Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@deliska Pohádat se kvůli takové kravině? Normálně jí kontaktuj a je to, vždyť o nic nejde ![]()
Ja osobne na slepovane vztahy neverim. Jako jo, klidne ji napis. Mozna se ti ozve. Mozna ne. Ale pocitej s tim, ze za ty dva roky jste kazda jinde a ze je minimalni sance navazat. Nemluve o tom, ze ji neco mohlo vadit dlouhodobe. A ta hlaska o chrapani mohla byt jenom povestna posledni kapka.
@deliska píše:
Aha tak nevychladla pry co je mi do toho
Takže jsi jí napsala? A odpověď byla co ti je do toho? Hmmm, těžko říct no, určitě šlo jen o to chrápání?
To spíš vypadá, žes jí něčím pila krev, nebo něco udělala, co si možná ani neuvědomuješ…
@deliska Jednoduše jí zavolej a zeptej se jí, jestli by nešla na kafe.
@deliska píše:
Aha tak nevychladla pry co je mi do toho
Takže jsi začala váš kontakt tím, jestli vychladla?
nebo cos jí napsala?
@Malaga Tak doufám, že napsala něco ve smyslu „ahoj, jak se máš?“ ![]()
@deliska muselo jí něco vadit. Kvůli takové kravině dobré přátelství neskončí ![]()
To určitě neskončilo jen kvůli chrápání, v tom bylo i něco jiného, ačkoli teda nechápu, jaký má smysl někomu říkat, že chrápe, když s tím dotyčný těžko něco udělá. Rozumím, proč ji to naštvalo. Asi bych to nechala být. Nemá cenu se k tomu vracet a trápit se, když druhá strana zjevně nemá zájem.
Tak pokud to bylo jen kvůli chrápání, tak takový typ hádek bych si přála, kdybych mohla vrátit čas
napsala bych jí jak se má a jestli nechce zajít na kafe… a jak píší holky, tak možná bych přemýšlela jestli jsi ji nenaštvala ještě něčím jiným.. Já ze svojí zkušenosti už ukončeným přátelstvím atd. nedávám šanci..