nejak rozjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.11.23 00:35

@Lucie_Sx ono je to těžké, já už při příjmu byla na šest cm bez kontrakce a pak jak začaly, tak jsem byla na 9,5 za 30 minut, bylo to pak rychle. Kdybych doma čekala na kontrakce, tak už bych v autě prostě neuseděla a to máme do porodnice 20 minut. A stejně se všude na kurzech doporučuje dojet do porodnice po odtoku vody za 2 (někdy za 4) hodiny nejpozději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.23 00:35
@Lucie_Sx píše:
Bez kontrakci bych nejela. Muze to jeste dost trvat. A budou mit mozna tendence ti to nejak rozjet.

No toho přesně se bojím. Sakra teď jsem zase na vážkách :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
19.11.23 00:36
@Lucie_Sx píše:

Mi v sedm praskla voda, v devět byl syn na světě. Kontrakce jsem měla tak půl hodiny před tím než se narodil. Čekat na kontrakce, tak rodím doma…byl to první porod…

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
19.11.23 00:36
@Anonymní píše:
No toho přesně se bojím. Sakra teď jsem zase na vážkách :mrgreen:

Prosím tě jeď, viz můj příspěvek výš. Ať jde vše hladce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.23 00:39

Jedu, děkuji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
34322
19.11.23 00:40
@Anonymní píše:
No toho přesně se bojím. Sakra teď jsem zase na vážkách :mrgreen:

Jak se doma citis? Pohoda, bezpeci? Ciste pocit.
Jestli jo, tak neni kam spechat.
Jestli se citis jako na trni, ze uz bys tam nemela byt, tak jed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.11.23 00:42
@Anonymní píše:
Jedu, děkuji všem :kytka:

Rozhoduj se podle sebe, ne podle emimina.
Klicovy je tvuj pocit ze sebe sama.
Telo podvedome vi, jak moc to mas ci nemas rozjete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí