Pravda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2602
14.12.10 10:10

Jak psala Pudla - zalezi na tom, jak a co reknes…
Uprimne si mylsim, ze ten, kdo bez obalu, na plnu hubu rika svoje nazory (takze vlastne spis ublizuje), tak spis zastira nejaky svuj komplex :nevim: . Ja nikdy nemazala nikomu med kolem pusy, ale rozhodne sjem nikdy nemela potrebu nekomu neco rikat tonem, po kterem by se nejradsi zahrabal pod zem (vzdycky si predstavim sebe, jak by mi bylo, kdyby mi nekdo napr. rekl, no vypadas jak maskara). Kdyz se mi neco nelibi, tak bud reknu, ze ME se to nelibi, ale ze pokud jim, tak je to ok a nebo reknu, ze to neni uplne muj styl…co se deti tyce, tak me se vetsina deti nelibi, tak proste nerikam, jak sou krasne, ale jak jsou roztomile a pod., kdyz bych mela komentovat vychovu, tak vzdycky reknu, ze JA bych to delala tak a tak a oni at si delaji co chteji, jejich dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.12.10 10:37

ještě k tý upřímnosti,když jsem svou teď už bývalou kamarádku zesnámila s mým mužem a pak se jí za týden ze srandy zeptala co na něj říkaš-jako puberťačky jsme takhle začínaly debatu o chlapech,tak jsem to řekla vtipným tonem,tak mě uzemnila slovy : A natohle ty vlezeš?! Bych se poblila… tak holky vy co uznávate upřímnost a pravdu,co myslíte je pravda vždycky to nejepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.12.10 10:40
mabit píše:
ještě k tý upřímnosti,když jsem svou teď už bývalou kamarádku zesnámila s mým mužem a pak se jí za týden ze srandy zeptala co na něj říkaš-jako puberťačky jsme takhle začínaly debatu o chlapech,tak jsem to řekla vtipným tonem,tak mě uzemnila slovy : A natohle ty vlezeš?! Bych se poblila… tak holky vy co uznávate upřímnost a pravdu,co myslíte je pravda vždycky to nejepší :nevim:

No on člověk taky musí vědět, kdy držet hubu a nebo být aspoň slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.12.10 11:13
RyBANA píše:
mabit píše:
ještě k tý upřímnosti,když jsem svou teď už bývalou kamarádku zesnámila s mým mužem a pak se jí za týden ze srandy zeptala co na něj říkaš-jako puberťačky jsme takhle začínaly debatu o chlapech,tak jsem to řekla vtipným tonem,tak mě uzemnila slovy : A natohle ty vlezeš?! Bych se poblila… tak holky vy co uznávate upřímnost a pravdu,co myslíte je pravda vždycky to nejepší :nevim:
No on člověk taky musí vědět, kdy držet hubu a nebo být aspoň slušný.

Tak s tím souhlasím, ono je pradva a „pravda“, to co řekla ta ona se dá říct tak jak to řekla a nebo i prostě říct - nic moc, mně se nelíbí.
Pravda se dá říkat i bez kanální mluvy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.10 11:16
mabit píše:

Mabit ale to není ta PRAVDA .V životě bych tohle neřekla.Řekla bych no není to muj tip,ale držim palce at si štastná.

Kamarádka se chová fakt jak kanál.Zajímalo by mě jestli i přes takovou pravdu kamarádství funguje?Nějak si to nedokážu představit :cert:

Příspěvek upraven 14.12.10 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.10 11:18
lemaz píše:
Já říkám pravdu jen lidem, na kterých mi záleží. Cizí jsou mi někde a tak jim klidně zalžu. V obchodě: neznámá vyjde z kabiny a kroutí se před zrcadlem. Táže se - sluší mi, že? Odpovím klidně ano (i když vypadá hrozně) a to jen z toho důvodu, aby vypadla a já mohla jít dovnitř.

Jinak kami - tohle je věc, za kterou tě mám ráda. Každému řekneš pravdu - ať je jakákoli. Bez příkras. Několikrát si mě sesunula (reakcí na nějakou mojí otázku), ale postupem doby si uvědomuji, že si měla pravdu.

Komu to vadí, není soudnej a je to blb. Chytrej má rád, když mu řekneš pravdu, ať je jakákoli. I když jí musí několik hodin trávit :mrgreen:

Děkuji.Někdy s tím mám docela problém :lol: a lehce se hned pohádám i když nechci a mám jen potřebu říci co si myslim.Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.12.10 13:50

:-? taky s tím mívám problém, ale spíš se snažím přejít to mlčením, protože nechci ublížit :oops:

když se to nedá přejít mlčky, tak „něco“ řeknu a pak na to furt myslím a trápím se …

naopak někdy je mi jedno, že řeknu pravdu anebo se zachovám podle sebe a pak se i stydím, ale to až později, to už spíš u mně zavání sebepodceňováním a nedostatkem sebevědomí … :oops:

• Citovat
  • Upravit
12272
14.12.10 14:05
mabit píše:

Já bych prostě řekla - není můj typ, ale hlavně, že vyhovuje tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.12.10 17:00

JE TAM NAPSÁNO BÝVALÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.3.15 08:22

lež x pravda