Prasknutí folikulu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
6.6.13 19:33

@ajleenka Ach jo, první mimčo šlo dobře a to druhé nejde? :zed: :zed: Držím palce, ať se zadaří… :hug: A můžu se zeptat? Ty chodíš před tím IUI i na nějakou stimulaci? nebo čím tě stimulují? „nemažeš“ si těmi IUI pokusy IVF pokusy? (někde jsem to slyšela, tak se ptám) děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
6.6.13 20:09

@chcimimi Před iui nestimuluji ničím, děláme ho v přirozeném cyklu. Doteď jsem měla ovulku v pohodě, to až teď se to po… tou cystou - takže byly vlastně dva anovulační cykly (jeden ten, kdy vajíčko neprasklo a vznikla z něj cysta a ta mi vydržela až do dalšího cyklu, kdy mi ji zjistili na ultrazvuku a díky ní folík taky nebyl). Tak teď jsem zvědavá. Iui nemá na ivf vliv, pojišťovna hradí 6 pokusů za rok, u ivf ti to nic nemaže. V některých carech se za iui ještě drobně připlácí, mi třeba doplácíme. Jo a jinak si akorát před iui píchám ovitrelle/pregnyl, aby folikul dozrál a načasovalo se prasknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
7.6.13 08:43

@ajleenka Tak ať se brzy zadařííííí :hug: Já budu v pondělí volat poprvé do CAR, tak držte palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erousek
7.6.13 10:59

Ahojte holky, moc se přeem omlouvám, že se cpu do diskuze, mám velikánskou prosbu, aby jste mi poradily. Včera jsem byla na UTV a tam mi našel Dr. v levém vaječníku folikul 2cm, vyprosila jsem si pregnyl, dal mi na něho recept, ať si ho koupím sama. Mno jenže u nás ho v žádné lékárně nebyl, tak mi ho objednali na dnešek, ale píchnout si ho můžu až večer, volala jsem doktorovi jestli to nevadí a on mi řekl, že ne, že den zpoždění není problém, ale mám strach, když na to vlítneme večer jestli nebude pozdě. Mám jinak PCO, stimuluji clostylbegytem a teď mám po 2 měs. jeho užívání takový pěkný folík, tak mám strach, aby jsme něco nepokazili. Děkuji Vám moc za odpověď. :,(

• Citovat
  • Upravit
7693
7.6.13 11:23
@Erousek píše:
Ahojte holky, moc se přeem omlouvám, že se cpu do diskuze, mám velikánskou prosbu, aby jste mi poradily. Včera jsem byla na UTV a tam mi našel Dr. v levém vaječníku folikul 2cm, vyprosila jsem si pregnyl, dal mi na něho recept, ať si ho koupím sama. Mno jenže u nás ho v žádné lékárně nebyl, tak mi ho objednali na dnešek, ale píchnout si ho můžu až večer, volala jsem doktorovi jestli to nevadí a on mi řekl, že ne, že den zpoždění není problém, ale mám strach, když na to vlítneme večer jestli nebude pozdě. Mám jinak PCO, stimuluji clostylbegytem a teď mám po 2 měs. jeho užívání takový pěkný folík, tak mám strach, aby jsme něco nepokazili. Děkuji Vám moc za odpověď. :,(

Ahojky :hug: Pokud Dr. řekl, že to nevadí, tak se tím nestresuj :-) Přeji ať se vám zadaříííí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.6.13 14:36

@ajleenka @chcimimi holky je to hrozný, když si vemete, že někdy to jde a další mimčo už prostě ne. :zed: :zed: Já jsem poprvé otěhotněla (bez jakýchkoliv prášků či vitamínů) po dvou snaženích. Bohužel, jak už jsem psala skončilo to potratem, ale to už je na jiné téma… :evil:
No každopádně nesmíme ztrácet naději. Uričtě i na nás se brzy usměje štěstí a budeme mít ty tolik vytoužené uzlíčky štěstí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.6.13 14:38

Erousek
Jak píše @chcimimi - jestli Dr řekl, že to nevadí, tak asi něco ví! Diplom přeci nedostal zbytečně ;) Věř mu, určitě ví co dělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.6.13 14:39

Holky dnes jsem zkoušela TT a našla jsem tam ducha 8o Myslíte, že mám nějakou naději?? Někde jsem četla, že to může ukazovat falešně po té injekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erousek
7.6.13 16:11

Rita
Mockrát ti děkuji za odpověď, Dr. si právě nejsem jistá, pže mi vše moc oddaluje,,, ale uklidnila jsi mě..každopádně nebudu zahálet - píchnu injakci, zasnažíme se a uvidíme:). Mno jinak naději s tím duchem máš.., ale je pravda, že po injekci se musí počkat delší dobu, pže opravdu ovlivňuje výsledky. Držím všem pěstičky, ať to výjde.:)

• Citovat
  • Upravit
2833
7.6.13 16:28

Erousek
My se začali snažit následující den po injekci. I když podle mě to nemá moc velký vliv. Jak jsem se někde dočetla, tak spermie počkají v těle až 5 dní. Takže snad si cestu najdou :mrgreen:, až začne probíhat ovulace.
Díky za podporu a taky Ti moc přeju, ať vám to vyjde. Třeba právě tento měsíc to vaše snaženíčko bude úspěšné :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Erousek
7.6.13 19:54

Rita84

Už se nám podařila píchnout injkce a raději jsme to hned pojisili…budeme se teď snažit každý den. Bylo by to krásné, kdyby jsi měla pravdu a tento měsíc se nám to povedla..byla bych šťastná jak blecha, jak dlouho se snažíš miminko?? :)

• Citovat
  • Upravit
Erousek
7.6.13 19:55

Omlouvám se, nějak mi vynechávají písmenka.. :)

• Citovat
  • Upravit
13536
7.6.13 21:19

Ahoj, tak na dnešní kontrole jsem dopadla tak, že potvora cysta naštěstí odešla a na druhém vaječníku mám folikul 16mm. Zítra večer budu píchat Ovitrelle a v pondělí, jdeme na iui. :dance: Takže z cyst nemějte obavy, opravdu odejdou samy. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.6.13 23:36

Erousek
Fakt vám to moc přeju, aby se vám to tenhle měsíc podařilo… aby tohle snažení bylo to úspěšný!! :kytka:
Jinak my se snažíme něco málo přes rok. Jednou se mi sice podařilo otěhotnět, ale bohužel jsem potratila. :evil:
A jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
7.6.13 23:39

@ajleenka
Ahoj kočko :mavam:
Mám z Tebe radost, samé dobré zprávy. To je super :potlesk: :potlesk:
A s tou cystou jsi mě trochu uklidnila :palec: Je pravda, že většinou odejdou s MS? Mně MS ne a ne dorazit… :cert: Tak jak se to může „odplavit“ mně? :think: Dnes jsem 45DC a pořád nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí