Přátelství na FB proč nejde

Anonymní
21.4.20 07:15

Přátelství na FB proč nejde

Ahoj. Přicházím s blbý dotazem ???? Ale dost mě zajímá, jak Facebook funguje. Moc na něj nechodím, takže se extra nevyznám. Každopádně k „problému“… Najela jsem na profil známého a poslala mu žádost o přátelství. Když jsem se teď podívala na jeho profil, tak už tam není ikonka „přidat do přátel“ nebo „žádost odeslána“. Prostě to tam vůbec není a už je tam jen ikonka na zprávu… Mohu vědět, čím to je? Už se mi to stalo podruhé, co jsem někomu poslala žádost a když jsem se podívala na profil po nějaké době, tak ta ikonka o přidání do přátel úplně zmizela????????‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1884
21.4.20 07:19

Tak asi zadost prijal a uz je v přátelích, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
21.4.20 07:22

Buď je v přátelích a nebo tě označil za spam. To pak můžeš profil najít, ale přidat do přátel zmizí a zůstane jen poslat zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
21.4.20 07:55

Jak píšou holky, buď tě do přátel nechtěl a žádost odmítl, nebo už ho máš v přátelích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
21.4.20 09:32

Jde to taky nastavit v soukromí, aby tě nikdo nemohl požádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.4.20 10:20

Ahoj, tohle se stane, když někdo tvou žádost o přátelství odmítne a pak označí jako spam. Toto označení spamu zajistí, že mu daná osoba už nikdy nebude moct odeslat žádost o přátelství, což se stalo tobě. Já tuto funkci využila, když si mě chtěl do přátel přidat chlap, kterého nemám v lásce a jen odmítnutí žádosti nepomohlo. Čímž neříkám, že jsi taková ty, jen popisuju, jak ta funkce funguje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.6.22 06:24

@brokoliccaa přidávám se zdovolenim.. kdyz jsme u toho spamu prosím kdyz tu danou osobu odstraním zadost tak jak ho dam do toho spamu?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová