Proč je každé těhotenství jiné?

139
17.1.12 09:40

Proč je každé těhotenství jiné?

Ahojky,
omlouvám se za hloupý dotaz, ale nevíte někdo, proč je každé těhotenství jiné, co se týče příznaků, nevolností, atd? Beru samozřejmě v úvahu jednu osobu. Pokud otěhotní poprvé a špatně jí není, proč je jí špatně při druhém těhotenství, když se jedná o ten samý organismus a ty samé hladiny pořád stejných těhotenských hormonů? Vždyť pokud jednou ty hormony snáší dobře, musí je snášet stejně i o pár měsíců později :think:

Jen mi to vrtá hlavou, nechápu to… :oops:
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
17.1.12 09:43

Mě při obou těhotenstvích nebylo špatně ani jednou…obě probíhaly v pohodě. Ale myslím si že se mýlíš, že hladina hormonů není stále ta samá. Organismus jedince se mění celý jeho život, odolává nemocem, nástrahám, prostě vždy to není totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.1.12 09:44

Protoze i jedno telo nikdy neni stejne ;)
Muze v tom hrat roli vek, kondicka, stres, zivotni podminky, vaha, a taky myslim ze i psychika… to je alespon muj nazor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.1.12 09:49

Přesně jak píše barča, nebo můžeš mít třeba i jinou hladinu hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.1.12 10:00

Aha, tak jedině, že by ta hladina hormonů fakt byla u každého těhotenství jiná. To s tím věkem, váhou, apod. se mi nezdá… Tak děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
17.1.12 10:10
Barca12345 píše:
Muze v tom hrat roli vek, kondicka, stres, zivotni podminky, vaha, a taky myslim ze i psychika… to je alespon muj nazor :kytka:

presne souhlasiiiiiiim,vyborne napsane :pankac: :pankac:  :pankac:

ja bych druhe chtela aby bylo jine,jelikoz to prvni bylo hrozny,sileny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
17.1.12 10:12

Taky se divím :) U předchozích dvou těhu mi bylo zle na kvadrát, teď nic :mrgreen: Né, že by mi to vadilo, jen mě to teda znervózňuje. Že se třeba mimčo nevyvýjí, tak jak by mělo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12605
17.1.12 10:14
Barca12345 píše:
Muze v tom hrat roli vek, kondicka, stres, zivotni podminky, vaha, a taky myslim ze i psychika… to je alespon muj nazor :kytka:

Teď se teda omlouvám za off topic, ale kdo uhádne, co jsem poprvý přečetla místo kondička? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.1.12 10:15
bjetuschka píše:
Barca12345 píše:
Teď se teda omlouvám za off topic, ale kdo uhádne, co jsem poprvý přečetla místo kondička? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já myslím, že vím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 10:16

bjetuschka :mrgreen: konvička :lol:

• Citovat
  • Upravit
11689
17.1.12 10:19
bjetuschka píše:
Barca12345 píše:
Teď se teda omlouvám za off topic, ale kdo uhádne, co jsem poprvý přečetla místo kondička? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.1.12 10:25
awantia píše:

Tak nějak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 10:33

Kakika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12658
17.1.12 10:46

Neodpoviem teda z toho zdravotneho hladiska :-) to neviem :-) ale u nas v rodine je napr vzdy tehu s klukom komplikovanejsie ako s holkou :-)

A u mna keby som co i len tusila ake bude toto tehu, tak by som asi este par rokov pockala kym bude mladsia uplne samostatna :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
17.1.12 10:55
awantia píše:

Těsně vedle, ikdyž konvička zní taky dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek