Mamka vyhazuje jídlo

Anonymní
20.4.20 20:21

Mamka vyhazuje jidlo

Dobry vecer, dneska jsem jela mamce predat velky dvoutydenni nakup, od dob karanteny ji jidlo vozim na zahradu, den dva dopredu mi posle seznam, divala jsem se zezacatku te chce treba 12 jogurtu, od kazdy smetany dve, mnozstvi masa, ale rikala jsem si ze si asi chce narvat mrazaky. No a dnes jsem u ni byla opet, neco se ji porouchalo na pc tak jsem sla dovnitr se na to podivat, a v pytli vyhozene prosle jogurty, zabalene maso, tvaroh… pry to zapomela vyhodit nez jsem prijela. Tak se ji ptam proc mi toho pise tolik, kdyz to nesni, a pry nebyla chut a nebo nemela naladu varit.Taky mohla zavolat a u nas by se se to zdelalo.Zije sama. No a jedte me vypakovala at se nestaram, ze mi prece dava penize a ze si za ne muze koupit co chce a co si s tim udela je taky jeji vec ano pravda ale. No me je to hrozne lito, kor jeste ted :( dalsi tyden bych rada nakoupila uvazlive podle sebe ale mam strach aby se neurazila a nevyrazila sama busem do mesta, uz je stara a nemocna :,( chtela jsem to resit ale skoro doslova me vykopla ze zaprazi, volala jsem ji a vytipla to

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
20.4.20 20:23

Není tvá maminka psychicky nemocná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
20.4.20 20:26

Kolik je mamce let? Podle mě další důkaz, že lidem z karantény hrabe, ztrácí kontakt s realitou a schopnost zdravého úsudku. Hlavně ti stáří, co nevystrci paty z domu. Nenadelas nic, jedině jí nenakupovat. 12 jogurtů ob den pro jednoho je drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.4.20 20:26

Nenaděláš nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.4.20 20:29

No, má ale pravdu, i když to nemá logiku. Její peníze, její nákup a výběr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
20.4.20 20:29
@Enmamma píše:
Není tvá maminka psychicky nemocná?

Věřím tomu, že spoustě lidem se spustí psychické onemocnění nebo se zhorší to stávající. Hledala bych ještě další příznaky, to, že kupi a schranuje jídlo bohužel o ničem nevypovídá.

Já osobně bych přestala nakupovat, nehodlám podporovat plýtvání a svůj čas věnovat něčemu, co nemá cmve finále smysl.
Tak ať si jede nakupovat sama. Pokud je to zdravá důchodkyně, zase tak ohrožena není, v autobuse a v obchodě roušku, s sebou desinfekční gel a ať si jede nakoupit v době vyhrazené pro důchodce :nevim:

S takovým přístupem nám všem spíš hrabne, než že umře na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.4.20 20:30

Kde maminka bydlí? Jestli třeba na vsi nebo malém městečku by mohla dát přebytky někomu za vrata pro zvířata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
20.4.20 20:30

Přesně, nenaděláš nic, když si to platí, může si s tím dělat, co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.4.20 20:40

12 jogurtů na dva týdny není žádná hrůza. :roll: Třeba má strach z nedostatku, bůhví co si prožila. Navíc je i možné, že se jí to stalo poprvé, a teď k tomu přihlédne. Krom toho,
třeba jí fakt bylo téhle týden zle, tak snad jí kvůli tomu nechcete omezovat příjem živin… Já to třeba měla odhadnuté dobře, jen jsem nepočítala s nechutenstvím, a byly dny, kdy jsem s vypětím všech sil futrovala celý den jen tvaroh (končila trvanlivost), takže chápu, že se to stane, a nic „choromyslného“ bych za tím nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
20.4.20 20:42

Její peníze, její problém. My takhle zásobujeme babičku už dva roky, nákup fyzicky nezvládne a pravidelně při nenápadný kontrole lednice vyhazujeme plesnivý ovozel a prošlý jogurty :nevim: Hromadění zásob v týhle době může být způsobené panikou, kterou podporujou média, stačí vzpomenout na vykoupený obchody před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
20.4.20 20:55

@listento přesně tak, my se možná smějeme, jak starší generace sysli, ale ty lidé buď zažili válku nebo je vychovávalí ti, co jí zažili dost jistě. Navíc ten nedostatek se od války ještě opakoval. Jako ta epidemie je zatím směšná, ono kdyby se rozjela víc, tak bychom pochopili ty narvane spizirne moukou a drozdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.4.20 21:03
@barbuchablond píše:
Její peníze, její problém. My takhle zásobujeme babičku už dva roky, nákup fyzicky nezvládne a pravidelně při nenápadný kontrole lednice vyhazujeme plesnivý ovozel a prošlý jogurty :nevim: Hromadění zásob v týhle době může být způsobené panikou, kterou podporujou média, stačí vzpomenout na vykoupený obchody před měsícem.

Ono to, ale jsou peníze na které se penzistům skládáme my ostatní!!! Říkám to pořád, že důchody jsou šíleně přepálené a měly by se snížit aspoň o 50% a hlavně od 65 roků odebrat volební právo!!! Důchodci se chovají, jako malé děti a volí toho, kdo slíbí větší nesmysly…viz volba Zemana a Babiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.4.20 21:16

@olino ti důchodci pracovali celý zivot! Jinak by ten důchod neměli. Plným právem si ho zaslouží, kolik ty jsi odpracoval/la?
Nechápu, že se někdo se*e do důchodců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
20.4.20 22:11

@olino ale no tak :roll: tobe uz taky trochu sploucha na majak, viď…

• Citovat
  • Upravit
106666
20.4.20 22:56
@Anonymní píše:
Dobry vecer, dneska jsem jela mamce predat velky dvoutydenni nakup, od dob karanteny ji jidlo vozim na zahradu, den dva dopredu mi posle seznam, divala jsem se zezacatku te chce treba 12 jogurtu, od kazdy smetany dve, mnozstvi masa, ale rikala jsem si ze si asi chce narvat mrazaky. No a dnes jsem u ni byla opet, neco se ji porouchalo na pc tak jsem sla dovnitr se na to podivat, a v pytli vyhozene prosle jogurty, zabalene maso, tvaroh… pry to zapomela vyhodit nez jsem prijela. Tak se ji ptam proc mi toho pise tolik, kdyz to nesni, a pry nebyla chut a nebo nemela naladu varit.Taky mohla zavolat a u nas by se se to zdelalo.Zije sama. No a jedte me vypakovala at se nestaram, ze mi prece dava penize a ze si za ne muze koupit co chce a co si s tim udela je taky jeji vec ano pravda ale. No me je to hrozne lito, kor jeste ted :( dalsi tyden bych rada nakoupila uvazlive podle sebe ale mam strach aby se neurazila a nevyrazila sama busem do mesta, uz je stara a nemocna :,( chtela jsem to resit ale skoro doslova me vykopla ze zaprazi, volala jsem ji a vytipla to

Jestli si to platí sama, tak je to její věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová