Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no jako mam doma cizí ženskou potřebuju kondom tak nejdu do obchodu ho koupit, ale jdu si ho vzít do skříně nebo někam… a pak samozřejmě zapomenu protože s vlastní ženou nespím ![]()
Taky bych řekla, že strašně záleží na té situaci, když se chybějící kondom řešil, zda reagoval jako přistižený „onanista“ nebo jako přistižený „nevěrník“. Jak pohotová byla odpověď, jak se tvářil…
Nezlobte se že jsem tak přímočará, ale nechala sem se takovýma řečma krmit příliš dlouho na to, abych k nim teď byla shovívavá :/
Přeju ať to není ta nejhnusnější varianta!
Sice pravda, proc by si nekoupil…jenomze on nemohl mit nejmensi tuseni, ze vim kolik jich tam je. O kondomy se stara on…ne ja.
A k tomu mistu…bylo mi receno, ze kondomy nemusi, ale je praktictejsi ho pouzit nez pak cistit gauc ![]()
Vždyť v poho, zakladatelka právě potřebuje slyšet co nejvíce názorů,ale prostě tohle být pravda může i nemusí, ale…Zvláštní to je, ale nemožné to taky neni.
Tak jestli tomu chceš věřit, udělej to. ale pak to zkus už vykopat z hlavy.. a zkus si ho otestovat jinak..jestli ma o tebe sexuálně zájem musíš poznat.., víc ho zaměstněj, věnuj se mu, věnuj se sobě. třeba pak nebude potřeba aby se ztrácely kondomy:/
Ja sem to podcenila a odešel za jinou
Doma by cizi zenskou mit nemohl…musel by s tim kondomem nekam odejit
Coz mi taky prijde divny..to uz by si fakt mohl koupit.
A k jeho reakci…no ja mu to prvni moment uverila, protoze bez premysleni mi to vysvetleni vyvalil…s tim, ze to nechce resit, ze je mu to trapny. Nebyla zadna minutova pauza…pri ktere by si to stihl vymyslet. A nemohl pocitat s tim, ze mam prehled, ze si toho vsimnu a mit vymluvu pripravenou.
Jenomze kdyz do me vcera kamaradka hustila, ze se mam vzpamatovat, ze to v zivote neslysela, ze by si chlap vzal dobrovolne kondom…tak jsem z toho nejak spatna ![]()
Hmm…venuj se mu…venuj se sobe…
mame maly mimi, tak nemam tolik energie co driv ![]()
To mě mrzí :/ promiň, už budu mlčet. Já jsem tohle prožila poměrně intenzivně,a dlouho ale je fakt, že bez dětí (na které si bez partnera budu muset asi nejaky čas jeste počkat)
Tak hodně štěstí a pevné nervy..
moto v pohode…sice tu brecim jak zelva, ale jsem rada za kazdy nazor ![]()
Dekuju vsem za nazory
Podle mě to je v pohodě. I vzhledem k tomu, jak jsi popsala situaci, kdy musel vysvětlovat.
![]()
O kamarádce bych začala pochybovat, jestli to je opravdu kamarádka.
Promiň, ale je to kráva.
![]()
No, treba mela ta krava kamaradka stejnou zkusenost jako ja - ze totiz chlap mel stejnou vymluvu a samozrejme mel milenku ![]()
Ale zase mi prijde divne, ze si kondom nekoupil a mizly doma
I kdyz - tohle chlapi asi neresi ![]()
Přečetla jsem to chlapovi - jeho názor je, že kdyby potřeboval kondom s jinou tak by si ho koupil. Souhlasím. Nevím proč v tom hledáš něco víc. Máš důvod ho podezřívat?? A tomu, kdo ti do duše zasévá semínko nedůvěry bych kámoška teda neříkala.. Nebreč! Nemá to smysl. ![]()
No a já pochybuju, že si chlap během zlomku vteřiny vymyslí odpověď, která, když se nad ní zamyslíš, tak může být opravdu pravdivá.
Kdosi psal, že ho kondom může při masturbaci vzrušovat. No a proč ne? Málokdo mluví otevčeně o svých choutkách. Já bych asi byla opatrnější, ale zatim bych věřila (důvěřuj, ale prověřuj a hlavně oboje s mírou
)
Hm…takže on se ztratí jeden kondom a hned je z toho milenka, jo? Promiňte teda, ale já od kamarádky očekávám podporu a ne aby mi na základě takovýhle věci rozvracela manželství. Jasně, že když by měl manžel milenku a kamarádka to věděla, tak chci, aby mi to řekla. Ale když to neví a jsou to jen takhle blbý dohady, tak ať jde do háje. To opravdu potřebuje ženská s malým dítětem tohleto…
![]()