Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja brala po smrti taty. Neni to vylozene na spani, ale zvladla jsem diky tomu pohreb, rict detem, ze dedecek umrel atd.
Uprimnou soustrast ![]()
Já potřebují hlavně spát. Takže nevím právě, zda mě to otupi a budu spát jak beránek.
@Toma18 lexaurin te sklidni, spát bys mohla… ale vyloženě na spaní neni. Krátkodobé lze třeba zolpidem,… ale většina léku na spaní je dost návykových… zkus ten lexaurin a uvidíš ale dlouhodobě bych ho také nebrala
@Toma18
Brala jsem je při psychické zátěži a pomohl mi, byla jsem klidnější, ale že bych byla ospalá, to ne. Každopádně spaní po něm budeš mít určitě lepší, a to právě proto, že budeš klidná a psychicky ve větší pohodě.
@Toma18
Na spani to uplne neni,ja vzdycky usla a za 3hodky se vzbudila. Ale ja teda trpela nespavosti nez tata zemrel. Noc pred tim nez zemrel, tak jsem se paradoxne vyspala.
Drzim palce, je to tezky. U nas to je taky cerstvy
Kdysi jsem brala půlku na spaní a za mě ok
vypne ti to ten věčně šrotujici mozek..
Já v krizové situaci měla neurol a po tom jsem tedy spala velice slušně. Ale taky to bylo jen jako nouzové řešení v nejhorších dnech.
Me doktorka řekla, ze si mám vzít jeden prášek, ale jelikož mám silný, tak jen půlku a kdybych se probudila, tak si mám vzít další nebo neurol, mám totiž oba.
@Toma18 me Lexaurin pomohl k potlaceni negativnich emoci, neni to vylozene lek na spani